- Reaction score
- 0
Καλησπέρα και καλή χρονιά με υγεία. Γνωρίζει κανείς υπεύθυνο τεχνικό που να μπορεί μα επισκευάσει το αναφερόμενο SACD ?
Εμφανίζει το γνωστό "NO DISC" στα υβριδικά SACDs. Τα απλά CDs μέχρι στιγμής τα διαβάζει κανονικά.καλησπερα, τι προβλημα εχει το δικο σου;
Περα απο τη κεφαλη που τις περισσοτερες φορες ξεκιναει απο το σταματαει να διαβαζει τα sacd, εχει πολλες φορες θεματα με τα γραναζια και με το bearing του μοτερ.
Εχω και εγω ενα με προβλημα αναγνωσης.
Ok, υπεύθυνο γνώστη τεχνικό που να αλλάζει κεφαλή και να επαναφέρει με τις σωστές ρυθμίσεις το μηχάνημα γνωρίζουμε ?Πρόβλημα κεφαλής αν σου διαβάζει τα redbook μόνο.
Θεσσαλονίκη έχω να σου προτείνω κάποιον. Κεφαλή θα πρέπει να βρεις εσύ από έξω.Ok, υπεύθυνο γνώστη τεχνικό που να αλλάζει κεφαλή και να επαναφέρει με τις σωστές ρυθμίσεις το μηχάνημα γνωρίζουμε ?
Δεν είναι αυτή, το scd 1 έχει διπλή κεφαλή sony khs 180aoriginal Sony laser lens pick up new NOS for Sony SCD-DR 1 SACD | eBay
For Sony SCD-DR 1 SACD CD-Player. Original Sony laser, new, NOS, perfect working condition. is nothing I can do to speed it up.www.ebay.co.uk