Power Buy Martin Logan Purity

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Power Buy Martin Logan Purity

κ. καφατε φαίνεται ειστε ρομαντικος και ευαίσθητος και συμμεριζεστε τον κοπο και τον ιδρωτα των ταλαιπωρημενων ανθρωπων.
Θα σας προτεινα να διαβασετε το βιβλιο "το παιδι και το πανερι".
Θα συγκινηθειτε πολυ. :-:)oops:
Αγαπητέ Κύριε !

Σας παρακαλώ θερμά να μην εκμεταλλεύεστε την ανοχή που για

λόγους αβροφροσύνης και φιλοξενίας (προς ένα νέο μέλος) δείχνουμε !

Παρακαλώ επίσης και εγώ να επιστρέψουμε στο θέμα μας !!!!

Reaction score
4

...
Παρτε κοσμε τρεξτε στα τυφλα και στα ΚΟΥΦΑ να μην χασετε την ευκαιρια...!!!!!!!!!!!!!!:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11::cool_11: :cool_11: wall_1 wall_1 wall_1 wall_1 wall_1
Δηλαδή δεν είναι ευκαιρία ;
Πως εκφέρετε άποψη αφού δεν τα έχετε ακούσει και όπως έχετε δηλώσει σέβεστε την κρίση του reviewer ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ρε παιδιά τι ψάχνετε τώρα?
Υβριδικό ηλεκτροστατικό και ενεργό ηχείο με τα χρήματα που συζητάμε, φυσικά και είναι ευκαιρία. Όποιος δεν το βλέπει, το κάνει είτε από συμφέρον είτε από κόμπλεξ. Εννοείται ότι καθώς είναι ηχεία και όχι σαγιονάρες, φυσιολογικά ο υποψήφιος αγοραστής πρέπει να τα ακούσει.

...

Reaction score
0
Κυριε Ανδρεα, ενδιαφερομαι για το συγκεκριμενο ηχειο και εγω. Θα σας παρω τηλεφωνο να μου πειτε λεπτομερειες!!!

Ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
0
ο ακατανομαστος μαζι με τα purity θα δινει δωρο και ενα ζευγαρι
φον σβαρτσενεκερ

Γεια σου ρε μεγαλε Αρνολντ.....Μπλακεντεκερ!!!!!!!!!!!!!!wall_1 wall_1 wall_1 :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Τσούζει ε? Έχεις σκάσει από το κακό σου που ο κόσμος προτιμάει άλλα πράγματα και όχι τα von πως τα λεν έ φανταστικέ έμπορα? Τι νόμιζες βρε απίθανε τύπε ότι επειδή αυτομοστράρεσαι συνεχώς δεν βλέπει ο κόσμος τι γίνεται? Και τα καλύτερα ηχεία στον κόσμο να είχες (λέμε τώρα), τα έχεις κάψει με την ταπεινή σου προσωπικότητα.

Και διάβαζε τι γράφει ο κόσμος όχι μόνο να χασκογελάς. Το AVSite κάνει συγκριτικό εξασφαλίζοντας τιμή από την αντιπροσωπεία μεγάλε φανταστικέ έμπορα. Ο τελικός καταναλωτής αγοράζει από όποιο κατάστημα θέλει. Που θα μας πεις μαγαζάκι, φωστήρα μου εσύ.

...
Εσυ ειχες χαρακτηρισει απαξιωτικα αλλα site μαγαζακια στο παρελθον. Προφανως το ιδιο ισχυει ομως και για το δικο σας.

Ειστε υπευθυνοι κυριοι να προστατευετε το κοινο σας. Η ακροαση του συγκεκριμενου ηχειου ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ συνθηκη για τον υποψηφιο πιθανο αγοραστη, ωστε να μην τον ΤΣΟΥΞΕΙ εκ των υστερων!

Γιατι εμενα δεν με τσουζει ουδολως κυριε....."φωστηρα" των πανελ.

Επισης οφειλλετε να εξηγησετε στους αμοιρους που σας παρακολουθουν οτι υπαρχουν βραβευμενα ηχεια με διθυραμβικες κριτικες στο εξωτερικο, στην ελληνικη αγορα, στην ιδια κατηγορια τιμης με αυτα που προτεινετε (κατ'εμε πολυ ανωτερα), αμεσα ανταγωνιστικα εντος και εκτος music lover. Για αυτο και συμφωνησα με τον κ.Μιχαηλο πριν.

Οφειλλει ενα αντικειμενικο site το οποιο ΔΕΝ εχει ερθει σε επαφη καν με αυτα τα ανταγωνιστικα προιοντα και θελει να αποποιηθει τον χαρακτηρισμο μαγαζακι...τουλαχιστον να το γνωστοποιησει αυτο στους επισκεπτες του!

Ας ακουσουν οι ανθρωποι ολες τις "δυνατες" προτασεις ηχειων σε αυτη την κατηγορια και επειτα ας αποφασισουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΟΙ.

Reaction score
2
Ρε μεγαλε, διαβασε λιγο, και μετα βγες και πες οτι θελεις. Δεν βγηκε το AVSite και ειπε "Προτεινουμε τα ταδε ηχεια, τρεχατε να προλαβετε". Στο thread με το review ενδιαφερθηκαν καποια ατομα για power buy, και ο Ανδρεας το κανονισε. Ελεος.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τι αρλούμπες λες πρωί πρωί ρε άτομε?
Παζάρι είναι εδώ μέσα που όποιος θέλει να πάρει ηχεία θα κάνουμε προσφορές και ακροάσεις? Έγινε μια παρουσίαση, άρεσε στον κόσμο, ζητήθηκε από τον κόσμο power buy και το site ως όφειλε το πραγματοποίησε. Το έχει κάνει για 500 προϊόντα μέχρι στιγμής, από 500 διαφορετικές πηγές, που αντίστοιχα έχουν συζητηθεί και ζητηθεί. Μέχρι και μαζική αγορά από το internet έχουμε κάνει για να πάρουμε καλύτερες τιμές. Ουδεμία σχέση με την δική σου λογική και αυτήν των ομοίων σου.

Έχεις σκάσει ρε Θεοφιλάκε, άσε τα κογκολέζικα. Ρεζίλι είναι, σταμάτα επιτέλους. Ούτε τον εαυτό σου δεν μπορείς να σεβαστείς? Μα δεν έχεις ίχνος ντροπής να μπλέκεσαι έτσι κουτοπονηρίστικα προσπαθώντας να δημιουργήσεις εντυπώσεις και να αποκαλείς εμάς μαγαζάκι?

...

Reaction score
4

..
Ας ακουσουν οι ανθρωποι ολες τις "δυνατες" προτασεις ηχειων σε αυτη την κατηγορια και επειτα ας αποφασισουν.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΥΡΙΟΙ.
Σίγουρα είναι έτσι το σωστό ΑΛΛΑ
Τι σε κάνει να πιστευεις ότι δεν το έχουν ήδη ή θα το κάνουν οι ενδιαφερόμενοι ;

Εξάλλου είναι σε μια κατηγορία που δεν παίζεται ως κατάστημα γιατί δεν είναι Hi-End....<10.000€
Επισης οφειλλετε να εξηγησετε στους αμοιρους που σας παρακολουθουν οτι υπαρχουν βραβευμενα ηχεια με διθυραμβικες κριτικες στο εξωτερικο, στην ελληνικη αγορα, στην ιδια κατηγορια τιμης με αυτα που προτεινετε (κατ'εμε πολυ ανωτερα), αμεσα ανταγωνιστικα εντος και εκτος music lover. Για αυτο και συμφωνησα με τον κ.Μιχαηλο πριν.
Και πάλι ....Τα έχετε ακούσει ;
Στο φυλλάδιο του καταστήματός σας δεν μας προτείνετε να μην εμπιστευόμαστε τις κριτικές των περιοδικών ;
Εσείς γιατί δεν το κάνετε ;

Reaction score
8
Ρε μεγαλε, διαβασε λιγο, και μετα βγες και πες οτι θελεις. Δεν βγηκε το AVSite και ειπε "Προτεινουμε τα ταδε ηχεια, τρεχατε να προλαβετε". Στο thread με το review ενδιαφερθηκαν καποια ατομα για power buy, και ο Ανδρεας το κανονισε. Ελεος.
Ακριβώς!!!!!:happy_4:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.501
Οφειλλει ενα αντικειμενικο site το οποιο ΔΕΝ εχει ερθει σε επαφη καν με αυτα τα ανταγωνιστικα προιοντα και θελει να αποποιηθει τον χαρακτηρισμο μαγαζακι...τουλαχιστον να το γνωστοποιησει αυτο στους επισκεπτες του!
Κύριε Γιώργο, για να είναι ένα site αντικειμενικό, δεν αρκεί να θέλει να έλθει σε επαφή με ανταγωνιστικά προϊόντα, πρέπει πρωτίστως να έχει αυτήν τη δυνατότητα. Η δική σου στάση κάθε άλλο παρά αυτό κάνει. Είναι άτοπο να λες «είστε προκατειλημμένοι γιατί δεν έχετε έρθει σε επαφή με τα προϊόντα που αντιπροσωπεύω, αλλά ούτε και έχω καμιά όρεξη να σας δώσω αυτήν τη δυνατότητα». Διότι, προ ημερών σου πρότεινα κάτι και η αντίδρασή σου ήταν «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Σήμερα σου προτείνω εκ νέου, να δώσεις ένα ζευγάρι ηχεία στο Σπύρο για τεστ, σε αυτό το επίπεδο τιμής (κάπου στα 3-4 χιλιάρικα). Ο σωστός επαγγελματίας δεν διαρρηγνύει τα ιμάτιά του επειδής οι ανταγωνιστές του παίζουν εκεί που δεν παίζει αυτός. Ο σωστός επαγγελματίας παίζει εκεί που παίζουν και οι ανταγωνιστές του, ή τουλάχιστον προσπαθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Και επειδή η λέξη «μαγαζάκι» είναι κάτι που εμένα προσωπικά με συφιλλιάζει άσχημα, θέλω να ξέρεις τα εξής. Μέχρι σήμερα, έχω δοκιμάσει δύο συσκευές στο Avsite, που τις εισάγουν στην Ελλάδα δύο διαφορετικές επιχειρήσεις, των οποίων τους ανθρώπους δεν γνωρίζω προσωπικά, παρά μόνον από τηλεφώνου. Κάποια στιγμή τους ζήτησα την άδεια, διότι στην Ελλάδα ζούμε, για να βάλω κατσαβίδι επάνω τους. Και στις δύο περιπτώσεις πήρα το ΟΚ, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα τις επιστρέψω πίσω σε ένα κομμάτι και σε λειτουργική κατάσταση. Επίσης, και στις δύο περιπτώσεις, κανένας δεν με προσέγγισε για να μου πει τί να γράψω, και ούτε δέχθηκα την παραμικρή εκ των υστέρων διαμαρτυρία γι’ αυτά που έγραψα. Και όταν λέω κανένας, εννοώ κανένας.

Εάν λοιπόν μπορείς να μας αντιμετωπίζει ως ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυλικούς ή υποτακτικούς, που δεν θα τολμήσουν να γράψουν τίποτα άλλο εκτός από αυτά που αρέσουν στον τάδε τεράστιο, ή στον δείνα μέγιστο σχεδιαστή, τότε δώσε τα ηχεία στο Σπύρο, ή στο Βασίλη, ή σε μένα, (κανονικά, με δελτίο αποστολής), τέλος πάντων, σε κάποιον που μπορεί να αραδιάσει πέντε κουβέντες κατανοητές και εν πολλοίς επαληθεύσιμες. Διαφορετικά, διαμαρτύρεσαι για λάθος λόγο, σε λάθος χώρο.

Και για να μετέλθω μιας πολύ σοφής κουβέντας που έγραψε παλιότερα ο spresv, δεν σου προτείνω κάτι που σου αρέσει, σου προτείνω κάτι που δουλεύει.

Reaction score
5
Εγώ προτείνω να σεβαστούμε το topic και να μείνουμε στο θέμα της συμμετοχής στο powerbuy. Δόξα τον Ύψιστο και τους 'Λ', μπορείτε να ανοίξετε άλλα θέματα και να εκφράσετε την γκρίνια και την ζήλεια σας εκεί. Παρεπιπτόντως, θέλω κι εγώ ένα ζευγαράκι...
Merci!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εγώ προτείνω να σεβαστούμε το topic και να μείνουμε στο θέμα της συμμετοχής στο powerbuy. Δόξα τον Ύψιστο και τους 'Λ', μπορείτε να ανοίξετε άλλα θέματα και να εκφράσετε την γκρίνια και την ζήλεια σας εκεί.
QFT.

Είναι εύκολο να μεταφερθούν τα άσχετα μηνύματα σε άλλο thread?
Αν κάποιοι, για τον Α ή Β λόγο, θέλουν να χαλάσουν το θέμα ας μην τους κάνουμε το χατήρι.

Ευχαριστώ. :cool_4:

Reaction score
0
Τι αρλούμπες λες πρωί πρωί ρε άτομε?
Παζάρι είναι εδώ μέσα που όποιος θέλει να πάρει ηχεία θα κάνουμε προσφορές και ακροάσεις? Έγινε μια παρουσίαση, άρεσε στον κόσμο, ζητήθηκε από τον κόσμο power buy και το site ως όφειλε το πραγματοποίησε.
...
Αυτο δεν ηταν παρουσιαση κυριε....ηταν εκσπερματωση!

Λογικο ηταν ο κοσμος να τρεχει να προλαβει την........"ευκαιρια"

Reaction score
0
Κύριε Γιώργο, για να είναι ένα site αντικειμενικό, δεν αρκεί να θέλει να έλθει σε επαφή με ανταγωνιστικά προϊόντα, πρέπει πρωτίστως να έχει αυτήν τη δυνατότητα. Η δική σου στάση κάθε άλλο παρά αυτό κάνει. Είναι άτοπο να λες «είστε προκατειλημμένοι γιατί δεν έχετε έρθει σε επαφή με τα προϊόντα που αντιπροσωπεύω, αλλά ούτε και έχω καμιά όρεξη να σας δώσω αυτήν τη δυνατότητα». Διότι, προ ημερών σου πρότεινα κάτι και η αντίδρασή σου ήταν «άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε». Σήμερα σου προτείνω εκ νέου, να δώσεις ένα ζευγάρι ηχεία στο Σπύρο για τεστ, σε αυτό το επίπεδο τιμής (κάπου στα 3-4 χιλιάρικα). Ο σωστός επαγγελματίας δεν διαρρηγνύει τα ιμάτιά του επειδής οι ανταγωνιστές του παίζουν εκεί που δεν παίζει αυτός. Ο σωστός επαγγελματίας παίζει εκεί που παίζουν και οι ανταγωνιστές του, ή τουλάχιστον προσπαθεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

Και επειδή η λέξη «μαγαζάκι» είναι κάτι που εμένα προσωπικά με συφιλλιάζει άσχημα, θέλω να ξέρεις τα εξής. Μέχρι σήμερα, έχω δοκιμάσει δύο συσκευές στο Avsite, που τις εισάγουν στην Ελλάδα δύο διαφορετικές επιχειρήσεις, των οποίων τους ανθρώπους δεν γνωρίζω προσωπικά, παρά μόνον από τηλεφώνου. Κάποια στιγμή τους ζήτησα την άδεια, διότι στην Ελλάδα ζούμε, για να βάλω κατσαβίδι επάνω τους. Και στις δύο περιπτώσεις πήρα το ΟΚ, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα τις επιστρέψω πίσω σε ένα κομμάτι και σε λειτουργική κατάσταση. Επίσης, και στις δύο περιπτώσεις, κανένας δεν με προσέγγισε για να μου πει τί να γράψω, και ούτε δέχθηκα την παραμικρή εκ των υστέρων διαμαρτυρία γι’ αυτά που έγραψα. Και όταν λέω κανένας, εννοώ κανένας.

Εάν λοιπόν μπορείς να μας αντιμετωπίζει ως ο,τιδήποτε άλλο εκτός από αυλικούς ή υποτακτικούς, που δεν θα τολμήσουν να γράψουν τίποτα άλλο εκτός από αυτά που αρέσουν στον τάδε τεράστιο, ή στον δείνα μέγιστο σχεδιαστή, τότε δώσε τα ηχεία στο Σπύρο, ή στο Βασίλη, ή σε μένα, (κανονικά, με δελτίο αποστολής), τέλος πάντων, σε κάποιον που μπορεί να αραδιάσει πέντε κουβέντες κατανοητές και εν πολλοίς επαληθεύσιμες. Διαφορετικά, διαμαρτύρεσαι για λάθος λόγο, σε λάθος χώρο.

Και για να μετέλθω μιας πολύ σοφής κουβέντας που έγραψε παλιότερα ο spresv, δεν σου προτείνω κάτι που σου αρέσει, σου προτείνω κάτι που δουλεύει.
Στον Βασιλη εχω προτεινει δυο φορες να παρει καποια συσκευη για δοκιμη, αλλα αρνηθηκε ευγενικα και τις δυο λογω φορτου εργασιας.

Στον.....Johan Crouyf επιτρεψτε μου να μην δωσω ποτε τιποτα!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.176
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk