Samsung και NAS

vassilis1984

"Επαγγελματίας"
Reaction score
117
Πρόσφατα αγόρασα μια Samsung f6400 και αφού αναβάθμισα το λογισμικό της στο τελευταίο και ρύθμισα τα πάντα στην εντέλεια, εδώ και μια βδομάδα προσπαθώ να βγάλω άκρη με το media player της τηλεόρασης και το nas.
Διάβασα όλο το νήμα της 6400 και δεν έβγαλα κάποια άκρη.
Έχω την tv, συνδεδεμένη είτε με WiFi είτε ασύρματα στο rooter, όπως και το nas αλλά δυστυχώς η τηλεόραση δεν βλέπει το nas, δεν μπορώ να streamαρω αρχεία από το nas.

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα με ενα Synology και με μια απο τις δυο samsung που εχω στο δίκτυο ,δοκίμασε μεσα απο το menu της τηλεόρασης να αλλάξεις το όνομα της χωρίς κενό αναμεσα στα γράμματα,πχ tv bedroom και κανε επανεκκίνησης του nas.

Reaction score
0
ΑΓΟΡΑΣΑ SAMSUNG SMART TV ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ TORRENTZ. ΤΑ 2 ΑΡΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ, Η TV ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Reaction score
43
ΑΓΟΡΑΣΑ SAMSUNG SMART TV ΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ TORRENTZ. ΤΑ 2 ΑΡΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ, Η TV ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Απλά για check, ίδια επέκταση ή ίδια ονομασία τα αρχεία (υπότιτλοι και ταινία);

Reaction score
907
Δυστυχώς η δική μου εμπειρία είναι μην εμπιστεύεστε "smart" καταναλωτικές συσκευές, dlna και λοιπά συναφή. Δουλεύουν, αν είστε υπέρμαχος της νομιμότητας, αγοράζετε τα πάντα (μουσική, βίντεο, εφαρμογές) σε ψηφιακή μορφή από γνωστά e-shop και κατά προτίμηση από itunes, amazon, google play κλπ και τα αναπαραγάγετε από πιστοποιημένες συσκευές του ιδίου κατασκευαστή.. Όταν ζητάτε κάτι παράξενο, συνήθως κάπου σκαλώνουν. Άλλοτε δεν βλέπουν σωστά το δίκτυο, άλλοτε το βλέπουν και το χάνουν σε απρόβλεπτα διαστήματα. Πολύ συχνά απαιτούν συγκεκριμένης μορφής υποτίτλους πχ ενσωματωμένους στο αρχείο κι όχι ξεχωριστούς ή και το ανάποδο (!), άλλες φορές δεν υποστηρίζουν όλες τις κωδικοποιήσεις κοκ.
Πρακτικά δυστυχώς η καλύτερη λύση είναι ένας υπολογιστής συνδεδεμένος απευθείας με την τηλεόραση, με όλα τα καλά και τα κακά του. Παίζει τα πάντα αναλόγως software και προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες.

melina

Cargo 200
Reaction score
43.094
Sammy και NAS synology μέσω DLNA και σε ενσύρματο δίκτυο τραβάει τις ταινίες κανονικά με τους υπότιτλους. Προσοχή όμως οι ταινίες να είναι στο folder movies που φτιάχνει το NAS όταν ενεργοποιήσετε το αντίστοιχο service.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.264
Νεότερο μέλος
Mikimetal