ika
News
- Reaction score
- 15.890
Με προ- μόνο πως θα ακούς?
αυτο ειναι το σωστο ..Ναι αυτο θα γινει στην πορεια
με HDMIIka κολλησες φιλε ε;χααχα
Τωρα εχω τελικο και ηχεια. Οποτε δεν ειναι θεμα αργοτερα ισως παω σε ενεργα και σιγα σιγα το στησω προς το παρων ξεκιναω απο receiver η καποιον προ με ντακ.
Απλα ο προ που ειπε ο φιλος κεφαλας δεν εχει ντακ νομιζω. Δεν καταλαβα πως θα συνδεθει με λαπτοπ ...δεν εχει καθολου usb.
Μπορείς να βάλεις και δεύτερο καλώδιο εξόδου εικόνας, dual screen ή διπλές mirrored... η να πάρεις την έξοδο ( HDMI Out ) του ολοκλ. ενισχυτή ( av receiver ) και να την καρφώσεις στην οθόνη.Μου ήρθε τι δεν μου πάει καλά ....
δλδ με hdmi από το μακβοοκ στον ενισχυτή για τον ηχο......αλλά και για την εικόνα;
εαν ναι μπορω να ρυθμίσω μόνο για τον ήχο και για την οθόνη να έχω άλλο καλώδιο Από άλλη έξοδο;
Το παιδί είπε πως θέλει να ακούει πλέον πολυκάναλη μουσική.Συγνώμη αλλά πας να πάρεις πολυκάναλο ενισχυτή για να αναβαθμίσεις την μουσική?Μήπως αυτά τα λεφτά να τα ερηχνες να πάρεις καλύτερους τελικούς (αν χρηαιμοποιεις) η' καλύτερη πηγή?
Δεν υπάρχουν πολλοί ορισμοί... ένας είναι.τι ορίζεις εσύ τώρα πολυκαναλη μουσική δεν κατάλαβα...
Σου απάντησα και σε αυτό (η τελευταία φράση για τους upmixers).μα εγώ άλλο λεω 2 σελίδες τώρα.
Ότι θέλω μέσω της επιλογής dts x ή surround ai να ακουω μουσικη που ειναι στερεο.
Υπάρχει λογική σε αυτό; θα ακούγονται από όλα τα ηχεία ; δεν αναφέρομαι σε κομμάτια που είναι ήδη σε surround απο το στουντιο. Προσπαθω να ρωτησω εαν θα ειναι καλυτερο ενα τετοιο αποτελεσμα απο αυτο που εχω τωρα και μεχρι τωρα ενας δεν ειπε ουτε ναι ουτε οχι.
Ύστερα μίλησα για τον Yamaha....παλι κανεις δεν ειπε τπτ.
daharis666 οι αποστασεις θα ειναι ιδιες στο 1.5μ περιπου με ιδια ηχεια.
δηλαδή?με μοντεμ και αλλες συσκευες επηρεαζεται.