Ruark Equinox με τις Βασεις τους

geoli

Επαγγελματίας
Reaction score
36
Επαναφέρω μια αγγελία για την πώληση ένα ζεύγους ηχείων Ruark Equinox.
Οσοι τα ξέρουν δεν χρειάζονται και πολλές πληροφορίες.

Είναι 10 ετών και είναι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς δεν έχουν παιξει και ζοριστεί πολύ (τα έχω αγοράσει καινούργια - λιανική τότε ήταν 1,350,000 δρχ).

Εχουν εξαιρετικό ήχο. Τα ηχεία είναι πραγματικά high-end και στην τιμή που τα δίνω απλά δεν μπορείς να πάρεις καλύτερο ήχο. Αυτό βέβαια μπορείτε να το διαπιστώσετε με μια ακρόαση - κι οποιος έχει σοβαρό ενδιαφέρον εννοείτε οτι θα τα ακούσει...
Έχουν δικές τους βάσεις με εξωτερικό crossover και είναι ιδανικά για μικρούς και μεσαίους χώρους. Το μεγάλο τους ατού είναι οι μεσαιουψηλές όπου παίζουν πάρα πολύ μουσικά. Τα χαμηλά τους, είναι πολύ καλά για το μέγεθος της καμπίνας ενώ δέχονται και μεγάλες εντάσεις. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το οτι εξαφανίζονται κτίζοντας εξαιρετική εικόνα - γεγονός εύκολα αντιληπτό με την πρώτη ακρόαση...

Τα ηχεία είναι σε καλή κατάσταση, με λίγες μικρές γρατζουνιές έχω αγοράσει το κάτω πλαίσιο (εκεί που ακουμπάει στο δάπεδο) της μιας βάσης απ την Ruark προς 150 λίρες ! γιατί μου το χτύπησε η καθαρίστρια (δεν το έχω τοποθετήσει)...

To Stereophile που τα είχε σε Recommended Components Class B για όποιον δίνει σημασία σ αυτά λέει :

"Conclusions
The Ruark Equinox is not just another cone-and-dome-in-a-box. It's the real deal: a high-end loudspeaker with few compromises in performance. Although physically small, the Equinox is a big speaker in almost every other way. First, they throw a huge, wide, and deep soundfield. Second, they will play loud without effort or complaint. Third, they have sufficient bass and transient abilities to give a real "jump" effect when called for. Third, despite their own modest dimensions, they need a lot of space. In addition, they reproduce the voice sympathetically and can virtually disappear into the music. They are a bit particular about system sources, and I have some reservation about their compatibility with my taste in large-scale music. That said, don't pass up an opportunity to audition them with the music of your choice. Odds are, you'll love 'em."

Όλο το Review στο http://www.stereophile.com/standloudspeakers/297ruark/
Και από την Ruark specs στο http://www.ruark.co.uk/ruark/prod_pa...ve/equinox.htm

Όποιος ενδιαφέρεται σοβαρά μπορεί με PM ή εδώ να επικοινωνήσει για ακρόαση ή πληροφορίες. Τιμή - τα ξεκίνησα από 1,700 Ευρώ, τωρα τα έχω κατεβάσει σε τιμή "σκότωμα" 1000 Ευρω για να μην καθονται!

Τιμή 1000 ευρω λοιπόν για όποιον θέλει πολύ refined Ηχείο ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.961
Members
38.270
Νεότερο μέλος
Nice_kid