- Reaction score
- 136.819
Μπάτ κίκερ;
Τα ακουστικά είναι, δεν νομίζω να τα ζήτησεςΈλαβα email ότι 21 Μαϊου παρουσιάζεται το προϊόν που ζήτησαν πολλοί.
Ελπίζω να είναι το προϊόν που ζήτησα εγώ.
Όχι αυτό που θα παρουσιαστεί.Τι ζήτησες εσύ?
Αυτό που ζήτησες, και ζήτησα, αν παρουσιαστεί θα είναι προς το τέλος της χρονιάςΌχι αυτό που θα παρουσιαστεί.
Αλλά για να δούμε...
Τα ακουστικά Sonos Ace τα περιμένω διακαώς.Τα ακουστικά είναι, δεν νομίζω να τα ζήτησες
Στο Sonos.com έχει preorder για τους τολμηρούς. Αλλιώς περιμένεις την 5η Ιουνίου για να είναι από ελληνική αντιπροσωπεία.Που παταω buy ?
Μόλις σταμάτησε να δέχεται στοιχήματα ο ΟΠΑΠ για το τι δώρο θα πάρει εφέτος στα γεννέθλιά της η κα FlashΜπερδεύεσαι. Από Sonos για σίγουρα, αλλιώς από Plaisio και λοιπούς για τους τολμηρούς.
Εδώ πατάς:
Sonos Ace (Set of Two): Wireless Over-Ear Headphones with Noise Cancellation
Get Sonos Ace for you and a friend, our new premium over-ear headphones with active noise cancellation and 30 hours of battery life.www.sonos.com
948€ με έκπτωση για δύο ζεύγη.
Σκεφτομαι να βαλω στη κρεβατοκαμαρα ενα συστηματακι Sonos ωστε ν χαρω σε καποιες ταινιες τον ηχο
Τι θα προτεινατε ως minimum απαιτησεις ( ψευτο )dolby atmos ? Μικρες εντασεις και αποσταση 2 μετρα ? Ηχομπαρα εως 60cm , απαραιτητη προυποθεση WAF !
Γείτονες δεν υπάρχουν; To Move βαράει καλά.Καλές εκπτωσούλες από τη Sonos. Αυτό το Move 2 στα 369 λίγο το λιγουρεύομαι τώρα για το καλοκαίρι για το μπαλκόνι, να το συνδέσω και με τον προτζέκτορα χωρίς καθόλου καλώδια