Pro Ject Debut III

Status
Not open for further replies.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
.....δικαιολογημενη η απορια σου, εχω ομως την εντυπωση harris o,τι μαλλον πρεπει πρωτα να απευθυνθεις στον "πονηρουλη tomas". Μην τυχον επικοινωνησει μαζι σου και, γεματος ενοχες, στο ζητησει πισω!

Reaction score
680
Καλησπέρα και πάλι και απολογούμαι στο AVSITE για το θέμα που δημιουργήθηκε μιας και εγώ είμαι και παραμένω ο υπεύθυνος για αυτό μετά την επισήμανση που έκανα τις πρωινές ώρες για το μέλος tomas.

Ζητώ λοιπόν συγγνώμη εκ των προτέρων αν θα μακρηγορήσω κάπως και ζητώ επίσης την υπομονή όσων διαβάσουν αυτά που θα πω. Πρέπει όμως να λεχθούν κάποια πράγματα, για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι μπορεί να συμπεριφέρονται όπως τους αρέσει, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να απολογηθούν σε κανένα, πράττοντας πράγματα αλλοπρόσαλλα και αχαρακτήριστα και θεωρώντας επίσης ότι θα μένουν για πάντα στο απυρόβλητο, χωρίς να έχουν την υποχρέωση κάποια στιγμή να χρειασθεί να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Ας γράψω λοιπόν σωστά ελληνικά με σωστή έκφραση, γιατί η κατάσταση πλέον το απαιτεί και δεν μου αρέσουν οι κριτικές για το επίπεδο της συζήτησης, έστω και αν το θέμα της δεν με ευχαριστεί καθόλου. Και δεν είμαι ούτε πρόεδρος ούτε προπονητής σε καμιά ομάδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι βρίσκω κάτι κακό σε κάποιον που είναι. Όλες οι δουλειές είναι εντάξει αρκεί να πραγματοποιούνται από τίμιους και ειλικρινείς ανθρώπους.

Στο θέμα μας όμως…..

Μιας και ο διαχωρισμός μεταξύ απατεωνιάς και ανευθυνότητας στις μέρες μας είναι αρκετά δύσκολος και τα όρια που χωρίζουν τις δυο λέξεις είναι μάλλον δυσδιάκριτα, θα ήθελα μετά από ώριμη σκέψη να αποσύρω τον χαρακτηρισμό «απατεώνας» για τον συγκεκριμένο κύριο σαν υπερβολικό και να του ζητήσω συγγνώμη μιας και το «απαίτησε». Τον αντικαθιστώ όμως με τα απολύτως κατάλληλα ‘’ανεύθυνος’’ και ‘’ασυνεπής’’ . Και πιστεύω ότι θα καταλάβετε γιατί όταν φτάσετε στο τέλος της παρούσας επιστολής.

Για την αποφυγή λοιπόν, εσφαλμένων εντυπώσεων, τουλάχιστον στο μέρος που με αφορά, έχω να σας αναφέρω τα παρακάτω :

1. Όλα αυτά θα είχαν αποφευχθεί, αν απλώς δεχότανε την ευθύνη της πράξης του και απαντούσανε (αυτός η ο αδερφός του) σε κάποιο από τα δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα που τους είχαμε στείλει (μαζί με τον αδερφό μου όταν έλειπα εκτός Ελλάδος). Ήμουν γνώστης του ατυχήματος του και κράτησα το πικάπ μέχρι και τώρα, θεωρώντας ότι κάτι άλλο μπορεί να του συνέβη. Αν και πήρα άλλο, δεν το πούλησα αλλού, γιατί οι παρακλήσεις του να του το δώσω πίσω ήταν τόσο έντονες που δεν σας κρύβω ότι σκέφθηκα πως για να επιμένει ένας άνθρωπος για ένα αντικείμενο τόσο πολύ πρέπει πραγματικά να έχει μεγάλη αξία για αυτόν. Κατά κάποιον τρόπο αισθάνθηκα εντελώς άβολα να έχω στην κατοχή μου ένα αντικείμενο του οποίου η έλλειψη σε κάποιον άλλο θα δημιουργούσε τόσο μεγάλο συναισθηματικό πρόβλημα. Έβλεπα πλέον το πικάπ κάπως αλλιώς και σίγουρα δεν αισθανόμουνα και πολύ ιδιοκτήτης του. Έκανα λοιπόν ότι θα ήθελα να μου κάνουν. Του απάντησα ότι θα του το δώσω. Από την επομένη άρχισα να ψάχνω για άλλο γιατί όπως αναφέρω παρακάτω είχα ήδη προβεί στην αγορά βραχίονα και κεφαλής. Όταν λοιπόν βρέθηκε ένα νέο πικάπ σε δημοπρασία του διαδικτύου του έστειλα μήνυμα ότι έχω συγκεκριμένο χρόνο και πρέπει να δώσω τα χρήματα σε κάποιες μέρες. Από εκεί και πέρα και αυτός και ο αδερφός του δεν απάντησαν ποτέ και σε τίποτα. Δανείσθηκα χρήματα από τον αδερφό μου και πήρα το νέο μηχάνημα. Φαντάστηκα ότι κάτι θα συνέβηκε με το ατύχημα και δεν έβαλα κάποια αγγελία για πούλημα μιας και το ήθελε τόσο πολύ. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα μηνύματα του και φυσικά είναι στην διάθεση οποιουδήποτε θέλει να τα διαβάσει. Ένα μήνυμα λοιπόν ότι δεν ενδιαφέρεται (όταν επανήλθε) δεν θα του ήταν και τόσο μεγάλος κόπος. Μικρότερος πάντως από το να βάλει μια νέα αγγελία εκ μέρους ενός φίλου. Και μάλιστα ζητώντας για ανταλλαγή το ίδιο πικάπ! Και ξεχνώντας τα «κλάματα» που εξέφραζε στα μηνύματα του για να το πάρει πίσω.

2. Επειδή ο κύριος σε κάποια αγανακτισμένη του απάντηση στο κείμενο μου, αναφέρει ότι είναι και οικογενειάρχης με δυο παιδιά, οφείλω να του επισημάνω ότι ο γάμος, το στεφάνι και τα παιδιά δεν είναι σε καμιά περίπτωση κριτήρια τιμιότητας, υπευθυνότητας και αξιοπρέπειας. Αν συνέβαινε αυτό το (ομολογουμένως αξιοπερίεργο) πράγμα τότε θα έπρεπε να χαρακτηρίσουμε όλους τους εργένηδες απατεώνες. Λάθος. Και απόλυτα ρατσιστικό να χαρακτηρίζεις ανθρώπους με κριτήρια την οικογενειακή και κοινωνική τους κατάσταση και όχι (απλά) με την παιδεία τους, την ευγένεια τους και με την συμπεριφορά τους προς τους άλλους ανθρώπους. Έτσι θα αποκλείαμε τον μισό πλανήτη ως απατεώνες!

3. Το να δίνει επίσης το όνομα του και το τηλέφωνο του στην διάθεση του Site, απαιτώντας να του ζητήσω δημόσια συγνώμη όταν ο ίδιος κατάφωρα αμέλησε με επιδεικτικό τρόπο να πράξει το ίδιο απέναντι μου, μόνο σαν κακή παρενέργεια του ατυχήματος που είχε θα μπορούσα να το θεωρήσω και έτσι μόνο το δικαιολογώ. Παρ όλα αυτά εγώ του ζήτησα συγγνώμη….

Ούτε λοιπόν η κατάθεση των στοιχείων μας αναιρεί με κάποιο «μαγικό» τρόπο ότι λάθος έχουμε κάνει. Μόνο η συγγνώμη και η προσπάθεια από μέρους μας της διόρθωσης της αδικίας αναιρεί (ίσως και όχι πάντα, μιας και εξαρτάται και από το μέγεθος της αδικίας) και διορθώνει την ίδια την αδικία.

4. Η εξήγηση του ότι δεν έχει πλέον την (οικονομική μάλλον) δυνατότητα να το πάρει πίσω, θα είχε λογική βάση αν, πριν βάλει νέα αγγελία ζητώντας σε ανταλλαγή το ίδιο πικάπ, με είχε πάρει ένα τηλέφωνο να ενδιαφερθεί για το που τελικά βρίσκεται το αντικείμενο που με τόσο πάθος μου ζητούσε να του επιστρέψω. Αν δεν έχεις χρήματα το λές και βρίσκουμε τρόπο, δεν χάθηκε ο κόσμος!

Σε ερώτηση μου μάλιστα τι να κάνω με τον νέο βραχίονα (SME 3009 II = 500 ευρώ) και την νέα βελόνα (ΑUDIOTECHNICAAT 150 MLX=370 ευρώ) που τα είχα ήδη αγοράσει μου απάντησε ότι «πικάπ σαν αυτό θα βρεις και άλλα ,υπάρχουν πολλά, αλλά για μένα το συγκεκριμένο έχει μεγάλη αξία γιατί είναι δώρο από τον πατέρα μου και έχει πάνω την υπογραφή του» Από ότι φαίνεται η συναισθηματική αξία για κάποιους ανθρώπους έχει χρονικό περιθώριο και σβήνεται από την μνήμη τους μετά από….κάποιες μέρες!

Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα πολλά γιατί έχω αρκετό χρόνο στην διάθεση μου μιας και ούτε παντρεμένος είμαι αλλά και ούτε παιδιά έχω για να με απασχολούν. Ποτέ φυσικά δεν χρησιμοποίησα την έλλειψη της οικογένειας ως δικαιολογία για την συμπεριφορά μου, πράγμα που κάποιοι το κάνουν αβίαστα προσπαθώντας να αυτοχαρακτηριστούν τίμιοι και αξιοπρεπείς.

Όπως έλεγε και κάποιος αγαπητός μου φίλος από τα παλιά:

« H γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι μόνο τίμια αλλά και να φαίνεται»

Και εσείς αγαπητέ κύριε δεν φαίνεστε και τόσο πολύ. Όσο και αν κραυγάζετε και υποστηρίζετε με όλες σας τις δυνάμεις ότι είστε.

Κλείνοντας, το μόνο που ζητώ (μιας και μετά το link που έστειλε το μέλος Dimitristop με παρελθόντα προβλήματα του συγκεκριμένου πικάπ για τα οποία και φυσικά δεν είχα ενημερωθεί ) είναι να προβεί έστω και τώρα ο κύριος στην επαναγορά του πολυπόθητου για αυτόν πικάπ, με την τιμή ακριβώς που το έδωσε και να το βάλει στο βάθρο που για αυτόν αξίζει. Μιας και το πικάπ όπως υποστηρίζει είναι καινούριο. Όχι ότι δεν μπορώ να το πουλήσω μιας και ήδη έχουν ενδιαφερθεί τρία μέλη του site. Δεν θα ήθελα όμως, σε καμία περίπτωση να δώσω αντικείμενο σε κάποιον και μετά να αποδειχθεί προβληματικό. Δε το επιτρέπει η ανύπαντρη, χωρίς παιδιά, «εργένικη» υπευθυνότητα και αξιοπρέπεια μου.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας και απολογούμαι για πολλοστή φορά στο AVSITE για το θέμα που με δική μου ευθύνη προέκυψε. Δεν μπορώ όμως να μένω αμέτοχος σε συμπεριφορές συνανθρώπων μου που προσβάλουν την νοημοσύνη μου και θέλουν να χρησιμοποιώ το μυαλό μου με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδέχομαι ότι λογικά θα απέρριπτα. Γιατί αυτό θα έκανα αν δεν είχα καταγγείλει τον συγκεκριμένο κύριο. Θα αποδεχόμουνα τις παράλογες πράξεις του. Και μετά μπορεί να επαναλάμβανε την ίδια συμπεριφορά σε κάποιον άλλο κακόμοιρο. Όχι, δεν αποδέχομαι τους παράλογους και τα παράλογα. Σπαταλούν τον χρόνο μου πρωτίστως αλλά και τα χρήματα μου δευτερευόντως. Και συνηθίζουν να επαναλαμβάνονται. Και μάλιστα χωρίς κανένα σοβαρό λόγο. Και ….πιστέψτε με αν θέλετε, σε βάθος χρόνου προκαλούν πολύ μεγαλύτερο κακό από ότι όλοι μας νομίζουμε.

Αλέξανδρος (Alex200)

Y.Γ. Aν οι διαχειριστές του AVSITE έχουν κάποιες αμφιβολίες για τα ως άνω αναγραφόμενα φαντάζομαι ότι έχουν στην διάθεση τους όλα τα pm μεταξύ εμού και του ως άνω κυρίου. Αν όχι ευχαρίστως να κάνω ότι απαιτείται για να τα διαβάσουν.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.313
Δύσκολο να βγάλω άκρη για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα και για ποιον λόγο.
Κάτι δεν μου κάθεται καλά.

Reaction score
9
Ευχαριστώ τον κύριο Αρβανιτάκη αλλά ο κυκεωνας της υγείας μου συνεχίζετε.
Οσον αφορα τον κύριο ζητώ συγνώμη που ξαναμπήκα αθελα μου στο νοσοκομειο και ο αδερφος μου ετρεχε πανικόβλητος για αίμα δεν θα ξαναγίνει οσο για τα τηλέφωνα ξαναζητώ συγνώμη που δεν το σηκωσα με το οξυγωνο στη μούρη επίσης δε θα ξαναγίνει.
Το θέμα για εμένα τελοιώνει εδώ.

Reaction score
9
Εθεσα πρώτος εαυτον προς διαγραφή απο το site και ζητησα δημόσια συγνώμη απο τον παραπάνω κύριο πίστέυω πως είναι αρκέτα μη βαζοντας την οικογένεια μου ως σκέπη χαρακτηρίζοντας τη απο οποιονδήποτε τυχάρπαστο.
Τελος εδώ .
Δεν θα επιτρέψω στο οποιονδηποτε περεταίρω χαρακτηρισμούς

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
....θα σε συμβουλευα αγαπητε tomas να μην τελειωσεις το θεμα εδω...εχει και συνεχεια...οψομεθα....

Reaction score
9
Δεν δέχομαι ανώνυμες συμβουλές το εννοώ δεν θα επιτρέψω άλλους χαρακτηρισμούς.

Reaction score
9
Κυριε Αρβανιτάκη παρακαλώ την αμμεση διαγραφη μου απο το site και των στοιχειων μου.
Σας ευχαριστώ για το χρονο σας.

Reaction score
11
Συγνώμη που επεμβαίνω αλλά είδα το θέμα και μου θύμισε μια συναλλαγή που είχα και εγώ πρόβλημα με τον "tomas" (Θωμά Καραγιώργο)

http://www.avsite.gr/forum/threads/προενισχυτής-dynavox-tpr-43-με-12au7-ecc82-mm-mc.136654/

Τράβηξα και εγώ την ίδια ταλαιπωρία να μην σηκώνει τηλέφωνα και να μου λέει δικαιολογίες..

Που αν όντως είχε και τότε πρόβλημα σαν κύριος θα έπρεπε να πάρει έστω ένα τηλέφωνο!

Από την μεριά μου και χωρίς να γνωρίζω το μέλος alex200 κακώς τον χαρακτήρισε "απατεώνα" αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι φερεγγυoς..

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Καλημερα. Προς Κ. Δχστες: κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να κανετε δεκτο το αιτημα του για διαγραφη, γνωριζοντας το ονομα με το οποιο ειναι εγγεγραμμενος στο site θα ειναι ευκολο να αποφευγουμε τις συναλλαγες μαζι του. Ισως αυτος και να ειναι ο στοχος του. Μαλλον καταλαβε οτι τον πηραμε χαμπαρι!
Βεβαια τιποτα δεν τον εμποδιζει να κανει νεα εγγραφη με αλλο ονομα, πχ. Jerry ας πουμε, συνεχεια του tom(as)!!
Να γνωριζει ομως οτι απο το υφος της γραφης του μπορει να γινει ευκολα αντιληπτος...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Είναι αγγελιάκιας, λυπηρό αλλά το site έχει πολλούς τέτοιους! όλα του τα μηνύματα είναι αγγελίες! κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν κάποια όρια, εάν ας πούμε δεν ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο, εκτός του να πουλήσει, να του απαγορεύεται η αγγελία!
Αλλά και οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να πάνε στο όνομά του και να δουν τα μηνύματά του! εκεί θα καταλάβουν περίπου, τι λέει ο ''χομπίστας''!!!!! :mad:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Καλημερα. Προς Κ. Δχστες: κατα τη γνωμη μου δεν πρεπει να κανετε δεκτο το αιτημα του για διαγραφη,
Mα δεν το κάναμε , όπως σε όλους που κάνουν τέτοια αίτηση.

Βεβαια τιποτα δεν τον εμποδιζει να κανει νεα εγγραφη με αλλο ονομα, πχ. Jerry ας πουμε, συνεχεια του tom(as)!!
Κι όμως , υπάρχει εμπόδιο.

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
...ακομα και εαν φτιαξει κσινουριο mail; αν ναι Κε Αρβανιτακη, τοτε στοχοποηστετον και παρακολουθηστε τον...........το αξιζει!!!!

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
...τα ειδα ολα, 167 νομιζω ειχε, απο πικαπ και ενισχυτες διφορων τυπων εως κλιμ/κα και iphone 6!!!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Δεν είναι δύσκολο νομίζω, να βρεθούν αυτοί από τους διαχειριστές, και να απομονωθούν! τα μέλη, και χομπίστες, του site, έχουν όλο το δικαίωμα να ανταλλάσσουν τις συσκευές τους! όποιος χρησιμοποιεί το site μόνον για αγγελίες ΌΧΙ!

Reaction score
9
Πραγματικά τι να σας πω κύριοι με αφησατε πάλι αφωνο τα πικάπ που πήρα τους ενισχυτές που αγόρασα δεν ήταν μεσω του συγκεκριμάνου site;
Και αν έχετε το ΘΕΟ σας δηλαδη ποιος είναι αυτός που με κατηγορει ως αγγελιάκια που πραγματικά οι κύριοι παραπάνω έχουν βάλει τις τριπλάσιες.
Δεν είναι αυτοσκοπως κύριοι ούτε η δούλεια μου αυτή σας παρακαλώ δηλαδη.
Είναι προσωπικά αντικείμενα που αγοραστηκαν και κατα καιρους ζήτησα να πουληθούν.
Μπορείτε να δείτε Κυριοι Διαχειριστές τη συχνότητα των αγγελιών και των αγορών και να συμπεράνετε.
Όλως αυτός ο πόλεμος δηλαδή προς το ατομο μου και οι εκφράσεις που χρησιμοποιήθηκαν νομίζω πως το λιγότερο είναι να διαγραφώ και το περισότερο να επισέρθω με μυνήσεις απεναντι στους κυριους.
Σεβαστή η αποψη του καθενός αλλα δεν μπορεί κανεις να σπηλώνει την αξιοπρέπεια κανενος.
Αν οι διαχειριστές θεωρούν οτι έγινε κάτι με δόλο και πονηριά και απωτερος σκοπός μου είναι οι αγγελίες είμαι στη διαθεση τους.
Για τους παραπάνω κυρίους που συνεχίζουν ανώνυμα να με συκοφαντούν θα μεριμνήσει η δικαιοσύνη η οποία έχει ενημερωθει.
Δεν απείλω κανένα αλλά έχω φτάσει στο ΑΜΗΝ γιατι καποιοι αποφάσισαν να συνεχίσουν το ανώνυμο παιχνιδάκι της εξίβρισης μεσα απο ανώνυμα site και εφτασα εκεί.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.336
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian