Power Buy Martin Logan Purity

D

deleted user 10898

Guest
Ευχαριστουμε πολυ αντρεα...

στρωσανε τα ντεμο?
:138::138::138::138:
Νικος

Reaction score
8
Είναι πανέμορφα και έδεσαν με το χώρο μου τέλεια.
Αλλά ακόμη είναι άλαλα:117:, διότι δεν αξιώθηκα ούτε καλώδια να πάρω.

Για αρχή θα τα ακούσω με το oppo 981 και στη συνέχεια σκέφτομαι πολύ σοβαρά τη λύση του Κου Τσαντουλή με το bluenote ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων.

Ανδρέα εσύ με τι τα άκουσες στο μαγαζί ?

Reaction score
262
Ανδρεα,

Κατ΄αρχας συχαρητηρια για την πρωτοβουλια κι οργανωση της ομαδικης αγορας

Παρ'ολο που ειμαι απο αυτους που επικροτησαν το power buy, θαθελα να εκφρασω μερικους προβληματισμους ή παραπονα αν θελετε, ωστε να μπορουν να ληφθουν υπ'οψη σε καποιa επομενη ομαδικη αγορα.

Ως ασχολουμενος με τον ηχο/μουσικη απο ετων δεν προκειται να αγορασω κατι που προσωπικα δεν εχω ακουσει / δοκιμασει ωστε να εχω αποψη o ιδιος.

Μενω Πατρα. Αυτο με περιοριζει αρκετα στις επιλογες και η προσβαση σε πολλα μαγαζια των Αθηνων ειναι προβληματικη.

Η ανακοινωση για την υπαρξη demo των ML εγινε 4/3/08.

Με τριημερο Κ.Δευτερας που αρχιζει στις 7/3/08 τα μελη του site που μενουμε επαρχια ειχαμε μονο δυο μερες για να δουν/ακουσουν τα ηχεια κι ετσι ενω θαθελα να τα παρω με "υποχρεωνετε" να τα απορριψω.

Νομιζω πως αυτο ειναι αδικο τουλαχιστον για οσους μενουν εκτος Αθηνων.

φιλικα,
Βασιλης.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βασιλη, δεν εχω καπου να διαφωνησω μαζι σου.
Θεωρω ομως πως δεν πρεπει να ειμαι εγω ο δεκτης των παραπονων σου/σας αλλα η αντιπροσωπος και η μητρικη εταιρεια.
Οπου αφορα εμενα, παρακαλεσα και καταφερα να παρω δυο φορες
παραταση για τους γνωστους λογους.
Και ειλικρινα ειναι κριμα διοτι-τωρα που εληξε το power buy μπορω να το πω-το ηχειο ειναι κορυφαιο.
Εαν εχω καπου αδικο παρακαλω να θιξετε το σημειο εκεινο
οπου οι χειρισμοι μου ηταν λανθασμενοι...

Reaction score
262
Ανδρεα δεν το θετω ως σφαλμα, σου ισα-ισα φαινεται τοσο η γρηγορη διοργανωση της ομαδικης αγορας οσο και η παραταση στα οποια ειχες συμβαλλει τα μεγιστα.

Γι αυτο αλλωστε και τα συγχαρητηρια :444:.

Αλλα το να δινει η αντιπροσωπεια παραταση που ουσιαστικα ειναι δυο εργασιμες μερες για κατι που περιμεναμε εναμισυ μηνα, καταλαβαινεις πως αποκλειει ενα τμημα του forum που θαθελε να αγορασει αλλα πρωτα να ακουσει και πρωτιστως αυτους που ζουν εκτος Αθηνων.:110:

Νομιζω πως οσο - καλος και να ειναι ο reviewer - το να αγοραζει κανεις "γουρουνι στο σακκι" βασιζομενος σε γνωμες και σε ενδεχομενως καλη τιμη ειναι κατι που δεν θα πρεπει να ειναι το μηνυμα που βγαινει απο το site και τις εκδηλωσεις του.

Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη μου γνωμη και σταση.

No hard feelings.

Λυπαμαι που δεν καταφερα να συμμετεχω (κατω απο αυτες τις συνθηκες) αν και θαθελα, ελπιζω στο μελλον και σε αλλες ομαδικες αγορες ποιοτικων προιοντων γι αυτο και οι παρατηρησεις.

Φιλικα
Βασιλης.

D

deleted user 10898

Guest
Φιλε VAM,
που ειδες τις 2 εργασιμες?
εγω τα ακουσα Σαββατο 1 Μαρτιου στημενα.
μεχρι τις 10?
ενταξει δεν ειναι μεγαλο το διαστημα, αλλα αλλο 2 ημερες αλλο μια εβδομαδα και κατι.
Νικος

εντιτ: εχετε ακουση tivoli radio απο martin logan? το εχω βαλει κατευθειαν πανω τους να παιζει συνεχεια για να στρωσουν και εχει φοβερη αποδοση. τετοιο soundstage δεν περιμενα οτι θα ακουγα απο εκπομπες στα FM.

Reaction score
262
Αγαπητε Νικο (vet),

κατ'αρχας καλοριζικα μιας κι απο τα συγγραφομενα φαινεται να εισαι απο τους συμμετεχοντες.

Η ανακοινωση πως υπαρχουν demo MLs εγινε απο τον Ανδρεα μεσω forum στις 4/3/08 στις 12:12.

Το τριημερο της Κ.Δευτερας αρχιζει Παρ/7/3/08.

Πρακτικα για καποιον που μενει εκτος Αθηνων, ποσες μερες το κοβεις εσυ;

Βασιλης

D

deleted user 10898

Guest
27/2 Antreas K
"Τελευταια νεα:
Μολις επικοινωνησα με την αντιπροσωπεια και μου εχουν στειλει ηδη
ενα ζευγαρι για ακροαση το οποιο θα στησω μαλλον αυριο.
Επειδη ομως με ολα αυτα καθυστερησαμε και ολη καθυστερηση επιβαρυνει
αλλους και οχι εμας καταφερα και πηρα μια επιπλεον παραταση της προθεσμιας
εως τις 10 Μαρτιου."

Βασιλη ευχαριστω πολυ για τις ευχες και επαναλαμβανω πως ειμαι με το μερος σου. αλλωστε και εγω αστρωτα τα ακουσα και με χαμηλα που το ipod που παιζει τωρα ειναι κλασεις ανωτερο! αλλα μια βδομαδουλα υπηρχε...
Νικος

Reaction score
0
Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται (ή γνωρίζουν κάποιους άλλους) για την τιμή του περασμένου πια Power Buy (2590Ευρώ αντί 3400Ευρώ - ένα ζευγάρι Martin Logan Purity Dark Cherry) να δουν το παρακάτω:

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?p=674268#post674268

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αν θεωρείται spam το συγκεκριμένο post ας σβηστεί από τους Mods

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.163
Members
38.419
Νεότερο μέλος
JOHNDOULAMIS