alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 31.989

Samsung unveils 2024 QD-OLED & OLED TVs (S95D, S90D, S85D) in 42–83"
Several with LG Display's WOLED panels

Το πλαίσιο έχει την 85ρα Frame στα 1500 (και δωρεάν το λευκό frame) και ψήνομαι... Για σαλόνι και διπλή χρήση ενίοτε ως κάδρο.The Frame 50" (2024)
Η Samsung τρέχει την σειρά Frame σε προσφορά, με την 50" να είναι 300€ κάτω, στα 899€. Όταν έχω επιλογή να ψωνίσω από το κατάστημα πάω εκεί. Πάντα. Αυτή τη φορά οι καλοί πωλητές στον Κωτσόβολο αεροδρομίου μου έκαναν και άλλη έκπτωση, και η τελική τιμή πήγε 809€. 10€ διαφορά από την 43". Είχε και άλλες εκπτώσεις σε υπηρεσίες, όπως η Premium ασφάλιση που πήρα στα 109€, από 149€. Αναμονή τώρα να έρθουν να την ανοίξουν οι ίδιοι γιατί δεν την ξαναπατάω.
View attachment 363721
Περιμένω και μια Samsung ηχομπάρα από amazon.de, αλλά εκτός του ότι ακόμη δεν έχει φύγει, το chatbot δίνει παράδοση μέσα Μαϊου.![]()
Την Frame δεν την παίρνεις για την ποιότητα εικόνας αλλά για το σύνολο των πραγμάτων που προσφέρει. Αν θες ποιότητα δεν παίρνεις Frame*. Αν θες μια τηλεόραση τραγικά λεπτή, να είναι ένα με τον τοίχο στην εφαρμογή βάσης κυριολεκτικά, να εξαφανίζεται οπτικά αν δεν παίζει video, να μπορείς να την προσαρμόσεις στο χώρο με κάποιο άλλο πλαίσιο από τα 3 χρώματα που διαθέτει με extra κόστος, να την ξεχνάς από θέμα ρυθμίσεων κάδρου καθώς έχει αισθητήρα φωτός, αισθητήρα κίνησης, αισθητήρα ήχου (σε συνδυασμό με Samsung soundbar), και μόλις την ρυθμίσεις τα κάνει όλα μόνη της τότε ναι.Το πλαίσιο έχει την 85ρα Frame στα 1500 (και δωρεάν το λευκό frame) και ψήνομαι... Για σαλόνι και διπλή χρήση ενίοτε ως κάδρο.
Αξίζει ως τηλεόραση στα χρήματα;
Έτυχε χθες να περάσουμε από πλαίσιο και γυαλισε η 55ρα στη σύζυγο (θαύμα!) και κοίτα σύμπτωση, προσφορά όλες οι 85ρες σήμερα και αύριο, οσες μείνουν
Βασικά ψιλό τεράστια μοη φαίνεται αλλά θα μπει ακριβώς έτσι, κάδρο σε τοίχο, ίσως μάλιστα περάσω και ταπετσαρία πίσω
Όπως είπα παραπάνω στο σαλόνι δεν θα την έβαζα. Θα ήθελα κάτι καλύτερο. Από streaming services έχει τα πάντα. Και Spotify. Από δίσκο δεν ξέρω, δεν έχω. Θέματα με καλώδια δεν έχει καθώς το κουτί συνδέσεων είναι αλλού, όχι πάνω στην TV. Mε ένα λεπτό καλώδιο συνδέονται, και αυτό είναι όλο. Ακόμη και το ρεύμα εκεί είναι, όχι στην TV.Πάντως ως οθόνη να δούμε καμιά ταινία, βλεπεται ή είναι ασταναπανε; Το λειτουργικό επίσης δεν ξέρω κατά πόσον... Ταινία από το δίκτυο ή στριμ πχ appletv, παίζει χωρίς πρόβλημα; Ιδανικά ως κάδρο δεν θα ήθελα πάρα μόνο τα απαραίτητα καλώδια, ιδανικά και μόνο του ρεύματος