Socializing..

Reaction score
19
Χαμός γίνεται με όλα αυτά τα θέματα. Και εγώ δεν πίστευα πχ ότι αν συνδέσεις σωστά ή ανάποδα μια συσκευή στη φάση του ρεύματος μπορεί να έχει διαφορά στον ήχο, μέχρι που το άκουσα σε κάποια από τις δικές μου. Πάντως και εγώ προσπαθώ να αποφεύγω τη συγκεκριμένη μάρκα , λόγω προσωπικής εμπειρίας.
Από εδώ και στο εξής και εγώ... Αλυσίδα είναι αυτά ;)

Reaction score
19
Τι θα μαγειρέψεις σήμερα ποντικάκι;
Έχει περισσέψει παστίτσιο. Όποτε για σήμερα είμαι καλυμμένη!! Καλά βγήκε πολύ σπέσιαλ!! Για αύριο θέλω να ετοιμάσω κάτι, βλέπεις εργαζόμενη... Και σκέφτομαι.. Σκέφτηκα γιουβέτσι κοτόπουλο, αλλά αυτό τρώγεται ζεστό... Καμιά ιδέα;;;;; :errwhat:Πρέπει να δω τι έχω και στην κατάψυξή μου... :rolleyes:

D

Deleted member 23222

Guest
Μμμμ. Δεν μ αρεσουν τα γιουβαρλακια.. Ίσως κανένα φασολάκι.. :biggrin: Θα σκεφτω. Αυριο περιμενω καιτην επισκεψη των τεχνικών. Ειμαι ετοιμη με το ηχογραφημενο μου υλικο.:smg:
Φασολάκια θα τους ταίσεις?
Δεν κάνει...κάτσε να ρθουν τρείς τέσσερις φορές ακόμα να είσαστε όλοι κούλ...και φτιάχνεις και αυγά μάτια..

Κάνε ρολό χοιρινό στο φούρνο με πατάτες και μπόλικο σκόρδο...

Reaction score
16
Γι' αυτό και εγώ πήρα Samsung...;Έχω 2 TV με τελευταία αυτήν Samsung led-ue42f5000. Η παλιά μου είναι μία T220HD (με TV tuner που δεν υποστήριζε κανάλια Digea στην αρχή) και η οποία αρχισε να ανοιγοκλείνει στιγμιαία.
Σε επικοινωνία με την Samsung, την επόμενη μέρα ήρθε courier, την πήρε και σε μια εβδομάδα την επισκεύασαν. Έκαναν εβδομάδα γιατί περίμεναν νέα πλακέτα από το εξωτερικό. Μόλις την παρέλαβα, είχαν αναβαθμίσει στην νέα πλακέτα το Hardware και έπαιζε και τα κανάλια της Digea χωρίς να χρειάζετε extra κάρτα στο πλάι.
Μάλιστα ο τεχνικός δεν είχε ενημερωθεί ότι υπάρχουν 2 εκδόσεις hardware στην συγκεκριμένη TV, και έτσι όταν την παρέλαβα λόγω πρόσθετων ρυθμίσεων στο μενου, το παλιό τηλεκοντρόλ δεν είχε το κουμπί του μενου για να ρυθμίσεις τα κανάλια.
Επικοινώνησα και τους ενημέρωσα σχετικά και εντελώς δωρεάν μου έστειλαν και νέο καινούργιο τηλεκοντρόλ χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση!!! Οι άνθρωποι δεν υπάρχουν!!!
αν θέλουμε να του βρούμε κάτι κι αυτουνού... ο εισαγωγέας της, δεν ήταν μέχρι νομίζω το 2010, αυτός ο βιομήχανος που κτίριό του/εργοστάσιό του κάπου στη νέα Κηφισιά .. στους σεισμούς του 1999 (Πάρνηθα) και είχε big problem κι αργότερα κι άλλα ζητήματα μη τήρησης υποχρεώσεων...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell