POWER BUY φορητού GPS

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.098
Αφεντικό, λέει τίποτα το μηχάνημα? Νααααα το σκεφτώ? :happy_4: "happy_1"

Reaction score
3
Απάντηση: POWER BUY φορητού GPS

Πάντα ήθελα ένα GPS για μια ώρα ανάγκης. Κι έχει τύχει πολλές φορές να χρειαστεί.
Δεν ξέρω σίγουρα αν με τη χρήση που θα του έκανα (σπάνια) θα συνέφερε η αγορά του.
Εκείνο όμως που θα πρέπει να εξασφαλιστεί μια και οι τιμές πέφτουν, είναι να υπάρχει όφελος με το που θα λήξει η προθεσμία του Power buy, δηλαδή να ισχύει το ίδιο ποσοστό έκπτωσης σήμερα και τότε.

Reaction score
0
Για να μην αποδυναμωθεί κι άλλο το power buy (έφυγε ένας) μήπως θα ήταν καλύτερα να παίρνει ο καθένας το GPS που διάλεξε (στην τιμή του power buy) άμεσα ή τουλάχιστον από τις 20-25 Αυγούστου; Εννοώ να μείνει ανοιχτό το power buy, αλλά να μπορούν να γίνουν παραδόσεις ενδιάμεσα. Εγώ δεν βιάζομαι αλλά αν βιάζεται κάποιος και φύγει από το power buy δεν θα μας βοηθήσει στο τέλος.

VG

Reaction score
0
Νομιζω θα μπορουσαμε να συντομευσουμε λιγο την διαρκεια, πχ να το παμε μεχρι 3 Σεπτέμβρη

Reaction score
0
Νομιζω θα μπορουσαμε να συντομευσουμε λιγο την διαρκεια, πχ να το παμε μεχρι 3 Σεπτέμβρη

Αν πούμε ότι κλείνουμε τότε ίσως χάσουμε αρκετούς αδειούχους του Σεπτέμβρη. Γι' αυτό πρότεινα να χαλαρώσει λίγο ο όρος της παράδοσης, αλλιώς πιο λογική θα ήταν η δική σου πρόταση.

Reaction score
41
Απάντηση: POWER BUY φορητού GPS

Ας σκεφτούμε κάτι απλό παιδιά!!

Κατ' αρχήν για να είναι power buy και να πετύχουμε τις τιμές που θα θέλαμε θα πρέπει να μαζευτούν κάποια άτομα.
Γιατί power buy ενός ατόμου δεν μπορεί να υπάρχει!

Απ' την άλλη οι περισσότερες επιχειρήσεις κλείνουν αυτές τις μέρες (και συνήθως μέχρι τέλη Αυγούστου).
Προσθέστε και το ότι οι αντιπροσωπείες παραλαμβάνουν νέα μηχανήματα τέλη Αυγούστου και αν παραλάβουμε συσκευές τον Σεπτέμβρη θα είναι μηχανήματα με τις τελευταίες αναβαθμίσεις του εργοστασίου.

Συνυπολογίστε και το ότι πολλά μέλη απουσιάζουν αυτή την περίοδο (λόγω διακοπών πχ) και υπάρχει πολύ μεγαλύτερη κίνηση στο AVsite τις πρώτες μέρες Σεπτέμβρη.

Θεωρώ λοιπόν ότι είναι πολύ λογικό να συνεχίσει το power buy μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη. :cool_4:

Reaction score
152
ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ???
ΟΠΩΣ ΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ GPS???!!!!....
:lol: :lol: :lol:

Reaction score
41
Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ???
ΟΠΩΣ ΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ GPS???!!!!....
:lol: :lol: :lol:
Λες Σπυράκο να μας κάνουν καμιά τέτοια ζημιά??
:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Να κάνουμε τότε power buy εξοπλισμού δεντροφύτευσης και να βοηθήσουμε στις αναδασώσεις....Αποκλείεται να ασχοληθούν με τέτοια...:happy_6: :happy_6: :happy_6:

Reaction score
0
Ξαναλέω με εμένα είναι ΟΚ. Αρκεί να μην φύγει κανένας ακόμα και αντί να κερδίσουμε σε δύναμη, τελικά χάσουμε. Ούτως ή άλλως για αρχές Σεπτέμβρη έλεγα για πρώτη "παραλαβή".

Reaction score
41
Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

Μέχρι ώρας έχουμε εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα μέλη:

LILANTONIS (2 συσκευές)
VG (1 συσκευή)
Μάνος Σταυρόπουλος (1 συσκευή)
Χρήστος Ακρατόπουλος (2 συσκευές)
dmeint (1 συσκευή)
Σπύρος Μπλάτσιος (1 συσκευή)
cospan (1 συσκευή)
nickmar56 (1 συσκευή)

(Σύνολο: 10 συσκευές μέχρι τώρα)

Το power buy θα συνεχίσει μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη.
Μέχρι τότε μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή όλα τα μέλη που ενδιαφέρονται.

Reaction score
41
Και εγώ μέσα..

Καλησπέρα!!
Αν ενδιαφέρεστε για το Power Buy θα πρέπει να μου στείλετε με πμ τα στοιχεία σας και ένα τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) σας.
Τα οποία ουσιαστικά θα είναι η μέθοδος ταυτοποίησής σας τη στιγμή της αγοράς!!!

Στο πρώτο μήνυμα στο Thread αυτό, αναφέρω την διαδικασία άλλωστε!

Reaction score
41
Re: Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

LILANTONIS (2 συσκευές)
VG (1 συσκευή)
dmeint (1 συσκευή)
cospan (1 συσκευή)
nickmar56 (1 συσκευή)
behos (1 συσκευή)

(Σύνολο: 11 συσκευές μέχρι τώρα)

Reaction score
3
Αρχικά ήμουν επιφυλακτικός. Ο λόγος… Ένας και πολύ, πολύ απλός:
Κακή προηγούμενη εμπειρία από συνδυασμό palmtop (με κορυφαία χαρακτηριστικά) + destinator PN.
Επειδή δεν ήθελα σε καμιά περίπτωση να δημιουργήσω πρόβλημα στην όλη διαδικασία της αγοράς, ζήτησα από το Γιάννη να πούμε δυο κουβέντες από το τηλέφωνο για να μου αποσαφηνίσει το θέμα.
Το κυριότερο πρόβλημα που μου παρουσιαζόταν ήταν ότι, αν και η διακριτική ικανότητα της συσκευής ήταν, θεωρητικά, μικρότερη του ενός μέτρου, ήταν πρακτικά αδύνατο να μη με ρίχνει σε παράλληλους δρόμους:crazy_1:, ακόμα και όταν ο δρόμος στο οποίο κινούμουν ήταν αρκετά πλατύς, παραδείγματα:
Σταματημένος στο φανάρι της Πανεπιστημίου, στο ύψος της Κοραή και στην αριστερή μεριά του δρόμου,……..:mad_3: με πέταξε στη Σταδίου και επανασχεδίασε τη διαδρομή και μου έλεγε πως είμαι σε λάθος δρόμο:shock: και μου έσπασε τα νεύρα και πολύ θα ήθελα να…:pc:
Τα ίδια καθώς κινούμουν στον παράδρομο της Αμαλίας, αυτός του Τραμ, με πέταγε στη Φιλελλήνων.wall_2
Η κουβέντα με το Γιάννη διάρκεσε αρκετή ώρα και τελικά συμπέρανα ότι, αν και έχω λόγο να αμφιβάλω για τη δική μου υλοποίηση, δεν έχω κανέναν λόγο να αμφιβάλω για τις δυο υλοποιήσεις του power buy. Συνεπώς είμαι και εγώ μέσα για τη μαζική αγορά.:crazy_3:
Γιάννη, σε ευχαριστώ πολύ και για το power buy και για το ενδιαφέρον, θα έχεις pm από εμένα σύντομα.:happy_4:

Reaction score
41

LILANTONIS (2 συσκευές)
VG (1 συσκευή)
dmeint (1 συσκευή)
cospan (1 συσκευή)
nickmar56 (1 συσκευή)
behos (1 συσκευή)
Joseph (1 συσκευή)

(Σύνολο: 12 συσκευές μέχρι τώρα)

Reaction score
0

θα μπορεσουμε να τα εχουμε πριν τις εκλογες?
δηλαδη πριν τις 10-12 σεπτεμβρη?

