Remote control sansui.

Reaction score
2
Καλησπέρα σας αγαπητά μέλη. Αν κ παρακολουθώ το avsite πολλά χρόνια, ήρθε η στιγμή να γίνω κ εγώ μέλος. Διότι ψάχνω το συγκεκριμένο χειριστήριο για τον τελικό ενισχυτή sansui που έχω c 1000 pre b 3000 κ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς το έχει κ το πουλάει, ή αν ξέρει πού μπορώ να το βρω ώστε να το αγοράσω. Τα λεγόμενα universal ούτε να τα δω θέλω, έχω αλλάξει 3 κ δεν έχω άλλο χρόνο ούτε χρήμα για να σπαταλήσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. νομίζω πως αυτό στην φωτογραφία είναι το γνήσιο από όσα video έχω δει στο you tube μιας κ εγώ δεν κατάφερα ποτέ να το έχω.

Attachments

Reaction score
2

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.747
Ξέχασα να αναφέρω , ότι θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στο JAUCE , διότι το yahoo.jp δεν είναι πλέον διαθέσιμο στην ΕΕ.

Reaction score
2
Ξέχασα να αναφέρω , ότι θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στο JAUCE , διότι το yahoo.jp δεν είναι πλέον διαθέσιμο στην ΕΕ.
Το είδα με το μπήκα μου το έλεγε πως ούτε στην Αγγλία ούτε στην ΕΕ είναι διαθέσιμο. Αλλά πιθανόν ήταν η μετά μου σήμερα το βρήκα ήδη από Αθήνα. Γνήσιο κ ολοκαίνουργιο. Το μόνο που μένει είναι να βρεθώ με τον άνθρωπο κ να δω αν όντως είναι συμβατό. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση κ την βοήθεια σου John.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.702
Members
38.360
Νεότερο μέλος
gerana