- Reaction score
- 84.028
ΠαίζειΠοιό παλικάρι με Apple TV 4K θα δοκιμάσει ότι παίζει tidal Dolby Atmos;
(με HDMI στον Trinnov. Δεν ξέρω για Sonos αν υπάρχει πρόβλημα)
ΠαίζειΠοιό παλικάρι με Apple TV 4K θα δοκιμάσει ότι παίζει tidal Dolby Atmos;
Και εγώ τα πήρα από Sonos γιατί σκέφτομαι να κάνω πιο wife friendly το σαλόνι. Πρώτη εντύπωση σε σύγκριση με τα Genelec 8030C που έχω στο αφρόντιστο σαλόνι μου σε χρήση μουσικής στέρεο και με ταινίες μέσω Bluetooth είναι πως τα Genelec έχουν αισθητά πιο καθαρό και ακριβή ήχο σε μουσική και κατεβαίνουν και χαμηλότερα. Από την άλλη τα Sonos Era 300 δίνουν την αίσθηση πιο μεγάλων ηχείων με ευρεία εικόνα, ειδικά με Atmos περιεχόμενο. Σε ταινίες είναι πολύ πιο ευχάριστα, έστω και με στέρεο σήμα του bluetooth.Όλα είναι ατμός (youtube.com)
Sonos Era 300 (Black) | Skroutz.gr 459€ το τεμάχιο με δωρεάν μεταφορικά και 12 Ατόκες Δόσεις.
Το εκμεταλλεύτηκα και το απόγευμα που θα γυρίσω σπίτι θα κάνω μια Α->Β με τα SonoS Five.
Και στο Surround σε ταινίες και στο Atmos Μουσική και Μουσική σαν Stereo !!!
Κατά αρχή έχω μεγάλο ενισχυτή HEGEL H590 και Dynaudio Contour στον χώρο.τα Genelec έχουν αισθητά πιο καθαρό και ακριβή ήχο σε μουσική και κατεβαίνουν και χαμηλότερα. Από την άλλη τα Sonos Era 300 δίνουν την αίσθηση πιο μεγάλων ηχείων
σε μεσαίες εντάσεις, που αντικειμενικά είναι και οι περισσότερες σε ένα διαμέρισμα. Η δε ευκολία χειρισμού τους φοβερή. Οπότε λέω να τα κρατήσω.
Ψήνομαι λίγο να πάρω και τα Five για σύγκριση αλλά σκέφτομαι πως τα ERA είναι πιο future proof. Θα με ενδιέφερε όμως η άποψη σου μιας και μπορείς να συγκρίνεις άμεσα.
Δεν βάφονται τα Sonos ???Υπόψιν, όποιος έχει αγοράσει από την ίδια τη Sonos και τυχόν επιστρέψει κάτι, να το σφυρίζει εδώ για να επωφεληθεί κάποιος άλλος, γιατί αμέσως τα βγάζει προς πώληση ως refurbished η Sonos σε αρκετά χαμηλότερη τιμή.
(Λευκά ε;!)
Μαύρα και άραχλα τα πήρα, δεν ταιριάζει το λευκό με το σαλόνι μας σύμφωνα με την head interior decoratorΥπόψιν, όποιος έχει αγοράσει από την ίδια τη Sonos και τυχόν επιστρέψει κάτι, να το σφυρίζει εδώ για να επωφεληθεί κάποιος άλλος, γιατί αμέσως τα βγάζει προς πώληση ως refurbished η Sonos σε αρκετά χαμηλότερη τιμή.
(Λευκά ε;!)
Συμφωνώ με οσα λες, ΣΧΕΔΟΝ, η ARC δεν μοιάζει με TV................ κατι τρέχει με το HDMI είναι e-Arc ???Σε νετφλιξ, ίσα-ίσα καταλαβαίνω διαφορά σε σχέση με τον ήχο της ΤιΒι. Ίσως φταίει ότι την έχω σε μεγάλο σαλόνι και δε δουλεύουν καλά οι ανακλάσεις αλλά δεν ακούω από την αρκ ούτε στέρεο, ούτε ιμερσιβ. Ακούω παραδοσιακό και ορθόδοξο μονοκάναλο. Όπως ακούω και από την ΤιΒι.
DIY θα γίνεται, αλλά ποιος μπλέκει.Δεν βάφονται τα Sonos ???
Για να πω την αλήθεια και εμένα με παραξένεψε αυτό. Ακόμα και η Beam Gen 2, χωρίς να είναι κάτι κορυφαίο, είναι βελτίωση σε σχέση με τον ήχο της τηλεόρασης ή ακόμα και του πολύ τίμιου Eneby 30 που χρησιμοποιούσα πριν για ήχο τηλεόρασηςΣυμφωνώ με οσα λες, ΣΧΕΔΟΝ, η ARC δεν μοιάζει με TV................ κατι τρέχει με το HDMI είναι e-Arc ???
ΑγοραζωΔεν με εντυπωσίασε η arc.
όχι επεκτάσεις σαν τα διπλώματαΧμμμμ λες?
Κουμπάρ! Νέο project?
Εννοείς να βάλεις τα Five σαν stereo pair και να τα κάνεις group με την Arc + λοιπά;Ξέχασα να σας γράψω ότι έχω την πρόθεση να κάνω αυτό που προτείνει κάποιος στο YouTube να βαλω τα ERA surround την ARC το SUB και να προσθέσω τα Five σαν Front L+R (combine)
όχι επεκτάσεις σαν τα διπλώματα
Το φοβάμαι !!!Δεν θα ευθυγραμμιστούν χρονικά τa δύο γκρουπ όταν στο πρώτο γκρουπ η πηγή είναι η TV μέσω hdmi προς την Arc.