- Reaction score
- 9
Καλησπέρα σε όλους,
Παρακαλώ, αν γνωρίζετε, προτείνατε μου κάποιον προενισχυτή
Παρακαλώ, αν γνωρίζετε, προτείνατε μου κάποιον προενισχυτή
Ευχαριστώ Γιάννη, είχα το 970, δεν με ικανοποίησε, λέω να πάω σε κάτι καλύτερο, δεν ξέρω το 980, μήπως να ανέβω σε κατηγορία???RC970BX
RC980
σωστά, σκέφτομαι για τον 995, ή τον 1090 (ακριβότερος βέβαια)Ο 970 είναι ότι ποιο απλό μπορεί να είναι ένας προενισχυτής. Έναν τελεστικό ενισχυτή και φύγαμε.
Ο 980 είναι ένα κλικ καλύτερος αφού περιέχει έναν τελεστικό ανά κανάλι.
Εκεί που σοβαρεύουν τα πράγματα είναι με τον 990, αφού είναι υλοποίηση με διακριτά στοιχεία και πολύ ανώτερη τροφοδοσία.
Αναφέρομαι πάντα στο τμήμα γραμμής.
Ουσιαστικά ίδιοι είναι.σωστά, σκέφτομαι για τον 995, ή τον 1090 (ακριβότερος βέβαια)
ναι, το έχω δει, έτσι λες κι εσύ? έχω δύο τεμ. RB 980rotel RC 995
![]()
![]()
τον έχω, τον προτείνω.
σημειωτέον είναι ακριβώς ίδιο με το κλασσικό phono stage Rotel michi.Ουσιαστικά ίδιοι είναι.
Το μόνο που αλλάζει είναι η εμφάνιση, η ύπαρξη ισορροπημένων εισόδων-εξόδων και ο τρόπος ελέγχου.
Το δε κύκλωμα πικάπ είναι αυτό του πολύ καλού RQ-970.
δεν θα χρησιμοποιήσω πικαπ προς το παρόν, θα ακούω από υπολογιστή μέσω dacσημειωτέον είναι ακριβώς ίδιο με το κλασσικό phono stage Rotel michi.
![]()
Εδώ αγαπητέ κάνεις λάθος.σημειωτέον είναι ακριβώς ίδιο με το κλασσικό phono stage Rotel michi.
![]()
κ εγώ το χρησιμοποιώ έτσι, line in από το dac του υπολογιστή.δεν θα χρησιμοποιήσω πικαπ προς το παρόν, θα ακούω από υπολογιστή μέσω dac