Pro-ject xperience comfort

Reaction score
296
Πωλειται το πικαπ του τιλου, σε αριστη κατασταση, με βραχιονα pro-ject 9c και χωρις κεφαλη. 1ο χερι.
Υπαρχει και το ακρυλικο καπακι του (κανει γραμμες και με το... Φυσημα)
Το πικαπ, τον περισσοτερο χρονο που παρεμεινε στην κατοχη μου, ηταν αποθηκευμενο και δεν χρησιμοποιουνταν.
Τιμή: 450 ευρώ.

Reaction score
296
Πρόχειρη φώτο γιατί για την ώρα η αγγελία παγώνει. Προηγούνται άλλα.

Attachments

Reaction score
296
Επανερχεται η αγγελια.

[DOUBLEPOST=1447178560][/DOUBLEPOST]

[DOUBLEPOST=1447178624][/DOUBLEPOST]

[DOUBLEPOST=1447178665][/DOUBLEPOST]

[DOUBLEPOST=1447178721][/DOUBLEPOST]

Reaction score
296
Εχω κανει ανακαλωδιωση(1877 phono 5-litz-7 57e) του βραχιωνα και εχω βγαλει το καλωδιο στο πλαϊ για την πληρη απεμπλοκη του.
με αυτα τα αξεσουαρ
http://orpheusaudio.gr/content/adjust-it για το fine tuning του πικαπ στα 400 ευρω.
Με το συνδυασμο black pearl+jico sas που φοραει πανω και παιζει υπεροχα 470.

το πικαπ εχει ενα μηχανισμο που κανει δυο πραγματα:
1.δεν αφηνει το βραχιωνα να κατεβει για μερικα δευτερολεπτα (μεχρι το πικαπ να πιασει τις στροφες), παρολο που ο χρηστης μπορει να εχεις κατεβασει το λεβιε.
2. Οταν ο δισκος τελειωσει, ανασηκωνει αυτοματα το βραχιωνα και σταματα να γυριζει.

το (1) δουλευει κανονικα, το (2) οχι (δεν ανασηκωνει το βραχιωνα οταν φτασει στο τελος) και καμια φορα αν ο χρηστης βαλει να παιξει κατευθειαν το τελευταιο κομματι του δισκου (δλδ το τραγουδι κοντα στο κεντρο περιστροφης) ενδεχεται να σταματησει να γυριζει. Οποτε θα πρεπει να το ξαναξεκινησει και να ξαναπαει το βραχιωνα στο τελευταιο κομματι.
Το παραπανω δε συμβαινει ποτέ αν δεν πας να βαλει κατευθειαν το τελευταιο τραγουδι του δισκου(δεν σταματα ποτε στα καλα καθουμενα). Εγω δεν ασχοληθηκα γιατι δεν με ενοχλουσε οποιος ομως θελει να ασχοληθει, μαλλον φτιαχνεται αρκει να ρυθμισει το φωτοκυτταρο του μηχανισμου.

Αν δεν τον ενδιαφερουν αυτες οι λειτουργιες μπορεις να κοψει την τροφοδοσια στο μηχανισμο αυτο οποτε δεν θα εχει ουτε το (1) ουτε το (2), οπως ειναι ολα τα πικαπ δηλαδη.

Reaction score
296
Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις.
τι σχέση έχει το καλώδιο με το μοτερ;

Reaction score
306
Λες: "...και εχω βγαλει το καλωδιο στο πλαϊ για την πληρη απεμπλοκη του." Μίλησες για απεμπλοκή, και δεν κατάλαβα τί θέλεις να πεις. Και υπέθεσα πως σου έβγαζε κάποιο θόρυβο (ή βόμβο) από τα rca γι' αυτό τα μετέφερες;

Reaction score
296
Ενδιαφέρεσαι για το πικαπ, τρολάρεις, ή απλά θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου;

Reaction score
306
Φυσικά και ενδιαφέρομαι, γι' αυτό ρωτάω για τη σκοπιμότητα της αλλαγής που έκανες.

Reaction score
296
Το έκανα για την αποφυγή της παραμικρής παρεμπόδισης της κίνησης του βραχίωνα για να διαβάζει η κεφαλή όσο το δυνατόν καλύτερα.
κοίτα πώς χειρίζεται ο παρακάτω βραχίωνας το καλώδιό του και θα καταλάβεις.
http://clearaudio.de/_assets/_products/tonearms/verify/detail-01.jpg

το παραπάνω "tuning" είναι άσχετο με μοτερ και βομβους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.329
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian