Remote Controls

D

damigos

Guest
Logitech Harmony 895 με RF extender.

Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει, πλήρως παραμετροποιήσιμο και με το RF extender κυριολεκτικά πιάνει από παντού και κάνει τα πάντα! Απλά μετά απο λίγη χρήση δίνει την πληροφορία σε πολλαπλάσια με αποτέλεσμα την επανάληψη.. Προσπαθώ να το λύσω με το support από την Logitech.. Άν ξέρει κάποιος κάτι??

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
εχεις εγγυηση?
η σφυρι εκει κοντα?

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.169
Εχω ενα απο το Lidl. Welltech 10-in-1...

Μαθαινει εντολες, εχει τεραστια βαση ετοιμη, εκανε κανα 20αρι ευρω και το βασικο ειναι οτι δουλευει!
Παρομοίως... σχεδόν. 9-in-1. Και 9 Ευρώ!

Reaction score
16
Παιδια εγω ετοιμαζομαι τωρα κοντα να παρω ενα universal remote και σκεφτομαι το logitech 525.. Ηθελα να σας ρωτησω αν δουλευει σε htpc με windows media center και με mediaportal..Θα χρειαστω δεκτη υπερυθρων και αν ναι που μπορω να βρω και ποσο περιπου κανει? Επισης εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολο το σεταρισμα του μηπως δεν τα καταφερω μιας και ειμαι ασχετος απο αυτα? Το εχει καποιος να μου πει αν ειναι καλο και ισως να με βοηθησει στο σεταρισμα και γενικα?

Reaction score
0
Πήρα κι εγώ το Logitech One Advanced πρόσφατα. Είναι απολύτως παραμετροποιήσιμο, πολύ όμορφο και πολύ βολικό. Μετά από 3-4 ώρες αλλαγών στα πλήκτρα το έκανα όπως ακριβώς το θέλω.

Μέχρι τώρα ήμουν κι εγώ με 6 τηλεκοντρόλ. Είχα φτάσει σε σημείο να βαριέμαι να αλλάζω τηλεκοντρόλ για να δω δορυφορική ή DVD.

Επίσης δοκίμασα και του Lidl αλλά τρελαινόταν πολύ συχνά και δεν ήταν αρκετά λειτουργικό.

Reaction score
38
Παιδια εγω ετοιμαζομαι τωρα κοντα να παρω ενα universal remote και σκεφτομαι το logitech 525.. Ηθελα να σας ρωτησω αν δουλευει σε htpc με windows media center και με mediaportal..Θα χρειαστω δεκτη υπερυθρων και αν ναι που μπορω να βρω και ποσο περιπου κανει? Επισης εχω ακουσει οτι ειναι δυσκολο το σεταρισμα του μηπως δεν τα καταφερω μιας και ειμαι ασχετος απο αυτα? Το εχει καποιος να μου πει αν ειναι καλο και ισως να με βοηθησει στο σεταρισμα και γενικα?
Εγώ έχω το 555, το οποίο είναι το ίδιο ουσιαστικά remote και μπορώ να πω ότι με έχει βολέψει πάρα πολύ. Όσο για τη διαδικασία προγραμματισμού του, μπορώ να πω ότι είναι μάλλον εύκολη, αξιοποιώντας την τεράστια βάση δεδομένων της Logitech στο internet.
Πάρτο κι αν θες κάποια βοήθεια εδώ είμαστε!

Reaction score
0
Εχω ενα remote control της
Philips προγραμματιζομενο, αγορασμενο πριν 15 χρονια κανει τα παντα ακομα και το κλιματιστικο δουλευει απο εκει ΑΠΙΘΑΝΟ
15 χρονια !!!!!!!!!
Εχω ενα καρο συσκευες της SONY και τις δουλευω με το Philips!!!!!!!!

Reaction score
164
Από χθες είμαι κάτοχος ενός Logitech Harmony One. Είμαι στη διαδικασία εκμάθησης των συσκευών, μιας και υπάρχουν οι συσκευές στη βάση δεδομένων, αλλά πολλά πλήκτρα είναι αλλού ντ΄αλλού ή λείπουν. Μετά θα το μάθω activities, έχουμε χρόνο μπροστά μας. :121:

Πρώτες εντυπώσεις: Η touch screen φαίνεται χρήσιμη, η ποιότητα κατασκευής δείχνει ανεβασμένη σε σχέση με το χρέπι 525 που είχα, η δυνατότητα φόρτισης χρήσιμη (άλλη μια πρίζα!). Μέχρι στιγμής δείχνει οκ! :126:

Reaction score
0
Από χθες είμαι κάτοχος ενός Logitech Harmony One. Είμαι στη διαδικασία εκμάθησης των συσκευών, μιας και υπάρχουν οι συσκευές στη βάση δεδομένων, αλλά πολλά πλήκτρα είναι αλλού ντ΄αλλού ή λείπουν. Μετά θα το μάθω activities, έχουμε χρόνο μπροστά μας. :121:

Πρώτες εντυπώσεις: Η touch screen φαίνεται χρήσιμη, η ποιότητα κατασκευής δείχνει ανεβασμένη σε σχέση με το χρέπι 525 που είχα, η δυνατότητα φόρτισης χρήσιμη (άλλη μια πρίζα!). Μέχρι στιγμής δείχνει οκ! :126:

Καλορίζικο. Είναι καταπληκτικό remote. Το έχω εδώ και καιρό. Με 3-4 ώρες παίδεμα το φέρνεις στα μέτρα σου και μετά από 3-4 μέρες για πιο ιδιαίτερες ρυθμίσεις. Βάζεις ότι κουμπί θέλεις, όπου θέλεις (στην οθόνη), μακροεντολές, κτλ. Κατασκευή άριστη, πολύ καλή εργονομία (άνετο στο χέρι).

Reaction score
5
αληθεια,το Logitech Harmony 555 εχει learning? (για να αντιγραψει τις εντολες απο ενα control ελεγχου οθονης προβολης) με ενδιαφερει πολυ και θελω να το παραγγειλω...
please help me

Reaction score
10
Το 1000άρι που έχω πιάνει την οθόνη μου. Mια celexon είναι.
Υπάρχει ο κωδικός της στη βάση δεδομένων της Logitech.

Reaction score
152
σημερα παρελαβα logitech harmony one.
112ε απο Αγγλια.

μαθε παιδι μου γραμματα τωρα στα γεραματα...:116::142:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.863
Απάντηση: Remote Controls

Έχει δουλέψει κάποιος κλιματιστικό με οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο;

Δηλαδή να μπορεί να κατεβάσει-ανεβάσει θερμοκρασία,ταχύτητα αέρα κ.λ.π.

Ρωτάω γιατί δεν βρίσκω ούτε γνήσιο για το κλιματιστικό μου.

Αυτή την στιγμή το δουλεύω με το control του ενισχυτή,αλλά μόνο on-off.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.291
Members
38.293
Νεότερο μέλος
Μάρη Τ.