samsung LE40R71BX

Reaction score
374
Eιναι πολυ νεα, κουκλα στη εμφανιση,δεν ζηταη πολλα
ημουν ετοιμοs να την παρω να φυγω
αλλα διαβασα το HI-TECH και καπου χαλασα
εσειs τι εχετε να μου πειτε ?
ξερω και την αγαπη σαs στο εντυπο αυτο..

Reaction score
374
Tο hi-tech
δινει πολυ κακη βαθμολογια στην 40'
με δυσελιδη διαφημιση
και πολυ καλη βαθμολογια στην 32'
χωριs διαφημιση
που μπορω να μαθω περισσοτερα για την 40'
επειδη εσαs εμπιστευομαι εχει κανειs αποψη ?
καποια γνωμη για αγορα 40' 42' ? .............

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Mολις σημερα αγορασα τη 71 σε 32¨. Ειχα (και εχω βεβαια) την Philips 32" με πιξελ πλασ (το πρωτο) σε CRT.
Θα δωσω μια συμβουλη σε ολουσ τους ενδιαφερομενους για αγορα νεας συσκευης:
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ CRT (υπαρχουν) ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Καμια σχεση σε ποιοτητα δεν εχουν οι LCD-CRT! Κλασεις ανωτερη η "παλαια" τεχνολογια!
Τι θα κανω τωρα; Ειχα σκοπο να δωσω την λια (2 ετων ειναι) στον υιο, αλλα τωρα ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ!!!

Reaction score
0
Γιατί ρε συ ;
Τι έπαθες ;
Υποψιάζομαι ότι δεν παίζει τα απλά τηλεοπτικά κανάλια..... εεε...;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Αντωνη επειξε και τα απλα και τα ψηφιακα και τα δορυφορικα (Humax 5400z) και τα dvdικα καναλια. Λυπουμαι μα ουδεμια συγκριση! Παει και μια μερα αδεια που πηρα ειδικα γι΄αυτην (τετοιος μουρλας ειμαι- για τον προβολεα προβλεπεται 3ημερη!). Τωρα αλλο με αγχωνει! Ποιος ανεβαζει την Φιλιπς των 60 κιλων πανω στο επιπλο! Λετε να φωναξω τα παιδια απο το Hitech που την αριστευσαν; Παντως και την Φιλιπς αριστη την ειχαν βγαλει και ΔΙΚΑΙΩΣ!

Reaction score
374
lakiss51 said:
Mολις σημερα αγορασα τη 71 σε 32¨. Ειχα (και εχω βεβαια) την Philips 32" με πιξελ πλασ (το πρωτο) σε CRT.
Θα δωσω μια συμβουλη σε ολουσ τους ενδιαφερομενους για αγορα νεας συσκευης:
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ CRT (υπαρχουν) ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΜΙΑ! ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
Καμια σχεση σε ποιοτητα δεν εχουν οι LCD-CRT! Κλασεις ανωτερη η "παλαια" τεχνολογια!
Τι θα κανω τωρα; Ειχα σκοπο να δωσω την λια (2 ετων ειναι) στον υιο, αλλα τωρα ΔΕΝ ΣΦΑΞΑΝΕ!!!
Εχω την PHILIPS 33' match  line πολυ καλη αλλα δεκα χρονια  κοντευουν  λεω να την αλλαξω
με την R71 40    Tι ειναι αυτα που διαβαζω ?
τι δεν σ αρεσει στο τηλεοπτικο και στιs dvd ταινειεs ?
κατι πρεπει να αγορασω βρε παιδια  τι προτεινετε  ?

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
ΣΤΕΛΙΟ ασφαλως και πρεπει να αλλαξεις την τιβι σου γιατι οντως ειναι εκτος εποχης. Η δικη μου ειναι μονο δυομιση ετων (32αρα στενομακρη ,ματσλαην, με πιξελ πλας με φοβερη εικονα και ηχο) και δεν ειχα σκοπο να την αλλαξω μα ελα που ταχθηκε ως δωρο στον νιοπαντρο υιο οταν θα μας ανακοινωνε το ευχαριστο γεγονος!Ετσι πηρα σημερα την Σαμσουνγκ επηρεασμενος εντελως απο το Hitech που την βγαζει πρωτη επιλογη μετα την Φιλιπς 32/9830. Το γεγονος ειναι οτι απογοητευτηκα απο την εικονα της, ακριβως επειδη ειμαι επηρεασμενος απο την Φιλιπς. Ισως ετσι να ειναι η τεχνολογια LCD, ισως και η συνηθεια τοσων ετων, δεν ξερω. Παντως αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα παρε Φιλιπς με πιξελ πλας, θα σου φυγει ολη η μουνταδα της εικονας και θα δεις ζωντανια σε ολα (και πιστευω οτι το 3 που σε λιγο βγαινει θα ειναι φοβερο). Τι κανω τωρα; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΞΑΝΑ! Θα μου κοστισει κανα 2-3 μπυρες αλλα χαλαλι της!!! Αν εχεις φιλαρακι με LCD καθησε με τις ωρες και παρακολουθησε και μετα αποφασισε...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Συνδεσα την Σαμσουνγκ με τον υπολογιστη. Πολυ καλη αποδοση! να προτιμηθει (γι΄αυτη τη δουλεια!!!)

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.030
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic