SAMSUNG TVs 2024

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
31.989

alexis

Reaction score
31.989
The Frame 50" (2024)

Η Samsung τρέχει την σειρά Frame σε προσφορά, με την 50" να είναι 300€ κάτω, στα 899€. Όταν έχω επιλογή να ψωνίσω από το κατάστημα πάω εκεί. Πάντα. Αυτή τη φορά οι καλοί πωλητές στον Κωτσόβολο αεροδρομίου μου έκαναν και άλλη έκπτωση, και η τελική τιμή πήγε 809€. 10€ διαφορά από την 43". Είχε και άλλες εκπτώσεις σε υπηρεσίες, όπως η Premium ασφάλιση που πήρα στα 109€, από 149€. Αναμονή τώρα να έρθουν να την ανοίξουν οι ίδιοι γιατί δεν την ξαναπατάω. 🙂

1000024174.jpg

Περιμένω και μια Samsung ηχομπάρα από amazon.de, αλλά εκτός του ότι ακόμη δεν έχει φύγει, το chatbot δίνει παράδοση μέσα Μαϊου. 🤔

Attachments

alexis

Reaction score
31.989
Ένα respect στον Κωτσόβολο, για το παρακάτω. Έτσι πρέπει να είναι τα καταστήματα. Όχι σαν άλλα......

Όταν έκανα την έρευνα αγοράς για την τηλεόραση είδα πως τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα της αντιπροσωπίας όσο και στα άλλα μεγάλα καταστήματα υπήρχε δώρο και ήταν το λευκό μαγνητικό Frame αξίας 99€. Στον Κωτσόβολο δεν υπήρχε αλλά δεν έδωσα παραπάνω σημασία. Λέω το έχουν όλοι θα το έχουν και αυτοί. Ξέχασα και να ρωτήσω όταν την παρήγγειλα. Ήρθε λοιπόν η TV χωρίς το δώρο. Λέω ίσως είναι μέσα στο κουτί αφού το κάνουν δώρο. Ανοίχθηκε το κουτί από τον εγκαταστάτη πουθενά το frame. Μου λέει το παλικάρι αυτά είναι σε ξεχωριστό κουτί.

Παίρνω τηλέφωνο στο support και τους λέω τι έχει συμβεί. Αντί να μου πουν ότι και καλά "αγοράσατε ότι υπήρχε στην ανάρτηση του προϊόντος, οπότε αυτό σας ήρθε" και "άντε γειά σας", που όντως όπως είπα δεν υπήρχε το λευκό frame, μου προτείνει η ευγενέστατη κοπέλα να ανοίξουμε ticket για το θέμα ώστε να το δει το εμπορικό τμήμα του Κωτσόβολου με τον αντιπρόσωπο. Και ότι νεότερο υπάρχει θα με πάρει τηλέφωνο. Με πήρε λοιπόν προχθές να μου πει πως το λευκό frame θα το λάβω δωρεάν, καθώς και την αποστολή, επίσης δωρεάν. Η παρακάτω εικόνα λέει παραλαβή από κατάστημα επειδή εγώ το ζήτησα.

Respect. 👍

Υγ: Ο εγκαταστάτης που του είπα το πρόβλημα που προέκυψε με το άλλο κατάστημα και τι τραβήξαμε, έτσι όπως τα λέγαμε, μου είπε πως η εγκατάσταση από άνθρωπο του καταστήματος πρέπει να εξυπακούεται σε αγορές τηλεοράσεων, για αυτό ακριβώς το λόγο. Δεν είναι ούτε μια ούτε δύο οι συσκευασίες που έχει ανοίξει με σπασμένες τηλεοράσεις και το κουτί να είναι άθικτο. Απλά σε αυτόν δεν μπορούν να πουν τίποτα. Έρχεται καινούργια. Έχει ένα δίκιο εδώ που τα λέμε. Για 30€-40€-50€ παραπάνω για peace of mind δεν το σκέφτεσαι καν. Και ας τα λέει και για να έχει δουλειά. Αδιάφορο.

Μόλις παραλάβω και το soundbar και περάσω λίγο διάστημα μαζί τους θα γράψω εντυπώσεις.

Attachments

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.191
The Frame 50" (2024)

Η Samsung τρέχει την σειρά Frame σε προσφορά, με την 50" να είναι 300€ κάτω, στα 899€. Όταν έχω επιλογή να ψωνίσω από το κατάστημα πάω εκεί. Πάντα. Αυτή τη φορά οι καλοί πωλητές στον Κωτσόβολο αεροδρομίου μου έκαναν και άλλη έκπτωση, και η τελική τιμή πήγε 809€. 10€ διαφορά από την 43". Είχε και άλλες εκπτώσεις σε υπηρεσίες, όπως η Premium ασφάλιση που πήρα στα 109€, από 149€. Αναμονή τώρα να έρθουν να την ανοίξουν οι ίδιοι γιατί δεν την ξαναπατάω. 🙂

View attachment 363721

Περιμένω και μια Samsung ηχομπάρα από amazon.de, αλλά εκτός του ότι ακόμη δεν έχει φύγει, το chatbot δίνει παράδοση μέσα Μαϊου. 🤔
Το πλαίσιο έχει την 85ρα Frame στα 1500 (και δωρεάν το λευκό frame) και ψήνομαι... Για σαλόνι και διπλή χρήση ενίοτε ως κάδρο.
Αξίζει ως τηλεόραση στα χρήματα;
Έτυχε χθες να περάσουμε από πλαίσιο και γυαλισε η 55ρα στη σύζυγο (θαύμα!) και κοίτα σύμπτωση, προσφορά όλες οι 85ρες σήμερα και αύριο, οσες μείνουν

Βασικά ψιλό τεράστια μοη φαίνεται αλλά θα μπει ακριβώς έτσι, κάδρο σε τοίχο, ίσως μάλιστα περάσω και ταπετσαρία πίσω

alexis

Reaction score
31.989
Το πλαίσιο έχει την 85ρα Frame στα 1500 (και δωρεάν το λευκό frame) και ψήνομαι... Για σαλόνι και διπλή χρήση ενίοτε ως κάδρο.
Αξίζει ως τηλεόραση στα χρήματα;
Έτυχε χθες να περάσουμε από πλαίσιο και γυαλισε η 55ρα στη σύζυγο (θαύμα!) και κοίτα σύμπτωση, προσφορά όλες οι 85ρες σήμερα και αύριο, οσες μείνουν

Βασικά ψιλό τεράστια μοη φαίνεται αλλά θα μπει ακριβώς έτσι, κάδρο σε τοίχο, ίσως μάλιστα περάσω και ταπετσαρία πίσω
Την Frame δεν την παίρνεις για την ποιότητα εικόνας αλλά για το σύνολο των πραγμάτων που προσφέρει. Αν θες ποιότητα δεν παίρνεις Frame*. Αν θες μια τηλεόραση τραγικά λεπτή, να είναι ένα με τον τοίχο στην εφαρμογή βάσης κυριολεκτικά, να εξαφανίζεται οπτικά αν δεν παίζει video, να μπορείς να την προσαρμόσεις στο χώρο με κάποιο άλλο πλαίσιο από τα 3 χρώματα που διαθέτει με extra κόστος, να την ξεχνάς από θέμα ρυθμίσεων κάδρου καθώς έχει αισθητήρα φωτός, αισθητήρα κίνησης, αισθητήρα ήχου (σε συνδυασμό με Samsung soundbar), και μόλις την ρυθμίσεις τα κάνει όλα μόνη της τότε ναι.

Τι κάνει μόνη της. Αν πατήσεις μια φορά το Off πάει σε Art mode. Ανάλογα το φως του δωματίου προσαρμόζει την φωτεινότητα και το contrast της εικόνας. Μπορείς να ρυθμίσεις πόσο πράσινη ή κίτρινη να είναι η εικόνα για να δέσει με το χώρο, τον ήλιο κλπ (αυτό το κάνεις εσύ από το menu στο κινητό μέσα από το Smart things). Aν δεν καταλαβαίνει κάποιον στον χώρο θα σβήσει εντελώς, ανάλογα το χρόνο που της έχει δώσει στις ρυθμίσεις. Αν είναι εντελώς σκοτάδι θα σβήσει αν την έχεις ρυθμίσει έτσι. Αν μπεις στο δωμάτιο θα ανάψει σε Art mode. κ.α.

Ο ήχος είναι τραγικός. Θέλει soundbar οπωσδήποτε. Αν πάρεις samsung μπορείς να συνδυάσεις τα ηχεία TV & Soundbar για καλύτερο αποτέλεσμα στο immersion. Τι σημαίνει αυτό δεν ξέρω ακόμα. Θα γράψω μόλις έρθει το Soundbar.

*¨Η τουλάχιστον δεν παίρνεις τα μοντέλα που τρέχουν τώρα αλλά την Pro, που είναι και ακριβότερα. Τραγικά ακριβότερα από τα 1500 της προσφοράς για 85άρα.

Last edited:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
38.191
Από ήχο δεν με πειράζει, έχω ενα ζευγάρι klipsch rf7 για δεύτερα ακριβώς εκεί που θα σκόπευα να τη βάλω, προς το παρόν παίζουν μόνο ραδιόφωνο (ω μον ντιέ) για τη σύζυγο.

Πάντως ως οθόνη να δούμε καμιά ταινία, βλεπεται ή είναι ασταναπανε; Το λειτουργικό επίσης δεν ξέρω κατά πόσον... Ταινία από το δίκτυο ή στριμ πχ appletv, παίζει χωρίς πρόβλημα; Ιδανικά ως κάδρο δεν θα ήθελα πάρα μόνο τα απαραίτητα καλώδια, ιδανικά και μόνο του ρεύματος

alexis

Reaction score
31.989
Η εικόνα της πάντως δεν είναι κακή. Δεν είναι όμως η εικόνα των χρημάτων που ζητάει αν ήταν μόνο TV. Εγώ την πήρα για την κρεβατοκάμαρα και είμαι μια χαρά. Στο σαλόνι δεν θα την έβαζα. Αυτή τουλάχιστον.

Πάντως ως οθόνη να δούμε καμιά ταινία, βλεπεται ή είναι ασταναπανε; Το λειτουργικό επίσης δεν ξέρω κατά πόσον... Ταινία από το δίκτυο ή στριμ πχ appletv, παίζει χωρίς πρόβλημα; Ιδανικά ως κάδρο δεν θα ήθελα πάρα μόνο τα απαραίτητα καλώδια, ιδανικά και μόνο του ρεύματος
Όπως είπα παραπάνω στο σαλόνι δεν θα την έβαζα. Θα ήθελα κάτι καλύτερο. Από streaming services έχει τα πάντα. Και Spotify. Από δίσκο δεν ξέρω, δεν έχω. Θέματα με καλώδια δεν έχει καθώς το κουτί συνδέσεων είναι αλλού, όχι πάνω στην TV. Mε ένα λεπτό καλώδιο συνδέονται, και αυτό είναι όλο. Ακόμη και το ρεύμα εκεί είναι, όχι στην TV.

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.993
Members
38.391
Νεότερο μέλος
costisc