ROTEL RB 991

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.212
Καλησπέρα σε όλους. Έπεσε στα χέρια μου ο παραπάνω τελικός με μοναδικό πρόβλημα μια σπασμένη μπορνα χάρισμα από συγγενικό πρόσωπο. Θα τον επισκευάσω και θα τον κρατήσω για συναισθηματικους λόγους. Τι λέει σαν τελικός και με τι ηχεια θα τον συνδυάζετε; Αξίζει σαν τελικος;

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.212
RB είναι :tongue:. Κεκτημένη ταχύτητα.

Μια διορθωσουλα του τίτλου παρακαλώ.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.268
Οχι άσχημα για την εποχή του.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.041
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε απογοητεύσει ενισχυτής Rotel. Δυναμικός και ισορροπημένος.
Οδήγηση και ποιότητα υλικών που πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον δύο κατηγορίες από την τιμή τους και αν θα την βρεις.

hawkwind78

"Επαγγελματίας"
Reaction score
3.212
Και έρχεται το δεύτερο ερώτημα. Τι χαρακτηριστικών ηχεία να κοιτάξω για το μηχάνημα αυτό. Τα μόνα παθητικα στην κατοχή μου είναι τα Sansui SP-X9700 πού ακόμα δεν έχω αξιωθεί να φέρω να τα δείς @PeterMeni και να τα συντηρήσουμε αναλόγως. Και για να βάλω και ένα budget ας βάλω τα 1000 ευρώ τοπ μαξ. Χρέη Pro θα παίξει το teac UD-503.

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.041
Από θέμα εμπέδησης δεν θα έχεις κάποιο θέμα, ακόμα και αν μιλάμε για καθαρά 4ωμο ηχείο.
Από απόκριση δεν έχουν προτιμήσεις. Από τις δικές σου εξαρτάται. Ένα ελαφρύ χαμογελάκι θα έλεγα,με τις υψηλές σε λογικά πλαίσια και θα είσαι χαρούμενος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.995
Members
38.274