A
AKARL
Guest
1 και σήμερα...
Roger Waters - Ça Ira - "There is Hope"
Roger Waters - Ça Ira - "There is Hope"
Δεν έχεις streaming?Έβαλα την παραγγελία προχτές, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα. Θα κάνω και review.
Δεν έχω DAC, πόσο μάλλον streaming.Δεν έχεις streaming?![]()
Τι να πω, περίεργα πράγματα. Οπως τη βρίσκει ο καθένας...Δεν έχω DAC, πόσο μάλλον streaming.
Όλοι έχουμε ένα ελάττωμα, ε, εγώ ακούω από βινύλια.![]()
Ακριβώς!Τι να πω, περίεργα πράγματα. Οπως τη βρίσκει ο καθένας...
ΟΚ, δίσκο-αποκάλυψη, δεν περίμενα. Περιμένω τουλάχιστον να κινηθεί στα παλιά καλά standards. Συγκρινόμενο με προηγούμενες δουλειές του (π.χ. Amused to death, The pros and cons of hitchhiking κτλ), τι λέει; Ρωτάω επειδή η σύγκριση με το Wish you were here είναι τουλάχιστον ανεδαφική.Ο δίσκος πάντως δεν είναι αποκάλυψη. Τυπικός Waters, καλή παραγωγή, όλα προβλέψιμα. Ξέρεις απο πριν πια συγχορδία ακολουθεί, πότε θα μπει το ρολόι να κάνει τακ τακ, πότε θα βαρέσει το μπάσο...
Δεν είναι κακός δίσκος, δεν λέω αυτο. Μακάρι να κρατούσαν όλοι αυτό το επίπεδο.
Τον άκουσα πέντε φορές προσεκτικά, αλλά δεν ενδιαφέρομαι να τον ξαναακούσω.
Το Wish you were here, μάλιστα, να το ακούω κάθε μέρα.
Περίπου στο ίδιο επίπεδο, αλλά πιο προβλέψιμο από το amused to death.Ακριβώς!
ΟΚ, δίσκο-αποκάλυψη, δεν περίμενα. Περιμένω τουλάχιστον να κινηθεί στα παλιά καλά standards. Συγκρινόμενο με προηγούμενες δουλειές του (π.χ. Amused to death, The pros and cons of hitchhiking κτλ), τι λέει; Ρωτάω επειδή η σύγκριση με το Wish you were here είναι τουλάχιστον ανεδαφική.![]()
Μια απο τα ιδια.....Τον άκουσα πέντε φορές προσεκτικά, αλλά δεν ενδιαφέρομαι να τον ξαναακούσω.