Quad 11L

Reaction score
447
Πωλούνται τα ηχειάκια του τίτλου σε άριστη κατάσταση, διθυραμβικά reviews όπου κι αν κοιτάξεις...
Πρώτο χέρι, αγορασμένα το 2004, απίστευτη κατασκευή, μοναδικό ψεγάδι από 4 σημαδάκια στην πλάτη του κάθε ηχείου, φαίνονται στις φωτογραφίες από βιδάκια που είχα βάλει σε βάσεις τοίχου. Οι τρυπούλες στοκαρίστικαν και περάστικαν βερνίκη.
Δεκτή ακρόαση. Τιμή 150 ευρώ.

Παρακαλώ όχι παζάρια - ανταλλαγές.

http://imageshack.us/g/1/10166104/

Reaction score
935
Πού μπορούμε να τα ακούσουμε; Μπορείς να παραπέμψεις στο site της εταιρείας με λινκ για το ακριβές χρώμα - φινίρισμα του ηχείου (στις φωτογραφίες έχει διαφορά από φωτό σε φωτό μάλλον λόγω διαφοράς στη χρωματική ισορροπία);

Reaction score
1.147
Απάντηση: Quad 11L

Δεν θέλω να παρέμβω στην αγγελία (αλλά το κάνω τελικά...),
αλλά παίζω και εγώ με τα quad 11L και ντρέπομαι που δεν πουλιούνται σε τέτοια εξευτελιστική τιμή.
Τώρα στο σπίτι παίζουν με τον Αλέξανδρο (τσακιρήδηδες) στην προενίσχυση και τους Απόλλωνες (Τσακιρήδηδες πάλι) για τελικούς.
Ο ήχος έγινε ακόμα καλύτερος,δηλαδή δεν έφτασε στο "ποιοτικό όριό του" το ηχείο, είχε και άλλα να δώσει.
τι να πω, αν είχα λεφτά θα τα έπαιρνα για να τα δώσω σε κάποιο φίλο μου, η τιμή είναι ...χώμα για το ηχείο.

Φυσικά διευκρινίζω ότι δεν ξέρω καν τον vixos που τα πουλάει..

Reaction score
447
Τα ηχεία πουλήθηκαν.
Ευχαριστώ τον Νίκο (και τον Δημήτρη) για την άψογη συναλλαγή, και το site για την φιλοξενία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm