Roister Emphasis 25 + Nad C325 BEE + Wdtv

Reaction score
0
Χαιρεται κ καλως σας βρηκα! Ειμαι ο Δημητρης κ ειμαι αρχαριος στον χωρο κ γεματος αποριες!!! Διαβασα σχεδον οτι αναφερεται στις συσκευες που σε λιγο θα κατεχω κ θα συνδεσω για να συνεργαστουν αλλα παρ'αυτα θα ηθελα να ρωτησω καποια πραματα..

Να αναφερω πως το ειδος της μουσικης που ακουω ειναι συνηθως ελληνικα λα'ι'κα κ εντεχνα κ σπανια καποια χαλαρα η μοδατα ξενα. Με τα mp3 βεβαιως συχνα η ποιοτητα δε θα ειναι πολυ καλη οποτε εχω ηδη αρχισει να κατεβαζω κ καποια flac για να ριξω στον δισκο του Wdtv media player μου..

Το budget ειναι σχετικα περιορισμενο απο δω κ περα οποτε θα παρακαλουσα οι συμβουλες να ειναι value for money οσο το δυνατον! Στα ιδια πλαισια κινηθηκα κ κατα την αγορα των ηχητικων, οποτε στα 180 ευρω χτυπησα εναν μεταχειρισμενο-ολοκαινουριο Nad c325bee κ στα 300 μολις ευρω (ειδικη τιμη για μενα) ενα σετ Roister Emphasis 25.. Το Wdtv το ειχα κ απ'οσα διαβασα σχετικα με τη ποιοτητα των flac σκεφτηκα να το χρησιμοποιησω στο συστημα μου..

Να μη σας ζαλιζω ομως κ να αραδιασω τις αποριες σιγα σιγα...

α)Τι καλωδια χρειαζομαι κ τι προτεινετε?

β)Πως να συνδεθει το Wdtv?

γ)Θα ωφελησει ενα Dac? Αν ναι ποιο?

δ)Ποια θα ειναι η βελτιστη τοποθετηση στον χωρο μου 4Χ6 μετρων?

ε)Χρειαζεται κατι κατω απο το ηχειο?

υγ. Πως βλεπετε τον συνδυασμο ηχειων-ενισχυτη? Αναφερθειτε κ σε οτι νομιζετε οτι παρελειψα...

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Roister Emphasis 25 + Nad C325 BEE + Wdtv

απο καλωδια μπορεις να βαλεις οτιδηποτε αναλογα με το βαλαντιο που διαθετεις. Μπορεις να ξεκινησεις απο τα φτηνα εισαγωγικα QED http://www.odes.gr/index.php?option...amp;category_id=881&Itemid=5&Itemid=5

Το wdtv θα συνδεθει με RCA στην εισοδο AUX του ενισχυτη. Αν εχεις DAC αλλαζει το πραμα.

Το DAC θα αναβαθμισει πραγματικα τον μετριο ηχο που βγαζει το wdtv. Με οποιοδηποτε θα δεις διαφορα. Παραδειγμα Musical Fidelity VDAC, Arcam rDac, Cambridge Audio Dacmagic...

Η βελτιστη τοποθετιση των ηχειων ειναι στην πλευρα των 4 μετρων, με αποσταση μεταξυ τους κανα 2 μετρα τουλαχιστον, και αρκετη αποσταση απο πλαινους τοιχους. Απ τον πισω τοιχο μισο μετρο και πανω νομιζω θα ναι καλα

το ηχειο δεν χρειαζεται κατι απο κατω, εχει ακιδες. Αν θες για να μην χαραζεται το πατωμα απο τις ακιδες, βαζεις πιατελακια

ο συνδυασμος ενισχυτη ηχειων ειναι μια χαρα

Reaction score
4

Φίλε dkokk έχω το WDTV mini. Μόνο του στην μουσική είναι μάπα, το V-DAC βελτίωσε κατά πολύ τον ήχο. Ειδικά τα flac.

Reaction score
0

α) Υπαρχει καποιο φθηνο κ καλο DAC αυτο το καιρο προς αγορα? Θα βελτιωσει κ τα mp3 η' μονο τα flac???

β) Συστηνετε τη χρηση ενεργου υπογουφερ στη περιπτωση μου? Θελω καποια παραπανω ενταση μερικες φορες.. Ποιο πρετεινετε φθηνο κ καλο οσο ειναι δυνατον???

Reaction score
0

Επανερχομαι γιατι εχω απογοητευθει οσο να'ναι απο τον ηχο του WDTV κ του PC..

Tι θα μπορουσα να παρω για πηγη που να παιζει καλυτερα απο αυτα κ να μη κοστιζει πολυ αναλογικα με τα υπολοιπα ηχητικα μου? Να υπενθυμισω οτι μιλαμε για Nad 325 με Roister Emphasis 25..

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

η απαντηση εχει δωθει παραπανω: Arcam rDac

Reaction score
7.121

το wdtv ξεχνα το γενικα για ηχο,ακομα και με dac μην περιμενεις πολλα. Αν δεν μπορεις να πας στο arcam κοιτα και το musical fidelity v-dac II στα 240 ευρω. Αν μπορεις να ανεβεις μεχρι τα 350 ομως κοιτα και ενα music network player και ξεχνα τον υπολογιστη και το wdtv. Το πιο προσιτο με αρκετα καλο ηχο ειναι το pioneer N-30

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.225
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney