- Reaction score
- 136.631
Είναι αυτό που έχει Ντιράκ, και τουλάχιστον 4 εξόδους.Τι μηχανημα ειναι ακριβως αυτο ρε Κωστα? by the way....
Είναι αυτό που έχει Ντιράκ, και τουλάχιστον 4 εξόδους.Τι μηχανημα ειναι ακριβως αυτο ρε Κωστα? by the way....
Και υπαρχει καποιο δοκιμασμενο απο εσενα η από τα αλλα τα παιδια εδω μεσα που να κανει καλα τη δουλεια του? Συγκεκριμμενη εταιρια εννοω. Αν εχετε καποιο λινκ θα βοηθουσε.Είναι αυτό που έχει Ντιράκ, και τουλάχιστον 4 εξόδους.
Βεβαίως...trinnov!!!Και υπαρχει καποιο δοκιμασμενο απο εσενα η από τα αλλα τα παιδια εδω μεσα που να κανει καλα τη δουλεια του? Συγκεκριμμενη εταιρια εννοω. Αν εχετε καποιο λινκ θα βοηθουσε.
Υπάρχει αυτό. Η εταιρία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα.Και υπαρχει καποιο δοκιμασμενο απο εσενα η από τα αλλα τα παιδια εδω μεσα που να κανει καλα τη δουλεια του? Συγκεκριμμενη εταιρια εννοω. Αν εχετε καποιο λινκ θα βοηθουσε.
Εξυπνάδες..Βεβαίως...trinnov!!!
Να έχεις υπόψιν σου, ότι το ακριβό, στο τέλος μπορεί να είναι φτηνότερο.
Eυχαριστω κατ αρχην για τις απαντησεις ολονων και για τα λινκ με τις προτασεις. Απ΄οτι καταλαβα για να βαλω εχτρα Sub πανω στο δικαναλο μου λετε οτι πρεπει να βαλω και minidsp με room correction (Dirac)? Αυτη η λειτουργια ειναι απαραιτητη για την ρυθμιση της τοποθετησης των subs? Γιατι αν αντιληφθηκα καλα το όλο ζητημα, το Dirac live αυτο ειναι. Η μηπως κανω λαθος?Είναι αυτό που έχει Ντιράκ, και τουλάχιστον 4 εξόδους.
Απο ποιον? Δεν μπορω να βρω το λινκΥπάρχει αυτό. Η εταιρία αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα.
Projecting & Sounding ARTΑπο ποιον? Δεν μπορω να βρω το λινκ
επειδή ο άνθρωπος έχει ήδη προενισχυτή, υπάρχει κάποια άλλη συσκευή της minidsp (εκτός του SHD) για roomcorrection, αν θέλει να κρατήσει τον προενισχυτή του;1. Προενισχυτης : Pass Labs XP-20
2. Τελικος : Pass Labs XA-30.5 (Class A)
3 2ος Τελικος : PS AUDIO - GCA 500-EX (Class D)
4. Ηχεία¨ Sonus Faber Cremona M
5 Πικαπ: SME 20/3 - SME V - Linn Krystal
6. Phono : Linn Uphorik
7. DAC : Audio GD NFB-28
8 Streamer: Lumin D2
Zητω συγγνωμη από τους διαχειριστες αν ειναι εκτος θεματος αλλα απλα απαντησα στον φιλο. Με την απαντηση μου θελω να δειξω οτι δεν εχω καποιο φθηνο αναλογικο συστημα και ετσι δεν εντυπωσιαζομαι ευκολα από τα ψηφιακά. Βεβαια μεχρι τωρα δεν ειχα βαλει streamer στην αλυσιδα και επαιζα μόνο με το DAC από την Usb του υπολογιστη. Ο ηχος μεσω toy DAC παραμενει αξιόλογος, ειδικα με DSD και SACD αρχεια αλλα νομιζω ότι με το streamer ανεβηκε σκαλοπατι!
Ευχαριστω
Γιατί το λες;Εξυπνάδες..
Είναι πάρα πολλά τα μέλη που έχουν κάποιο minidsp και δουλεύουν εξαίσια, είτε σε μικρά σεταπ είτε σε μεγάλα με dedicated χώρο όπως ο wizzy.
Αυτή είναι μια λύση "plug & play". Είναι discontinued model, αλλά ενδεχομένως να τον βρεις μεταχειρισμένοεπειδή ο άνθρωπος έχει ήδη προενισχυτή, υπάρχει κάποια άλλη συσκευή της minidsp (εκτός του SHD) για roomcorrection, αν θέλει να κρατήσει τον προενισχυτή του;
Χμμμμ....δεν θα το λεγα αλλα τελος παντων. Αν δεις το ντακ που εχω δεν ειναι ακριβο αλλα επειδη μου αρεσε ο ηχος του το κρατησα από την αρχη. Και εχω ακουσει αρκετα από τοτε αλλα οχι στο συστημα μου οποτε δεν μπορω να συγκρινω αμεσα. Αν επαιρνα καλο ηχο με λιγοτερα χρηματα θα το ειχα κανει. Ειχα ξεκινησει με ενα συστημα των 3000 ευρω το 2016 αν θυμαμαι καλα και η πρωτη δοκιμη ηταν απολυτως απογοητευτικη. Και αποφασισα να ακολουθησω την συμβουλη φιλου και να προσπαθησω σε πιο ψηλη κατηγορία. Και αυτο ηταν η καταστροφη.Γιατί το λες;
Αν δεις τα μηχανήματα που διαθέτει ο Alex200, φαντάζεσαι πως έχει την οικονομική δυνατότητα για να αγοράσει την κορυφή.
Γιαυτό και το έγραψα και όχι για κανένα άλλο λόγο.
Γιατι? Αν παρω αυτο τοτε καταργειται ο προ που εχω? Δεν θα ηθελα κατι τετοιοεπειδή ο άνθρωπος έχει ήδη προενισχυτή, υπάρχει κάποια άλλη συσκευή της minidsp (εκτός του SHD) για roomcorrection, αν θέλει να κρατήσει τον προενισχυτή του;
@alex200 Αυτή η συσκευή είναι εξαιρετικά δυσεύρετη ως μεταχειρισμένη, διότι αυτοί που την έχουν, συνήθως, δεν την πουλούν.Αυτή είναι μια λύση "plug & play". Είναι discontinued model, αλλά ενδεχομένως να τον βρεις μεταχειρισμένο
Lyndorf RP-1
Το SHD, λειτουργεί και ως προενισχυτής (μεταξύ άλλων). Κάνεις δεν σου "απαγορεύει" να εξακολουθήσεις να χρησιμοποιείς τον προενισχυτή σου. Απλώς, σε περίπτωση που διατηρήσεις τον προενισχυτή σου, στην ουσία θα προσθέσεις άλλη μια - πολύ χρήσιμη! - συσκευή στο rack σου.Γιατι? Αν παρω αυτο τοτε καταργειται ο προ που εχω? Δεν θα ηθελα κατι τετοιο
Και όμωςΚάνεις δεν σου "απαγορεύει" να εξακολουθήσεις να χρησιμοποιείς τον προενισχυτή σου
Γι' αυτό πρέπει να μένει κάποιος ..."παράνομος" με 0 ή 1 sub...Και όμως
Δηλαδη? Σαρκασμος ηταν αυτο αν κρινω από το πρασινο ανθρωπακι. Δημητρη εισαι εναντιον του προ που εχω η μου φαινεται? Κατι ξερεις που δεν ξερουν οι αλλοι.....Και όμως
Κατι τετοιο υποπτευομαι....Γι' αυτό πρέπει να μένει κάποιος ..."παράνομος" με 0 ή 1 sub...
Επειδή η ..."νομιμότητα" ακολουθείται από πιο σκληρούς νόμους
Και όμως
Καμία! Είμαστε off-topic κύριε, τι θέτε;;;Το roon τι σχέση έχει με όλα αυτά;
Ma καμμία όμως! Λυπαμαι αν μας παρεσυρα σε αλλο ρευμα, απολογούμαι. Λοιπον τι λεγαμε? Πως παει το roon?Το roon τι σχέση έχει με όλα αυτά;