Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Reaction score
12
Όταν ένας προβολέας είναι φωτεινός έγκειται στη βούληση του χρήστη να πιάσει το τηλ. και να μειώσει το φως αν θέλει η εικόνα του να μην είναι πολύ φωτεινή.
Αν το φως είναι λίγο και θέλει περισσότερο τι σ@&#ά θα κάνει;

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Ξερεις πια ειναι η πλακα οτι ο S2 ειχε καινουργια λαμπα...."happy_1" :happy_4:
Και κατι αλλο, ο φιλος που τον εδωσε να τον τσεκαρω με τον δικο μου εχει εναν Barco μαζι με ενα double liner Crystalia.... συνολο χρηματων 50k + και οταν ειδε τον Pany να παιζει Gladiator @ HD εκανε να μου μιλησει κανα τεταρτο... :cool_1: και ετσι αποφασισε να φερει και τον S2 να τον δει με το HTPC μου....:crazy_1:

Μαλιστα, αρα καλυτερος προβολεας ειναι ο pany.....:crazy_1:

:happy_4:

Reaction score
0

Μαλιστα, αρα καλυτερος προβολεας ειναι ο pany.....:crazy_1:

:happy_4:
... σαν value for money και στα ματια μου ΝΑΙ !!! :cool_4: αυτο ειδα αυτο λεω, το θεμα ειναι οτι τον εδωσα πισω αλλιως θα ειχες προσκληση να το διαπιστωσεις μονος σου.....

Reaction score
12
Αν είναι να δώσεις 7-8 χιλιάρικα παραπάνω και να ψάχνεις να βρείς διαφορές με το κιάλι, να το βράσω.

Reaction score
0
Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Ο μονος pjr που θα αλλαζα τη συγκεκριμενη στιγμη τον Pany ειναι ο HD81 αλλα μη βιαζομαστε του χρονου που θα εχει φτασει στα 2Κ θα ειναι power buy... ως τοτε μια χαρα βλεπουμε και με 1590 ευρω..... :happy_4:

Reaction score
12
Το ζητημα εδω, ειναι το φως... Οπως και να το κανουμε, καλυτερα ενας φωτεινος, απο εναν υποφωτισμενο...
Αυτο που μου την δινει περισσοτερο απο ολα βρε παιδια, ειναι γιατι, αφου δινεις ενα σκασμο λεφτα για να παρεις ενα σουπερ ντουπερ προβολεα, με ολα τα καλουδια, ενα προβολεα οπως ο νεος 1080 της Μarantz πχ, που εχει κορυφαιο και αναλυτικοτατο φακο, αποπλεκτη, αναλυση, στοιχεια δηλαδη που χαρακτηριζουν ενα προβολεα που μπορει να αποδωσει τα μεγιστα σε ΜΕΓΑΛΕΣ διαγωνιους οθονων, τον κανουν τοσο υποφωτισμενο... ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Αν εδινα 16000 ευρω, θα ειχα τουλαχιστον 200" οθονη για να εχω την μεγιστη μεθεξη απο την εικονα μου. Το φως κανει την διαφορα και ναι, οι φωτεινοι ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ προβολεις, γιατι απλα, ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!!!
Θα συμφωνήσω με το Λευτέρη.
Και να πω οτι οι περισσότεροι δυστυχώς δεν έχουν στα σπίτια τους πολύ χώρο για μεγάλη οθόνη και γι αυτό δεν τους ενδιαφέρει η φωτεινότητα.
Αραγε αν δεν υπήρχε πρόβλημα χώρου ποιός θα συμβιβάζονταν με μια οθόνη 120ιντσών;
Αν κάποιος βιαστεί να πεί οτι του αρκεί αυτό το μέγεθος είμαι βέβαιος οτι δεν του δόθηκε η δυνατότητα να δει μεγάλη οθόνη, στο σπίτι λέω πάντα.
Δείτε το και τότε τα ξαναλέμε!!!!!!!!!!

Reaction score
0

... σαν value for money και στα ματια μου ΝΑΙ !!! :cool_4: αυτο ειδα αυτο λεω, το θεμα ειναι οτι τον εδωσα πισω αλλιως θα ειχες προσκληση να το διαπιστωσεις μονος σου.....

Don't worry. Ποτε δεν γραφω κατι για μηχανημα που δεν εχω δει.

Η ουσια ειναι στο οτι αλλα πραγματα μου αρεσουν εμενα στην εικονα , και προφανως αλλα σε σενα .

Νοου χαρντ φιλινγκς :happy_6:

Reaction score
0

Nα πω εγω τι βλεπω......
Στην πρωτη αριστερη photo το προσωπο του ειναι λες και ειναι μυγας....
Στη δευτερη η ριγες του μπουφαν ειναι μπλε.....αντι για ασπρες...
Στη τριτη και περιπου στο κεντρο του οπλου υπαρχει χαμενη πληροφορια - λεπτομερεια...
Στη τεταρτη δεν μπορω να διακρινω διαφορες.....

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Το θεμα χρωματικης ισορροπιας και μαυρου, λυνεται με τις αναλογες ρυθμισεις. Το θεμα φωτεινοτητας ομως, οχι.
Και ξαναρωτω: Ποιος ο λογος να κατασκευαζονται προβολεις που μπορουν να δωσουν οθονες ανω των 150" ωστε να εκμεταλευτουν ΠΛΗΡΩΣ την αναλυση 1080ρ, απο την στιγμη που δεν μπορουν να αποδωσουν την αναλογη φωτεινοτητα που υποστηριζουν αυτες οι οθονες? Για να παιζουν σε 92"? Μα και ενας απλος 576ρ θα δωσει σχεδον την ιδια λεπτομερεια σε αυτες τις διαστασεις! Οι διαφορες με τις νεες αναλυσεις φαινονται ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΝΟ στις ΜΕΓΑΛΕΣ διαγωνιους! Και για τις μεγαλες διαγωνιους, θελεις ΦΩΣ! Ασε που μετα απο 500 ωρες λειτουργιας, οταν θα εχει μειωθει η φωτεινοτητα της λαμπας, τα πραγματα θα ειναι απαραδεκτα...

Προσωπικα, δεν προκειται να παρω ποτε αλλο προβολεα που δεν θα εχει τουλαχιστον 2000 ΑNSI (και μεγαλο λογο αντιθεσης, εννοειται :mrgreen: ).

Reaction score
0

Κουκουράκη είσαι τελείως παλαβός :bravo: ... Άκου 2000 ANSI :cool_3:
Ρε σύ, αυτός δεν είναι προβολέας για Home cinema, αυτός είναι προβολέας για να κυνηγάτε εκεί στη Κρήτη τους χασισοκαλλιεργητές τα βράδια.... "happy_1"

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Re: Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Κουκουράκη είσαι τελείως παλαβός :bravo: ... Άκου 2000 ANSI :cool_3:
Ρε σύ, αυτός δεν είναι προβολέας για Home cinema, αυτός είναι προβολέας για να κυνηγάτε εκεί στη Κρήτη τους χασισοκαλλιεργητές τα βράδια.... "happy_1"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Το προβλημα Μπαμπη ειναι οτι εχω 140" οθονη και μου λειπει αυτο το φως... Οπως και να το κανουμε, η μεγαλη οθονη θελει και μεγαλη φωτεινοτητα... :-(

Reaction score
0

:lol: :lol: :lol: :lol:

Το προβλημα Μπαμπη ειναι οτι εχω 140" οθονη και μου λειπει αυτο το φως... Οπως και να το κανουμε, η μεγαλη οθονη θελει και μεγαλη φωτεινοτητα... :-(
Πλάκα σου κάνω βρέ.
Μακάρι να είχα το χώρο σου και να δείς τι οθόνη θα άνοιγα !!! :cool_4:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Don't worry. Ποτε δεν γραφω κατι για μηχανημα που δεν εχω δει.

Η ουσια ειναι στο οτι αλλα πραγματα μου αρεσουν εμενα στην εικονα , και προφανως αλλα σε σενα .

Νοου χαρντ φιλινγκς :happy_6:
Αυτή είναι και η φιλοσοφία της ύπαρξης πολλών μηχανημάτων στην αγορά. Τα πολλά διάφορα γούστα Χρήστο.

Εσύ πάς για σωστή εικόνα, χωρίς π.χ. υπερβολές χρωματικές/φωτεινότητας, εγώ (λόγου χάριν) πάω για κορεσμένα χρώματα, τηλεοπτική εικόνα και πολύ φώς.

Λεω τώρα...

Ο καθε ένας εχει γούστα στα μάτια του και φυσικά κοιτάει άλλα πράγματα, επίσης μην ξεχνάς άλλο ο ψαγμένος και άλλο ο λιγότερο έμπειρος όπως εγώ π.χ., δεν θα εντοπίσουμε τα ίδια λάθη ή τα ίδια υπέρ με έναν που ολη του την ζωήξ εχει δεί 500+ προβολείς? Ετσι δεν είναι?

Reaction score
14
Στην πρώτη το πρόσωπο είναι υποφωτισμένο στον Marantz Και υπερφωτισμένο στον SIM.

Στην δέυτερη οι ρίγες είναι γαλάζιες αντί λευκές (λίγο καμμένες) στον SIM

Στην τρίτη στον Marantz βλέπω SD και στον SIM HD... δηλαδή χάνω αρκετή πληροφορία με την σκούρα εικόνα

Στην τέταρτη λόγω μικρού (κλειστού) πλάου ο SIM δείχνει καλίτερος, ενώ ο Marantz έχει φάει πάλι πληροφορία!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Shoot-out 1080: SIM2 HT3000 vs. Marantz VP-11S1

Αυτή είναι και η φιλοσοφία της ύπαρξης πολλών μηχανημάτων στην αγορά. Τα πολλά διάφορα γούστα Χρήστο.

Εσύ πάς για σωστή εικόνα, χωρίς π.χ. υπερβολές χρωματικές/φωτεινότητας, εγώ (λόγου χάριν) πάω για κορεσμένα χρώματα, τηλεοπτική εικόνα και πολύ φώς.

Λεω τώρα...

Ο καθε ένας εχει γούστα στα μάτια του και φυσικά κοιτάει άλλα πράγματα, επίσης μην ξεχνάς άλλο ο ψαγμένος και άλλο ο λιγότερο έμπειρος όπως εγώ π.χ., δεν θα εντοπίσουμε τα ίδια λάθη ή τα ίδια υπέρ με έναν που ολη του την ζωήξ εχει δεί 500+ προβολείς? Ετσι δεν είναι?

Συμφωνω απολυτως σε ολα οσα λες !!

Ειναι ακριβως ετσι.

Στο μονο που εκανα αναφορα απο την αρχη, ειναι ενα πολυ απλο πραγμα.

Ειναι το γεγονος ανακυριξης "ξεκαθαρου νικητη" απο καποια screenshot κι ενα ριβιου ενος και μονον ανθρωπου ( ποσο μαλλον οταν δεν εχουμε δει τα μηχανακια με τα ματια μας)....! :cool_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.376
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