Rambo 4 Trailer

Reaction score
784
Τα σπαει!
Αλλα για Rambo φαινεται πολυ αιματηρο.Δεν ξερω αν θα μας φανει παραξενο στην οθονη.

Reaction score
0
Ρε παιδια ,ο John τα βαφει η μου φαινεται ??:happy_9:

Παντως μετα το First Blood που ειχε και κατι ολα τα υπολοιπα Rambo ειναι μια απο τα ιδια !!!:pc:
Οχι οτι δεν θα το δουμε και το 4 ,αλιμονο.
Με Rambo και Rocky μεγαλωσαμε.
Την αφισα του Sly με το κουζινομαχαιρο-πυξιδα την εχω ακομα!:smoking:

Reaction score
14
ο Σιλβέστερ Σταλλόνε τα βάφει σίγουρα σιγά μην τα φήσει να γίνει οσάν Καφατουάρ!

Πάντως γέρασε χοντρά!

Reaction score
58
Kαλα το trailer τωρα το ειδατε ??

Εχω βαλει το ποστ εδω και 2 βδομαδες περιπου.

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=493926&postcount=184

Φυσικα και θα δουμε το rocky να τα κανει παλι ολα λιμπα ναι να απολαυσουμε ενα διωρο με pure action.

ps

Kαλο θα ηταν αφου υπαρχει ειδικο thread για τα trailers να τα βαζουμε εκει !!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
91.948
Παντως μετα το First Blood που ειχε και κατι ολα τα υπολοιπα Rambo ειναι μια απο τα ιδια !!!:pc:
Δεν πειράζει Αντρέα!
Προτιμώ να ξέρω από πριν τι θα δω και με τέτοιες ταινίες δράσης είμαι σίγουρος. :happy_9:

Reaction score
0
sorry jimdamian. δεν το ειχα προσεξει το thread. Αυτο που φαινεται απο το trailer παντως ειναι πολυ σπλατερια. Προσεξατε τη σκημη που τον πυροβολει με το υπεροπλο στον τριποδα απο το ενα μετρο? Η το αλλο που το κοβει το κεφαλι?(δεν προσεξα κανα μαχαιρι, παιζει να του το ξεριζωσε με τα χερια, χαχαχα). Ο john rambo αργησε να γυρισει αλλ ειναι pissed off:cool_1:

Reaction score
12
Απάντηση: Rambo 4 Trailer

Χαχα! θα εχει και το οπλο με τις απειρες σφαιρες μηπως? Οπως και να ναι θα το δουμε κι αυτο....

Reaction score
0
Απάντηση: Rambo 4 Trailer

Πάντως σώμα δεν έδειξε καθόλου αν παρατηρήσατε.Πάντως στο τελευταίο rocky τρωγότανε για την ηλικία του.Τώρα ίσως έμεινε πίσω λιγό επειδή τον πιάσανε με στεροειηδή και του τα πήρανε.

Reaction score
2
Νομίζω ότι είναι επικίνδυνη η αναβίωση της ιδεολογίας της συγκεκριμένης σειράς στη σημερινή εποχή και με τα τεκταινόμενα στο Ιράκ. Φαντάζεστε τους νεαρούς Αμερικανούς στρατιώτες που θα δουν την ταινία και μετά θα ξαμολυθούν για περιπολία στους δρόμους της Βαγδάτης;

Reaction score
0
Το είδα και έριξα το γέλιο της αρκούδας.Ταινιάρα φαίνεται......

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid