Samsung LE37M86 απο Technixx.gr

Reaction score
0
Γεια σας ..είμαι σχετικά καινούργιος εδω και σας έχω τυφλή εμπιστοσύνη.....Μετά απο τρελό ψάξιμό για μια LCD TV κατέληξα σε μια Samsung LE37M86 και θα την πάρω μάλλον απο το Technixx.gr που την έχει πολυ πιο φθην ασυγκριτικά τόσο με τα συμβατικά μαγαζια (Κωτσόβολος κ.λ.π.) όσο και με άλλα on-line shops. Παρακαλώ απαντήστε μου στα:

1. Έχει κανεις εμπειρία αγιράς απο τοιο συγκεκριμένο shop.. ? Γενικά αξίζει τονκόπο ή θα μπω σε μπελάδες και τ;α λεφτα που θα γλιτώσω απο την αγορα θα τα δώσω αργοτερα ?
2. Την συγκεκριμένη TV την έχει αγοράσει κάποιος απο την παρέα ?Αν ναι θα με βοηθούσε η αποψη του.

Σας ευχαριστώ όλους

Reaction score
0
Η σειρά Μ86 είναι πολύ καλή.Δεν είναι ίδια με την 40Μ86!!!Η 37άρα χάνει το Super Clear Glossy panel και το δυναμικό κοντράστ είναι 8.000:1 ενώ της 40άρας 15.000:1!!!Το technixx δεν δίνει εγγυήσεις ελληνικών αντιπροσωπειών γιατί φέρνει τα κομμάτια από γερμανία!!!

Reaction score
0
αρχικα ευχαριστώ για την απάντηση. ΤΙ να κάνω ? να την αγοράσω απο εκεί ή θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Για το perfect shop ισχύει το ίδιο?

ευχαριστω και πάλι

Reaction score
0
Το perfect shop έχει την κανονική,απλά το technixx έχει δική του εγγύηση και ότι γίνει στέλνει γερμανία το προιόν

Reaction score
83
αρχικα ευχαριστώ για την απάντηση. ΤΙ να κάνω ? να την αγοράσω απο εκεί ή θα έχω πρόβλημα με την εγγύηση? Για το perfect shop ισχύει το ίδιο?

ευχαριστω και πάλι
Είναι πάρα πολύ καλή. Την αγόρασε ένας φίλος πριν καμιά 20αριά μέρες. Παίζει πάρα πολύ καλά τόσο σε αναλογικό ως tv όσο και σε ψηφιακό σήμα dvd. Είδαμε διάφορες ταινίες για να την δοκιμάσουμε σε 1080i και μας πέσανε τα σαγόνια. Όσο για την τιμή για ρίξε μια ματιά σε κάποιο electronet κατάστημα. Την πήρε γύρω στα 1550.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.097
Members
38.408
Νεότερο μέλος
kalelakos