- Reaction score
- 355
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς."Γραμμικό" και στο κινητό λέμε.
Και στο τάμπλετ.
Μετασχηματιστές ολόβε.
![]()
Ευτυχώς ή δυστυχώς δεν καταλαβαίνω τι εννοείς."Γραμμικό" και στο κινητό λέμε.
Και στο τάμπλετ.
Μετασχηματιστές ολόβε.
![]()
"Χαζή" ερώτηση, αλλά βασική:Καλησπέρα,
Δυο ερωτήσεις:
Σας ευχαριστώ.
- Έχει κάποιος εγκαταστήσει και χρησιμοποιήσει επιτυχώς το Roon Arc; Κάθε φορά που είμαι εκτός σπιτιού μου εμφανίζει μήνυμα unable to connect to sever. Μέσα στο σπίτι όλα σούπερ.
- Αυτή τη στιγμή server και client είναι το desktop pc που έχω. Όλη η μουσική είναι σε έναν εξωτερικό σκληρό (όχι ssd ). Ενδείκνυται η αγορά Roon nucleus ή καλά είμαι και έτσι; Αν παίζει κάποιο ρόλο το dac που έχω δεν είναι roon ready. Η όλη χρήση είναι με ακουστικά σε αυτή τη φάση.
Εχεις στησει το περιβαλλον που απαιτειται για να εχεις προσβαση στο PC του σπιτιου σου απ'εξω?Καλησπέρα,
Δυο ερωτήσεις:
Σας ευχαριστώ.
- Έχει κάποιος εγκαταστήσει και χρησιμοποιήσει επιτυχώς το Roon Arc; Κάθε φορά που είμαι εκτός σπιτιού μου εμφανίζει μήνυμα unable to connect to sever. Μέσα στο σπίτι όλα σούπερ.
- Αυτή τη στιγμή server και client είναι το desktop pc που έχω. Όλη η μουσική είναι σε έναν εξωτερικό σκληρό (όχι ssd ). Ενδείκνυται η αγορά Roon nucleus ή καλά είμαι και έτσι; Αν παίζει κάποιο ρόλο το dac που έχω δεν είναι roon ready. Η όλη χρήση είναι με ακουστικά σε αυτή τη φάση.
Όχι εντάξει ως εκεί μου κόβει! Είναι ανοιχτο το pc!"Χαζή" ερώτηση, αλλά βασική:
Όταν απουσιάζεις απ' το σπίτι, το PC μένει συνεχώς on; Αν σβήνει - μεταπίπτει σε sleep mοde/stand-by, τότε προφανώς φταίει αυτό.
Αν όχι, θέλει ψάξιμο...![]()
Δεν εχω κανει τίποτα. Απλα κατέβασα το app στο κινητό μου. Όταν είμαι σπίτι παίζει σούπερ.Εχεις στησει το περιβαλλον που απαιτειται για να εχεις προσβαση στο PC του σπιτιου σου απ'εξω?
Όχι, κολλάω σε κάποια ρύθμιση firewall του ρούτερ, και βαριέμαι να το ψάξω παραπάνω. Το Tidal να είναι καλά.Έχει κάποιος εγκαταστήσει και χρησιμοποιήσει επιτυχώς το Roon Arc;
Αν είσαι μόνο με ακουστικά, δεν νομίζω να έχει κανένα νόημα η αλλαγή, αρκεί να είναι καλό το dacΑυτή τη στιγμή server και client είναι το desktop pc που έχω. Όλη η μουσική είναι σε έναν εξωτερικό σκληρό (όχι ssd ). Ενδείκνυται η αγορά Roon nucleus ή καλά είμαι και έτσι; Αν παίζει κάποιο ρόλο το dac που έχω δεν είναι roon ready. Η όλη χρήση είναι με ακουστικά σε αυτή τη φάση.
Α οκ σε ευχαριστώ! Το dac είναι το πρώτης γενιάς ayazi της Ideon. Είχε γίνει μια εσωτερική αναβάθμιση απο τον Βασίλη το 2019 ή το 2020. Δε θυμάμαι ακριβώς πότε. Μια χαρά μου φαίνεται αν και κατά διαστήματα μπαίνω στον πειρασμο να παρω το dac της RME.Όχι, κολλάω σε κάποια ρύθμιση firewall του ρούτερ, και βαριέμαι να το ψάξω παραπάνω. Το Tidal να είναι καλά.
Αν είσαι μόνο με ακουστικά, δεν νομίζω να έχει κανένα νόημα η αλλαγή, αρκεί να είναι καλό το dac
Αν μπεις στο site του roon arc εχει οδηγιες.Όχι εντάξει ως εκεί μου κόβει! Είναι ανοιχτο το pc!
Δεν εχω κανει τίποτα. Απλα κατέβασα το app στο κινητό μου. Όταν είμαι σπίτι παίζει σούπερ.
Τι πρέπει να κανω για να παίζει και εκτός;
Ναι τα είδα..θα το παλεψω.Αν μπεις στο site του roon arc εχει οδηγιες.
Οταν λες κατεβασες στο κινητο σου ,τι κατεβασες τον client του roon η το roon arc ? Ειναι δυο διαφορετικα