Most visitors online was 3100 , on 22 Apr 2025
Όταν η Stewart καταφέρει να φτιάξει τέτοιες οθόνες, να έρθει να μας το πει, καθώς και όταν καταφέρει να φτιάξει πραγματικά μεγάλες οθόνες....
![]()
Ξεκολάτε με τις stewart. Καλές είναι, αλλά καλές είναι πολλές ακόμα μάρκες.
Δεν αναφέρθηκα σε custom μοντέλα που φτιάχνουν όλοι. Εννοώ κανονικά μοντέλα παραγωγής. Και ούτε είδα ιδιαίτερα μεγάλες στη Stweart, ούτε καν μοντέλα που μπαίνουν σε τρέσες, μια και μιλάμε για εφαρμογές.Mε το "τέτοιες" αναφέρεσαι στις Da-lite? Βρε την καημένη την Stewart να μην μπορεί να φτιάξει τέτοιες οθόνες... :135:
Και ειδικά στις μεγάλες, έχει ένα πρόβλημα:
http://www.wix.com/stewartfilm/commercial/featured-solutions
Πιάσε τη λίστα από αριστερά και απόλαυσέ τη. Θα βρεις αρκετές μικρές Stewart εκεί.
Καλά το λες...χαλάσατε το θέμα του ανθρώπου:138:Ας αφήσουμε όμως τις stewart κι ας πάμε στις SI. Τις είδε κανείς; Βγαίνουν και ηλεκτρικές ή είναι μόνο σταθερές;
Εδώ εσύ μας είπες ότι οι JKP affinity δεν έχουν καμία σχέση με τις στιούαρτ χωρίς καν να τις έχεις δει. Περιμένεις μετά από τέτοιο σχόλιο σοβαρή κουβέντα;Μισό λεπτό. Απ' τη μια λέμε να μην αναπαράγουμε σαν παπαγαλάκια ότι μας πετάνε στα μούτρα σχεδόν όλα τα μέσα έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου για τις stewart. Απο την άλλη είμαστε ένα καφενείο κι όσοι έχουν δει 5-6 οθόνες και προτίμησαν τις stewart απατώνται οικτρά αν νομίζουν ότι εκεί τελειώνει ο κόσμος. Τόσα είδαν, τόσα ξέρουν...και δε μιλάω γι' αυτούς που πιθανότατα δικαίως συμβιβάστηκαν και δεν έβαλαν τόσο βαθιά το χέρι στη τσέπη.
Σίγουρα δεν τελειώνει εκεί ο κόσμος. λοιπόν. Εγώ ρωτάω απο την πλευρά μου αν υπάρχει σ' αυτό το καφενείο κάποιος που να έχει δει και να έχει συγκρίνει με απόλυτα κριτήρια τις κορυφαίες και να βγάζει δεύτερη την stewart. Αν υπάρχει ένας reviewer εκεί έξω που να έχει πάρει τα κορυφαία μοντέλα απο τις διάφορες εταιρίες και να συγκρίνει. Υπάρχει;
Μου φαίνεται διαβάζεις ότι θέλεις. Εγώ σου είπα για τις dalite του εμπορίου και ποιο συγκεκριμένα για τη dalite που είχα κι αυτές που είδα . Με είδες να γράφω πουθενά για την affinity; Την είδες εσύ να μας πεις; Αν ναι διαφώτισε μας. Απο εσένα δηλαδή τη σοβαρή κουβέντα να περιμένω; Το μόνο που περιμένω είναι να αφήσεις αυτές τις οικιότητες μαζί μου.Εδώ εσύ μας είπες ότι οι JKP affinity δεν έχουν καμία σχέση με τις στιούαρτ χωρίς καν να τις έχεις δει. Περιμένεις μετά από τέτοιο σχόλιο σοβαρή κουβέντα;
Πάνε στο avs forum να δεις τι λένε γενικά για κορυφαίες οθόνες, μεταξύ αυτών και τις στιούαρτ που όντως συγκαταλέγονται στις ελίτ.
Απλά λέμε ότι εκτός της Μερσεντέ, υπάρχει και η πε-εμ-βε και η Αούντι. :105:
Ντόιιιιιιινννννν!!!!!Μου φαίνεται διαβάζεις ότι θέλεις. Εγώ σου είπα για τις dalite του εμπορίου και ποιο συγκεκριμένα για τη dalite που είχα κι αυτές που είδα . Με είδες να γράφω πουθενά για την affinity; Την είδες εσύ να μας πεις; Αν ναι διαφώτισε μας. Απο εσένα δηλαδή τη σοβαρή κουβέντα να περιμένω; Το μόνο που περιμένω είναι να αφήσεις αυτές τις οικιότητες μαζί μου.
Εφόσον λοιπόν εσύ έχεις διαβάσει το avforum κι έχεις δει, είναι η affinity καλύτερη απο τις stewart; Σε τι τιμή παίζει;
Πραγματικά διαβάζεις τίποτα απο αυτά που γράφω ή απλά παριστάνεις τον εξυπνάκια και αποφεύγεις τις ερωτήσεις μου;Ντόιιιιιιινννννν!!!!!
Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις (καθώς φαίνεται), οι JKP affinity, Da lite του εμπορίου είναι σε τιμές όπως οι στιούαρτ. Είπες ή δεν είπες ότι οι Da lite δεν έχουν καμία σχέση με τις stewart;