REC (2007)

Reaction score
1
Απάντηση: REC (2007)

Επιασα τον εαυτο μου να μην αναπνεει για καποιες στιγμες! Γενικα μου δημιουργησε αρκετη ενταση και αγχος! Λες και ημουν μεσα σε ολο αυτο το χαμο και συμμετειχα κι εγω!

Αυτα ειναι κατα τη γνωμη μου τα στοιχεια που κανουν ενα θριλερ πετυχημενο, ασχετως που, οπως εχει ειπωθει, ειναι αντιγραφη αλλων ταινιων.Κριμα που ειναι τοσο μικρης διαρκειας, μονο 75 λεπτα!

Reaction score
0
Μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που έχω δει, και έχω δει πάρα πολλές.
Ειδικά αν την δείτε σε καλό surround home cinema!!!

Reaction score
41

Εντυπωσιακό!!
Το καλό με την συγκεκριμένη ταινία είναι πως σε βάζει στο τριπάκι πως παρακολουθείς μια απλή ζωντανή εκπομπή/ ρεπορτάζ.
Κάτι η μία κάμερα, κάτι τα on-off, κάτι η συμμετοχή των ενοίκων που δείχνουν φυσικοί και μπαίνεις στη λογική του ότι παρακολουθείς μια τηλεοπτική εκπομπή....
Σαν να βλέπουμε πχ τα ταξιδιωτικά του Δούση (Εικόνες) αλλά αντί να τον βλέπουμε να τρώει εξωτικά εδέσματα να....
τον βλέπουμε να τον κυνηγάει μια λυσσασμένη παλιόγρια....

Θεωρητικά θυμίζει εκείνη την μέγιστη ηλιθιάδα το BWP αλλά το μόνο κοινό που υπάρχει είναι η μία κάμερα λήψης.
Εδώ υπάρχει και σενάριο και σκηνές που θα σε κάνουν να τρομάξεις και τελικά να πεις ότι άξιζε που κάθισες να την δεις.

Μπορεί η κάμερα να κουράζει αλλά είναι πολύ σημαντική. Σε βάζει μέσα στην ταινία, σε κάνει να ζεις κάθε σκηνή πιο έντονα.

Μην βάλετε παιδιά να την παρακολουθήσουν...
Μην βάλετε εγκύους να την παρακολουθήσουν...
Μην βάλετε τον Cinemusic να την παρακολουθήσει...
Καλή θέαση! :107:

Reaction score
59
Eπιβαλλεται να γραψει αναλυτικο review για το επερχομενο bluray της ταινιας ο CINEMUSIC !!!! καθως και το αμερικανικο remake της QUARANTINE και να μας πει εντυπωσεις !!!

Reaction score
130
Πολύ καλή ταινία, με μια μπάντα dts που σκοτώνει!!
Προς το τέλος της ταινίας, ο περιφερειακός ήχος απο τα surrund ηχεία ήταν απο τους καλύτερους που έχω ακούσει. Νόμιζα ότι είχαν μπει μέσα στο σαλόνι και ήταν πίσω μου.
Συνίσταται ανεπιφύλαχτα.

Reaction score
41

Τέτοια να γράφεις και ο Ανδρέας (Cinemusic) θα πετάξει όλα τα ηχεία από το σπίτι..... :116:
Και ως γνωστόν, θρίλερ με ήχο στο mute είναι φαρσοκωμωδία.... :136:

Reaction score
16.866

...άξιζε που κάθισες να την δεις.

Μπορεί η κάμερα να κουράζει αλλά είναι πολύ σημαντική. Σε βάζει μέσα στην ταινία, σε κάνει να ζεις κάθε σκηνή πιο έντονα.
Μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου που έχω δει, και έχω δει πάρα πολλές.
Ειδικά αν την δείτε σε καλό surround home cinema!!!

Κριμα που ειναι τοσο μικρης διαρκειας, μονο 75 λεπτα!
Τα 75 λεπτα ειναι η uncut βερζιον για ενηλικες απο 18 και πανω...:121:

Αν θες να δεις τη συνεχεια...:103:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.131
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam