- Reaction score
- 2.566
Μπράβο, good job! Very good!
Oι μετρήσεις είναι με τα μισά πάνελ βαλμένα πρόχειρα. Μόλις μπουν και τα υπόλοιπα 6 πιστεύω ότι θα έχω περεταίρω βελτίωση. Πάντως το ποτενσιόμετρο ανεβαίνει πολύ παραπάνω σε σχέση με πριν....Μπράβο, good job! Very good!
Τη σκεπήηηηη καλέ!!!το νου σου στη σκεπήηηηη!!!Oι μετρήσεις είναι με τα μισά πάνελ βαλμένα πρόχειρα. Μόλις μπουν και τα υπόλοιπα 6 πιστεύω ότι θα έχω περεταίρω βελτίωση. Πάντως το ποτενσιόμετρο ανεβαίνει πολύ παραπάνω σε σχέση με πριν....
Οσο φευγουν οι αντηχησεις, τοσο ανεβαινει η ενταση, τοσο τερματιζουν για πλακα τα γουφερς και τοσο θελεις κι αλλα βατ. Προσοχη μονο μην πεσει το αγιο αρτι στα πριμα κατω απο 0.2".Oι μετρήσεις είναι με τα μισά πάνελ βαλμένα πρόχειρα. Μόλις μπουν και τα υπόλοιπα 6 πιστεύω ότι θα έχω περεταίρω βελτίωση. Πάντως το ποτενσιόμετρο ανεβαίνει πολύ παραπάνω σε σχέση με πριν....
Από βατ καλά πάμε (crown xls1500 και θα αντικατασταθεί από xls 2002) Πάντως για το rt στις ψηλές που ανέφερες, γι' αυτό προτίμησα αλουμίνιο μπροστά στις γωνίες γιατί από κάποια hz και προς τα πάνω κόβειΟσο φευγουν οι αντηχησεις, τοσο ανεβαινει η ενταση, τοσο τερματιζουν για πλακα τα γουφερς και τοσο θελεις κι αλλα βατ. Προσοχη μονο μην πεσει το αγιο αρτι στα πριμα κατω απο 0.2".
Γενικά θα έλεγες ότι τα περισσότερα στοιχεία του ήχου (ανάλυση, χαμηλό, ατάκα, σκηνή κλπ.) σου φαίνονται βελτιωμένα?...Αυτή τη στιγμή παίζει το little wing από stevie ray voughan. Ε τα πάντα ακούγονται πιο σφικτά σου 'ρχεται να δώσεις κι άλλο γκάζι....
τανάποδο δεν είπαμε καλέ?Σωκράτη προσωρινά θα μπει ένας xls2002 καθώς ο xls1500 (που με υπηρέτησε ταπεινά και άψογα για πολύ καιρό) θα εκτελέσει χρέη μπασο-ενισχυτή στο 18'-άρι diy dayton um 18-22. Στα delphinus κάποια στιγμή αν όλα πάνε καλά θα μπούνε μπροστά τους nc x00