REK-O-KUT, LOW NOISE STEREO PHONO / AUX / SWITCH / SELECTOR

Reaction score
8.905
Πωλείται επιλογέας για 2 πικάπ / βραχίονες η για 2 άλλων πηγών σε 1 έξοδο. Διαθέτει επίσης για τα πικάπ και την σύνδεση γείωσης! Είναι αγορασμένο 1 χέρι από μένα και αχρησιμοποίητο στο κουτί του, το αγόρασα στην περίπτωση για να το χρησιμοποιήσω σε ένα άλλο σύστημα... που εντέλει δεν στήθηκε ποτέ. Πωλείται στην τιμή των 40 ευρώ

Για όποιον ενδιαφέρεται επίσης πωλείται εδώ προενισχυτής κεφαλής MM/MC • Cambridge Audio Azur 640P • Άριστη Κατάσταση!

REK-O-KUT • LOW NOISE STEREO PHONO / AUX • SWITCH / SELECTOR

Sources to one input or one source to either of two inputs.
* Hum-free compact and sturdy shielded steel case.
* Gold plated RCA connectors for all inputs and outputs.
A precise, two-way switch utilizing RCA connectors, especially suited to phono applications. Because most other switches are really designed for high-level, or "Aux" levels, they introduce hum and other noises when used with the extremely low levels produced by phono cartridges.
This switcher can be used to switch either of two phono turntables to the input phono of a hifi amplifier. It can also be used to add two Aux inputs to an amplifier that has only one such input and it can be used wherever one input needs to be expanded to two or visa-versa.

Περιοχή μου είναι η Ν. Σμύρνη και προτιμώ από Αθήνα ώστε να γίνει και η επαλήθευση των λεγομένων μου – έλεγχος αυτοπροσώπως από τον αγοραστή, εάν υπάρχει ενδιαφερόμενος εκτός Αθηνών, επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Για έξτρα πληροφορίες και ότι άλλο θέλετε στείλτε με pm το τηλέφωνο σας η θα σας στείλω το δικό μου, τα μηνύματα θα τα ελέγχω καθημερινά. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με το τηλέφωνο 6932431247. Ευχαριστώ, Βασίλης.

Reaction score
8.905
Απάντηση: REK-O-KUT • LOW NOISE STEREO PHONO / AUX • SWITCH / SELECTOR

Για όποιον συμφορουμίτη ενδιαφέρεται (σε άλλη αγγελία) και για τον προενισχυτή κεφαλής MM/MC Cambridge Audio Azur 640P , θα γίνει καλύτερη τιμή πακέτου στα 130 ευρώ,η θα δοθούν τα εξτρά καλώδια σύνδεσης του σελέκτορα δωρεάν και αυτά είναι εταιρείας VanDamme LC-OFC.

Reaction score
8.905
Απάντηση: REK-O-KUT • LOW NOISE STEREO PHONO / AUX • SWITCH / SELECTOR

Επειδή ο προενισχυτής κεφαλής ταξιδεύει προς μέλος του φόρουμ η προσφορά (πακέτου) δεν ισχύει, θα γίνει μια μείωση τιμής στα 35 ευρώ η με καλώδιο σύνδεσης δώρο στην αρχική τιμή των 40 ευρώ!

Για κάποια ανταλλαγή με ενδιαφέρουν τα εξής:
Record Clamp 400-600 gr
Κεφαλή JVC Z5 (P-mount)
RCA Βύσματα 8mm τρύπα

Εάν έχετε να προτείνεται οτιδήποτε άλλο... στείλτε πμ.

Reaction score
8.905
Οι άνω ανταλλαγές δεν ισχύον! Στα 35 ευρώ! Η θα δοθεί σαν δώρο σε όποιον αγοράσει τον βραχίονα σε αυτή την αγγελία!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.095
Members
38.409
Νεότερο μέλος
Lp's21