RX-A1050 ή SR7010 ?

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.453
Ακριβώς, όλοι οι προηγούμενοι μου αυτή την στάμπα είχαν. Όμως η χώρα κατασκευής αντίθετα με ότι πιστεύεται βοηθά στον να αγοράζουμε ποιοτικά και υψηλού κόστους προϊόντα, τα οποία σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν αδύνατον να είναι συμβατά με τις οικονομικές μας δυνατότητες.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.453
Κλασικό παράδειγμα η samsung, για τους παλαιότερους δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τίποτα, για τους νεότερους όμως πληροφοριακά αναφέρουμε ότι ήταν μια εταιρεία χαμηλού κόστους με έδρα την τριτοκοσμική κάποτε Κορέα η οποία κατασκεύαζε μαϊμούδες.Σήμερα είναι η Νο 1 και με διαφορά κατασκευάστρια κινητών στον κόσμο!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Το μέλος θα τον έχει μέχρι την Πέμπτη. :p

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
Χα χα! Υπέθεσα ότι ήσουν του καταστήματος και ήξερες πόσους παρέλαβαν.
Ναι σαν να το βλέπω...και μάλιστα έχει πάντα τη νηφαλιότητα και την υπομονή να εξυπηρετεί με χαρά και ευγένεια και τους πιο δύστροπους και απαιτητικούς πελάτες του :p:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
:rolleyes:το ρισκάρεις σε δημοσκόπηση?:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
607
Λοιπόν παίδες, παρέλαβα σήμερα το πρωί! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να πάω να τον πάρω σκεφτόμουν μήπως έπρεπε να τον ακυρώσω και να πάω στον 7010 (λόγω καλύτερης ισοστάθμισης). Μου το μπήκα όμως στο κατάστημα και είδα 3, ναι 3 2050 για παραλαβή, μου φυγαν οι ενδοιασμοί! Μάλιστα εκείνη την ώρα ήταν και ένα άλλο παλικάρι που παραλάμβανε το δικό του. Το φόρτωσα λοιπόν και βουρ για το σπίτι. Δεδομένου ότι έλειπαν σύζυγος και παιδιά, ξεκίνησα...Πρώτες εντυπώσεις : στιβαρή, ασήκωτη κατασκευή. Το στησα, έτρεξα το YPAO, κανένα πρόβλημα. Περίμενα να μου βγάλει μήνυμα για firmware update, τίποτα. Μπήκα στο μενού, είδα ότι ήδη έχει το firmware 1.77 (περίεργο, δεν έπρεπε να γίνει μέσω update?) Ακουστικές εντυπώσεις αργότερα. Το μόνο κακό είναι ότι είναι τόσο μεγάλος, που στο ύψος οριακά χώρεσε στο έπιπλο μου. Ενώ μπροστά, πίσω, δεξιά και αριστερά είναι ελεύθερος, πάνω έχει δεν έχει μισό εκατοστό. Πρόβλημα?

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Λοιπόν παίδες, παρέλαβα σήμερα το πρωί! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να πάω να τον πάρω σκεφτόμουν μήπως έπρεπε να τον ακυρώσω και να πάω στον 7010 (λόγω καλύτερης ισοστάθμισης). Μου το μπήκα όμως στο κατάστημα και είδα 3, ναι 3 2050 για παραλαβή, μου φυγαν οι ενδοιασμοί! Μάλιστα εκείνη την ώρα ήταν και ένα άλλο παλικάρι που παραλάμβανε το δικό του. Το φόρτωσα λοιπόν και βουρ για το σπίτι. Δεδομένου ότι έλειπαν σύζυγος και παιδιά, ξεκίνησα...Πρώτες εντυπώσεις : στιβαρή, ασήκωτη κατασκευή. Το στησα, έτρεξα το YPAO, κανένα πρόβλημα. Περίμενα να μου βγάλει μήνυμα για firmware update, τίποτα. Μπήκα στο μενού, είδα ότι ήδη έχει το firmware 1.77 (περίεργο, δεν έπρεπε να γίνει μέσω update?) Ακουστικές εντυπώσεις αργότερα. Το μόνο κακό είναι ότι είναι τόσο μεγάλος, που στο ύψος οριακά χώρεσε στο έπιπλο μου. Ενώ μπροστά, πίσω, δεξιά και αριστερά είναι ελεύθερος, πάνω έχει δεν έχει μισό εκατοστό. Πρόβλημα?
μεγεια φιλε, καλη επιλογη :drinks:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.453
Με γεια το νέο απόκτημα, πολύ καλή επιλογή! Προσοχή στον σωστό εξαερισμό!
Για οποιαδήποτε βοήθεια, εδώ είμαστε! Υπάρχει αρκετή γνώση του αντικειμένου!

Reaction score
2.207
Καλορίζικος, δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις.
Μεγάλο πρόβλημα ο μη σωστός αερισμός. Μην τον δουλέψεις, έτσι ειδικά με τέτοια ζέστη.

Reaction score
607
Ok παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι και δεν τον έχω δουλέψει παρά μόνο για κανα μισάωρο όταν τον έστησα.
Τι απόσταση πρέπει να έχει από το πάνω ράφι για να μην έχει θέμα?

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.140
Ok παιδιά, ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι και δεν τον έχω δουλέψει παρά μόνο για κανα μισάωρο όταν τον έστησα.
Τι απόσταση πρέπει να έχει από το πάνω ράφι για να μην έχει θέμα?
οσο πιο πολυ τοσο το καλυτερο.... τουλαχιστων 10 με 12 cm

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης