- Reaction score
- 1.872
4.3 είναι γιατί το προορίζονταν για imax.
Στον προβολέα δεν είχα θέμα.
Στον προβολέα δεν είχα θέμα.
Τι aspect ratio έχει;Η ταινια πολυ καλη,το aspect ratio...δε παλευεται. Τι προβλημα κ αυτο καθε φορα που δεν κρατανε μια νορμα. Εστω 2.
Γυρισμένη για Imax οθόνεςΓιατι 4:3 ?
Άλλο να βλέπεις παλιές ταινίες 4:3 και άλλο να βλέπεις τη συγκεκριμένη...Δε με πειράζει το 4:3.
Εδώ δεκαετία 80 βλέπαμε Western με ποιότητα χιονάκια άλλες φορές και την ευχαριστιομασταν.
Ομολογώ ότι δεν έχω υπομονή να κάνω αντιπαραβολή της κινηματογραφικής έκδοσης με τη νέα (εξάλλου η προηγούμενη δεν μου άρεσε καθόλου).Κατάφερέ τα, αξίζει πολύ.
Θα την ξαναδώ τις επόμενες μέρες γιατί έχω ενθουσιαστεί και προβληματιστεί με τις τεράστιες διαφορές του edit υπάρχοντος υλικού, γιατί ελάχιστες σκηνές γυρίστηκαν γι' αυτή την έκδοση. Βελτιώθηκε βέβαια πολύ το CGI.
Το είδαμε σε 2.35:1 οθόνη και χωρούσαν 3 τέτοια. Ούτε τα masking καπάκια που όταν δε βαριέμαι βάζω στα 16:9 δεν ταίριαζαν.
Η ταινία είχε αρχικό σκηνοθέτη τον Snyder. Δεν ολοκλήρωσε τη δουλειά κι ανέλαβε να την ολοκληρώσει ένας άλλος, γυρίζοντας τις λίγες σκηνές που είχαν μείνει και κάνοντας πολύ edit. Η δουλειά του άλλου έγινε η ταινία που βγήκε στα cinemas και κατά γενική ομολογία ήταν κατώτερη των προσδοκιών.Παιδιά επειδή μάλον έχω χάσει επεισόδια.
Η ταινία είχε και prequel που λέτε μερικοί ότι δεν σας άρεσε?
Η μόνο η cinema version και τώρα η web ωερσιον ?
Τι είχε δλδ η προηγούμενη ως ταινία ? άλλο σενάριο ? τι?