Καλημέρα παιδιά! Να κάνω μια χαζή ερώτηση... Έστω έχω ένα πολυκάναλο ενισχυτή που θέλω να τον συνδέσω με τελικό για τα δυο μπροστινά ηχεία. Προφανώς συνδέω τις εξόδους προενίσχυσης του πολυκάναλου με τις αντίστοιχες εισόδους του τελικού και στον τελικό συνδέω τα ηχεία. Η ερώτηση είναι έστω έχω έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή. Μπορώ να κάνω κάτι αντίστοιχο για να τον συνδέσω με τον πολυκάναλο; Στην περίπτωση αυτή τι γίνεται; Χρησιμοποιείται ο πολυκάναλος ως προενισχυτής και από τον ολοκληρωμένο χρησιμοποιούνται τα τελικά μόνο στάδια; Ή χρησιμοποιείται εξ' ολοκλήρου ο ολοκληρωμένος και τον πολυκάναλο τον έχουμε απλά για να μην... αλλάζουμε καλώδια; Από την άλλη όμως μήπως η βέλτιστη λύση για να πάρουμε το 100% της απόδοσης του ολοκληρωμένου είναι να μην παρεμβάλουμε τον πολυκάναλο καθόλου και να συνδέσουμε την πηγή και τα ηχεία κατευθείαν σ' αυτόν κατά την ακρόαση δικάναλης μουσικής; Αλλά εδώ αφενώς έχουμε το μπελά ν' αλλάζουμε κάθε λίγο τη σύνδεση των ηχείων, μια στον πολυκάναλο μια στον ολοκληρωμένο, αφετέρου δεν εκμεταλλευόμαστε και την απόδοση σε ισχύ του ολοκληρωμένου σε αναπαραγωγή πολυκάναλου προγράμματος. Τελικά ποια (ή ποιές) από τις παραπάνω περιπτώσεις ισχύουν και τι θεωρείτε καλύτερη λύση (δεδομένης της ύπαρξης πολυκάναλου), την αγορά απλώς τελικού ή την αγορά ολοκληρωμένου (θεωρητικά χωρίς να λάβουμε το κόστος υπόψη) και με τι τρόπο σύνδεσης;
Ευχαριστώ παιδιά εκ των προτέρων!
Ευχαριστώ παιδιά εκ των προτέρων!