POWER BUY φορητού GPS

Reaction score
0
re pedia exo ena TIBO x351 kai exi destinator nd apo to 2005 afto mou to ixan feri doro kai exo xasi ta xartia tou kai tin epafi me tin kopela pou mou to ixe kani doro ti ginete se afti tin periptosi an exi kapios ta maps na mou ta dosi tha tou ime ipoxreos

Reaction score
0
Ξέρει κανείς αν ήρθαν οι θήκες για το Atlasnavi; Είναι αμαρτία να το γρατσουνάμε από εδώ κι από εκει...

Reaction score
0
καλημερα και χρονια πολλα
εχω καταφερει να κανω να παιζει η νεα εκδοση του destinator 7.0.0.588.11 στο ΡΝΑ μας (AtlasNavi) (κανονικα οχι με crack κλπ...) οποιος ενδιαφερεται pm me....

Reaction score
0
θυμαστε που ειχα αναφερει οτι το μηχανημα που ειχα στα χερια μου (για το ΑTLASNAVI μιλαω) ηταν αρκετα αναισθητο σε ευαισθησια και μεσα στο γραφειο μου δεν μπορουσε να πιασει ουτε 1 δορυφορο?

και ειχε γινει ολοκληρο θεμα γυρω απο το ζητημα αυτο?

ε τωρα που εστησα το 7 πιανει στον ιδιο ακριβως χωρο με τις ιδιες ακριβως συνθηκες 4-6 δορυφορους για πλακα σε χρονο dt.
κοντα στο παραθυρο ειδα και 7 καποια στιγμη (παλια εκει επιανε μολις 1 και αν....)

αρα ή οι δορυφοροι αυξησαν την ισχυ εκπομπης τους (.....λεμε τωρα) ή οντως με το νεο προγραμμα που μπορεις πλεον χειροκινητα να συνδεσεις το gps σε com 'πορτα" το μηχανημα δειχνει τι μπορει να κανει...

εχω τρελλαθει μιλαμε...

(ειχα δικιο που φωναζα οτι η ευαισθησια στο μηχανημα μου ηταν αστα να πανε με το στησιμο που ειχε απο οτι φαινεται τελικα......)

μολις τελειωσω και τις τελευταιες δοκιμες αυριο μεθαυριο θα δωσω πληρεις οδηγιες εγκαταστασης (copy-paste στην ουσια θα ειναι)..

Reaction score
50
Να ρωτήσω κάτι: οι καινούριοι χάρτες που βγαίνουν είναι ανεξάρτητοι της έκδοσης destinator; Δηλαδή αν κάνουμε την αναβάθμιση στο destinator 7 ο χάρτης επηρεάζεται η παραμένει ο ίδιος;

Reaction score
0
Να ρωτήσω κάτι: οι καινούριοι χάρτες που βγαίνουν είναι ανεξάρτητοι της έκδοσης destinator; Δηλαδή αν κάνουμε την αναβάθμιση στο destinator 7 ο χάρτης επηρεάζεται η παραμένει ο ίδιος;
οι χαρτες του 6 παιζουν με ολες τις εκδοσεις του 7 που εχουν κυκλοφορησει μεχρι τωρα.

ο ποιο προσφατος χαρτης ελλαδας ειναι η εκδοση 2007.Q4.77
η ποιο προσφατη εκδοση του destinator Που παιζει πληρως στο RNA μας ειανι η 7.0.0.588.11

Reaction score
50
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: όλες αυτές οι οδηγίες για αντιγραφή φακέλων στο DestinatorApps\Destinator\Language κτλ. πού αναφέρονται; Θέλω να πω, τα directories αυτά πού βρίσκονται; Εγώ κάνω copy paste κατευθείαν στην κάρτα όταν βγαίνει π.χ. ένας καινούριος χάρτης και τα παραπάνω folders δεν υπάρχουν (ε προφανώς είναι εύκολο να βρεις το GreeceU και να το αντικαταστήσεις). Μήπως έχει να κάνει με το προγραμματάκι απ' το συνοδευόμενο CD; Δεν το έχω εγκαταστήσει...

Reaction score
0
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι: όλες αυτές οι οδηγίες για αντιγραφή φακέλων στο DestinatorApps\Destinator\Language κτλ. πού αναφέρονται; Θέλω να πω, τα directories αυτά πού βρίσκονται; Εγώ κάνω copy paste κατευθείαν στην κάρτα όταν βγαίνει π.χ. ένας καινούριος χάρτης και τα παραπάνω folders δεν υπάρχουν (ε προφανώς είναι εύκολο να βρεις το GreeceU και να το αντικαταστήσεις). Μήπως έχει να κάνει με το προγραμματάκι απ' το συνοδευόμενο CD; Δεν το έχω εγκαταστήσει...
Μπορείς απλά να βάλεις την καρτούλα σου σε ένα card reader, και να κάνεις copy paste όπως κάνεις και σε όλα τα άλλα drives σου. Το path δεν είναι δύσκολο να το βρεις. Αν δεν το βρίσκεις κάνε search.

Reaction score
50
Μα αυτό ακριβώς έχω κάνει! Και δεν έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση, μια χαρά έχω βρει και paths και απ' όλα και έχω περάσει καινούριο χάρτη κτλ. Απλά δε βρίσκω τα συγκεκριμένα path που αναφέρουν οι οδηγίες. Π.χ. λέει (δε θυμάμαι απ' έξω, παράδειγμα είναι): "αντικαταστήστε το DestinatorApps\Destinator\GreeceU με το GreeceU του νέου χάρτη". Εγώ το directory GreeceU το βρίσκω και το αντικαθιστώ, αλλά όχι στο path που λέει, αλλά σ' ένα εντελώς διαφορετικό. Αυτό μ' έχει παραξενέψει, πώς οι οδηγίες αναφέρουν διαφορετικά path απ' αυτά που έχω στην κάρτα. Κατά τ' άλλα όμως no prob.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: POWER BUY φορητού GPS

Απ'το καινουριο forum της Gi, πλεον: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=5384

τo link που αναφερεις ειναι για εγκατασταση του 7 σε PDA..
εμας το μηχανημα ομως ειναι PNA...αρα μη συμβατο με αυτη την εκδοση.

οποιος ενδιαφερεται PM me.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.100
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT