REVOX B77 monitor card

Reaction score
1.543
μετα απο μια γρηγορη ματια στις καρτες του b77 μου βρηκα γιατι παιζει μονο το ενα καναλι στα ακουστικα μου... ενας μικρορυθμιστης-ροοστατης πανω στην καρτα μονιτορ (1.177.260-12 MONITOR AMPLIFIER) εχει χαλασει... εχει σπασει το κομματι που ''τρεχει'' πανω στο καρμπον για την διαφορα δυναμικου ... και ερωτω ... αν βραχυκυκλωσω τους 2 αυτους ροοστατες... στην ουσια δηλαδη να τους καταργησω , θα εχω προβλημα? φανταζομαι ειναι ροοστατες για την ''μαμα'' ισοσταθμιση των ακουστικων και του προαιρετικου εξωτερικου μονιτορ. εξαλλου τα ακουστικα και σαν ενταση και σαν ισοσταθμιση μπορω να την κανω και απο εξωτερικα

αυτη ειναι η καρτα (φωτο απο νετ) και μιλαω για τους ρυθμιστες κατω δεξια (ασπροι με κοκκινες κερινες ασφαλειες )

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.161
Εξαρτάται σε ποιο σημείο του κυκλώματος είναι. Αν είναι στην ανάδραση θα έχεις θέμα.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.048
Απάντηση: REVOX B77 monitor card

Στον πάτο της μηχανής, μήπως υπάρχουν κάποιες οπές για να ρυθμίζει κανείς τη μηχανή με μακρύ κατσαβίδι απ' έξω, χωρίς να την ανοίξει; Αν βάλεις την πλακέτα στη θέση της, τί αναγράφει η μηχανή στις οπές που αντιστοιχούν στην πλακέτα; Και επίσης, οι τρύπες που αντιστοιχούν στην κάρτα, πάνε στο βλαμμένο ποτενσιόμετρο, στο ένα ζεύγος, ή στο άλλο;

Reaction score
1.543

ειναι η καρτα της φωτο και ειναι τα 2 λευκα ποτενσιομετρα κατω δεξια! δεν ειναι τα αλλα τα κλασικα που ρυθμιζεις με κατσαβιδι!

Reaction score
1.543

ειναι αληθεια οτι μπορω να βουτιξω στο νερο τις καρτες απο το revox για να τις καθαρισω??

Reaction score
135

welcome to the club my friend
Δυστυχως τα καμαρια μας χρειαζονται δουλιτσα γνωστη και ως recapping οπου ολοι οι πυκνωτες λαδιου και μπορει και οχι μονο πρεπει να αλλαχτουν γιατι ειναι εκτος προδιαγραφων μετα απο τοσο χρονια. Δεν ξερω περισσοτερα και ειμαι στο ψαξιμο και εγω.
Α αγορασα και ενα Α77 και ενα PR99 και μολλις τα κανω ομορφα σαν τα δικα σου θα στειλω φωτο.
Εγω μαλλον βρηκα ανθρωπο να μου τα κανει αν πανε ολα καλα θα σε φερω σε επαφη.
αντε καλημερα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος