Remote Controls

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Ti remote control χρησιμοποιειτε?
Τα κοινα των συσκευων, ολα σε ενα η μηπως κατι πιο...
εξωτικο με απεριοριστες δυνατοτητες?

Reaction score
2
Logitech Harmony 525. Βολικο, σεμνο και ταπεινο και πολυ οικονομικο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
η πορεια εχει
1 philips pronto
2 ενα χαμαιλαιωντα
3 ενα logitech harmony 1000
4 ενα philips 85
5 ενα logitech 875
6 ενα harmony 1000
εκτος απο το 2 ολα τα αλα ηταν κουλα

Reaction score
786
Εχω ενα απο το Lidl. Welltech 10-in-1...

Μαθαινει εντολες, εχει τεραστια βαση ετοιμη, εκανε κανα 20αρι ευρω και το βασικο ειναι οτι δουλευει!

Reaction score
164
To 525 και εγώ. Πολύ καλό και βολικό, αλλά με άθλια ποιότητα κατασκευής: ασημί πλαστικά που ξεβάφουν και τρίζουν και οθόνη γεμάτη σκόνη στο εσωτεθρικό. Κατά τα άλλα, πολύ καλό: Με κανονικά πλήκτρα και όχι μόνο με αφής, φωτιζόμενο, συμβατό με τα πάντα. Αν είχε και καλύτερο software θα ήταν τέλειο.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.705

Ti remote control χρησιμοποιειτε?
Τα κοινα των συσκευων, ολα σε ενα η μηπως κατι πιο...
εξωτικο με απεριοριστες δυνατοτητες?
Aντρικο παντως αυτο που εβαλες πρωτη μουρη ειναι κορυφη αλλα και κορυφη στην τιμη....1550
ευρακια!!!!!!Βεβαια ειναι αλλη ιστορια το συγκεκριμενο και ειναι μανουλα για δικτυα και για το λεγομενο φηφιακο ελενγχο του σπιτιου απο αυτο και μονο!!!!!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Aντρικο παντως αυτο που εβαλες πρωτη μουρη ειναι κορυφη αλλα και κορυφη στην τιμη....1550
ευρακια!!!!!!Βεβαια ειναι αλλη ιστορια το συγκεκριμενο και ειναι μανουλα για δικτυα και για το λεγομενο φηφιακο ελενγχο του σπιτιου απο αυτο και μονο!!!!!!!
Kαι γιατι νομιζεις οτι το εβαλα?
Τις τελευταιες ημερες παιζω με αυτο και το "μικροτερο αδερφακι
του" και εχω παθει την πλακα μου...

Reaction score
62
Logitech Harmony 1000. Το καλύτερο universal που έχω χρησιμοποιήσει, μέχρι στιγμής!!

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.632
Απάντηση: Remote Controls

Εγώ έχω ένα της σούντρας των 15 ευρώ της Philips αλλά δουλεύει καλά και το έχω μάθει απ΄έξω κι ανακατωτά.
Το δουλεύω τυφλά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
α το 1000 της logitech σε 2 αγορες
μου εχει βγει 3 φορες με προβλημα
την πρωτη τρελαθηκε
την δευτερη εκαψε φορτιστη
την τριτη επιανε οι ηθελε
το εχω στειλει για αντικατασταση
για να δουμε?

Reaction score
1
Απάντηση: Remote Controls

Τα τελευταία 6 χρόνια,χρησιμοποιώ αυτό:
http://www.amazon.com/Universal-MX-500-10-Device-Viewscreen-Operation/dp/B000065UDU
Είναι λίγο γκουμούτσα,αλλά είναι φωτιζόμενο,έχει 10 συσκευές,το προγραμματίζεις πανεύκολα χωρίς να χρειάζεται να είσαι απόφοιτος του ΜΙΤ,δεν σπάει,δεν χαλάει.

Θυμάμαι με τρόμο το Philips Pronto Pro που είχα αγοράσει κάποτε,δίνοντας έναν σκασμό λεφτά και το πόσο δύχρηστο ήταν,ιδιαίτερα τη νύχτα.
Το ίδιο και χειρότερο πρέπει να είναι αυτό που έχεις βάλει στη φωτό Ανδρέα.
Remote control με οδηγίες χρήσης σαν εγκυκλοπαίδεια,χρειάζεσαι και τα δύο χέρια για να το δουλέψεις,σου αποσπά την προσοχή από αυτό που παρακολουθείς,δύσχρηστο και το χειρότερο απ΄όλα...είναι PHILIPS.

Reaction score
0
Απο μαγαζι στη Θεσ/νικη (ειναι και ιντερνετικο). Απιστευτη συνεννοηση-εξυπηρετηση... 175 ευρω... Το τηλεκοντρολ ειναι απιστευτο... Εμενα, που ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με κατι τετοιο, μου πηρε καμια ωρα στην αρχη για σεταρισμα. Περισσοτερο ομως γιατι δεν ημουν εξοικιωμενος. Μετα τις πρωτες χρησεις εφαγα ακομα ενα 20λεπτο για ψιλοδιορθωσεις και απο τοτε... απλα το απολαμβανω και μου εχει λυσει τα χερια!!!!!! Πραγματικα!!!!! Απο τις πιο χρησιμες αγορες μου ever...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk