Power Buy Martin Logan Purity

Reaction score
262
Re: Απάντηση: Re: Power Buy Martin Logan Purity

Και ακόμα δεν υπάρχουν για ακρόαση !!!!
Ανδρεα ομολογω πως ειμαι απ'αυτους που θα υποκυψουν στο power buy:cool_1: , αλλα..........

Αν θελουμε να ειμαστε μια σοβαρη ομαδα ερασιτεχνων του ηχου η ημερομηνια που θα κλεισει το power buy οφειλει να ειναι τουλαχιστον καποιες μερες μετα την αφιξη τους στην Ελλαδα.

Δεν επιτρεπεται να μην υπαρχει η δυνατοτητα (εστω απλης) ακροασης, ακομα και με αυτη την εκπτωση.

Νομιζω πως κι αλλοι βρισκονται στην ιδια θεση με εμενα και η ομαδικη αγορα θα ηταν πολυ μεγαλυτερη (εφ'οσον βεβαια το ηχειο αρεσε).

Φιλικα,
Βασιλης

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τα παραπονα σας στην αντιπροσωπεια παρακαλω:crazy_3:
Βασιλη, εαν ηταν στο χερι μου θα εκανα ακριβως οπως λες.
Δυστυχως δεν ειναι ομως οποτε το μονο που μπορω να κανω ειναι να επικοινωνησω αυριο μαζι τους και να ζητησω μια αναθεωρηση ολιγων ημερων της ληξης της προθεσμιας
ωστε να εχουμε 3-4 ημερες να τα ακουσουμε πριν το deadline
Αυριο θα ξερετε...:prof:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Power Buy Martin Logan Purity

Ανδρεα ομολογω πως ειμαι απ'αυτους που θα υποκυψουν στο power buy:cool_1: , αλλα..........

Αν θελουμε να ειμαστε μια σοβαρη ομαδα ερασιτεχνων του ηχου η ημερομηνια που θα κλεισει το power buy οφειλει να ειναι τουλαχιστον καποιες μερες μετα την αφιξη τους στην Ελλαδα.

Δεν επιτρεπεται να μην υπαρχει η δυνατοτητα (εστω απλης) ακροασης, ακομα και με αυτη την εκπτωση.

Νομιζω πως κι αλλοι βρισκονται στην ιδια θεση με εμενα και η ομαδικη αγορα θα ηταν πολυ μεγαλυτερη (εφ'οσον βεβαια το ηχειο αρεσε).

Φιλικα,
Βασιλης
:bravo: :bravo: :bravo: .........:cool_4: :cool_4: :cool_4:.........:respect: :respect: :respect: .......................

Reaction score
262
Επειδη αυριο υπαρχει απεργια

Επειδη εχει δοθει η 14/2 ως deadline.

Μηπως υπαρχει κατι νεωτερο ως προς την παραταση;

Βασιλης

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Βασιλη καλημερα,
εχω μιλησει ηδη με την Adamco.
Δεχτηκαν το θεμα της παρατασης αλλα αυτη που θα αποφασισει το οριστικο ναι και το εως ποτε ειναι η Martin Logan.
Περιμενουμε και την δικη τους απαντηση σημερα και σας την ανακοινωνω αμεσα.

Απεργια?
Δεν γνωριζω αυτη την λεξη...:cool_11:

Reaction score
0
Κύριοι, οι ενδιαφερόμενοι εκτός Αθηνών για τα purity, θα προλάβουν να τα ακούσουν και αυτοί σε κάποιο χώρο? Σκέφτομαι την κάθοδο απο Θεσ/νίκη κάποιο Σάββατο (πριν τις 29/02), αν μέχρι τότε υπάρχουν και για ακρόαση (σύντομη χρονικά έστω). Μπορεί κάποιος να δώσει μία απάντηση?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κύριοι, οι ενδιαφερόμενοι εκτός Αθηνών για τα purity, θα προλάβουν να τα ακούσουν και αυτοί σε κάποιο χώρο? Σκέφτομαι την κάθοδο απο Θεσ/νίκη κάποιο Σάββατο (πριν τις 29/02), αν μέχρι τότε υπάρχουν και για ακρόαση (σύντομη χρονικά έστω). Μπορεί κάποιος να δώσει μία απάντηση?
Η απαντηση ειναι θετικη.
Θα σας ενημερωσω απο εδω μεσα...

D

deleted user 10898

Guest
Ερωτηση:
Με ποιον προενισχυτη θα οδηγουσατε τα συγκεκριμενα ηχεια;
στο μυαλο μου εισαι...
στον κΤσαντουλη αρεσαν λαμπατοι και ιδιαιτερα ο dared. εχει και ενα μικρο μοντελο η dared που μοιαζει δελεαστικο. ασε να ερθουν και καποιος θα μας τα δανισει να ακουσουμε... ασε που θελω να τα ακουσω χωρις προ αρχικα...
Νικος

εντιτ:νομιζω πρεπει να ανοιξεις αλλου θεμα...

Reaction score
0
Η ημερομηνία λήξης του power buy σχεδόν έφτασε και ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το που μπορούμε να κάνουμε μία ακρόαση των ηχείων. Υπάρχει κάτι νεότερο που απλώς μου διαφεύγει ?

D

deleted user 10898

Guest
Η ημερομηνία λήξης του power buy σχεδόν έφτασε και ακόμη δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με το που μπορούμε να κάνουμε μία ακρόαση των ηχείων. Υπάρχει κάτι νεότερο που απλώς μου διαφεύγει ?
υπαρχει δυνατοτητα ακροασης?
εαν δεν υπαρχει γιατι η αντιπροσωπεια δεν εδωσε παραταση μεχρι την ημερα που θα υπαρχει?
ειναι εππαγελματικη αυτη η αντιμετωπιση της αντιπροσωπειας?
τι να απαντησω στους "αλλους" που λενε πως προσπαθουν να μας πουλησουν γουρουνι στο σακι?
τι να πω στη γυναικα μου που εαν δεν τα παρω και τωρα θα με χωρισει (μαλλον καλο ειναι αυτο ε?)
Νικος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.157
Members
38.418
Νεότερο μέλος
fr3q_