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

θα μπορεσουμε να τα εχουμε πριν τις εκλογες?
δηλαδη πριν τις 10-12 σεπτεμβρη?

Το πιθανότερο ναι!!
Για να μην πω από τώρα σίγουρα.
Άλλωστε έχουν μαζευτεί ήδη 12 ενδιαφερόμενοι.
Μόνο κάτι extreme θα πρέπει να συμβεί για να έχουμε πρόβλημα.......

Πιστεύω ότι όταν ανοίξει η αντιπροσωπία και έρθω σε επαφή με τον Φώτη Σωτηριάδη (αν κλείσουμε τελικά στο Atlas) ή τον Παύλο Καλογερόπουλο (στην περίπτωση που κλείσουμε τελικά στο TiBO) θα μπορέσω να συνεννοηθώ για να αρχίσει η παραλαβή από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη!!:cool_4:

Reaction score
5
Για το θέμα της ακρίβειας του GPS, μπορούμε να πούμε ότι το καλύτερο που μπορούμε να έχουμε με απλό GPS είναι ακτίνα σφάλματος 2-3 μέτρα. Στην πράξη αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο, αν είμαστε στην πόλη, με πολλές παρεμβολές στο σήμα, φυλλώματα, ψηλά κτίρια κλπ - άρα λίγους ορατούς δορυφόρους...
Από εκεί και πέρα, οι αλγόριθμοι που έχει το software του κάθε μηχανήματος, καθορίζουν τα λάθη πλοήγησης που κάνει. Εδώ και χρόνια, στο Garmin eMap που είχα, το software σε 'έβαζε' τεχνητά μέσα στον δρόμο, έστω κι αν το GPS του έλεγε ότι ήσουν 5 μέτρα έξω. Θεωρούσε ότι δεν μπορούσες να πηδάς από ταράτσα σε ταράτσα σαν τους parkourίστες (ή τον spiderman). Αν 2 δρόμοι είναι κοντά όμως, όπως π.χ. σε διασταύρωση σχεδόν παράλληλων δρόμων, πρέπει το software να πάρει μια απόφαση, και κάποιες φορές δεν είναι σωστή.

Αν είχαμε στην Ελλάδα συστήματα αύξησης της ακρίβειας, συγκεκριμένα βοηθητικά συστήματα (WAAS, EGNOS) θα είχαμε λιγότερα τέτοια λάθη πλοήγησης.
Αλλά...δεν συμμετέχουμε ούτε στην ομάδα εργασίας του EGNOS...δεν μας νοιάζει, είμαστε υπεράνω...

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

Το πιθανότερο ναι!!
Για να μην πω από τώρα σίγουρα.
Άλλωστε έχουν μαζευτεί ήδη 12 ενδιαφερόμενοι.
Μόνο κάτι extreme θα πρέπει να συμβεί για να έχουμε πρόβλημα.......

Πιστεύω ότι όταν ανοίξει η αντιπροσωπία και έρθω σε επαφή με τον Φώτη Σωτηριάδη (αν κλείσουμε τελικά στο Atlas) ή τον Παύλο Καλογερόπουλο (στην περίπτωση που κλείσουμε τελικά στο TiBO) θα μπορέσω να συνεννοηθώ για να αρχίσει η παραλαβή από τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη!!:cool_4:
Γίαννη κάπου εδώ δεν θα πρέπει να ξεκαθαρήσουμε ποίο από τα 2 μηχανήματα θέλει ο καθένας , γιατί προσωπικά πρότιμω 100 φόρες το Atlas με 435€ και περισότερη αυτονομία παρά το Tibo .

Φιλικά Δημήτρης

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.172
Members
38.420
Νεότερο μέλος
Iliashifi