SONY BRAVIA XR TV 2023 Lineup

Reaction score
1.056
Α μπράβο γιατί με την Sony και τις ονομασίες της δεν βγάζω άκρη. Κάθε φορά πρέπει να ψάχνω.

Άρα αυτή που λέω να πάρω τα Χριστούγεννα πόσο λέτε να έχει τότε; Κάτω από 3000€;
Εχει παει μεχρι 3200 € Δεν νομιζω να την βρεις Χριστουγεννα ευκολα Μεχρι Καλοκαιρακι την κοβω γιατι ηδη εχει καλη τιμη και 5 ετη εγγυηση

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.861
Aαα, εσύ την πήρες εεε;;; Φέρ' την πίσω γρήγορα.... :biggrin::biggrin:

@Dimifoot δεν υπάρχει μεγαλύτερη. Στα νέα μοντέλα πάει μέχρι 83". Σκέψου δε πως αυτή είχε 5000€. Η νέα 83άρα πόσο;

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.209
Aαα, εσύ την πήρες εεε;;; Φέρ' την πίσω γρήγορα.... :biggrin::biggrin:
Μπριτς! 🤪😜😂😁

Να την πάρεις, έχει πολύ καλή εικόνα.
Τι πολύ καλή δηλαδή... Πραγματικά εξαιρετική εικόνα για τηλεόραση, μετά το καλιμπραρισμα του Καστρουνη είναι συγκρίσιμη με το πακέτο JVC+ lumagen + Stewart, και είναι μικρή η διαφορά υπέρ του προβολέα, τουλάχιστον στα μάτια μου, και μιλάμε για 7-πλασιο κόστος!

Στο black Friday μου βγήκε 2.999 (ούτε καν 3 χιλιάρικα 😜🤪😂😁)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.160
Μια τέτοια μεγάλη θέλω, αυτήν την ποιότητα εικόνας στις 92in με 10000€ max. Ίσως να συμβιβαστώ και με 85in

Reaction score
0
Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι για την x95L κατα τον Ιούλιο-Αυγουστο αλλα δεν ξερω αν τοτε θα της δώσουν ενα καλο ποσοστό έκπτωσης, η x90L ως τεχνολογια εχει μεγάλη διαφορά ? Και μετά βλέπω οτι παίζει και η Χ85L αλλα δεν έχω ιδέα στην πράξη τι διάφορες έχουν 🙄

Reaction score
1.056
Καλησπέρα, επειδή ενδιαφέρομαι για την x95L κατα τον Ιούλιο-Αυγουστο αλλα δεν ξερω αν τοτε θα της δώσουν ενα καλο ποσοστό έκπτωσης, η x90L ως τεχνολογια εχει μεγάλη διαφορά ? Και μετά βλέπω οτι παίζει και η Χ85L αλλα δεν έχω ιδέα στην πράξη τι διάφορες έχουν 🙄
Η σειρα L ειναι η φετινη σειρα και δεν θα εχει εκπτωτικη τιμη την εποχη που αναφερθηκες . Μηπως εννοεις στη σειρα K του 2022?

Last edited:

Reaction score
643
Samsung TV ξανά ούτε πιωμένος... Πολλές σειρές τα τελευταία χρόνια βγάζουν προβλήματα αμέσως λίγο μετά τη διετία με το πάνελ ή το mainboard να βραχυκυκλώνει.

Αντιθέτως με Bravia είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχω 3 τηλεοράσεις διάσπαρτες (η μία 13 ετών και στέκει ακόμα επάξια και με ωραία χρώματα και οι άλλες 2 είναι σειράς X95). Σε Bravia θα ξαναπάω και μελλοντικά.

Δυστυχώς οι νεότερης τεχνολογίας είναι αρκετά πιο ακριβές, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις.

Χ95Κ ίσως βγεί το Νοέμβριο black friday σε ξεστοκάρισμα. Για το X95L, κοιτάς από Μάρτιο-Μάιο 2024 και μετά.
Οι X95 είναι Master Series μοντέλα, συνήθως είναι οι τελευταίες που ξεστοκάρει η Sony λόγω ποιότητας κατασκευής και panel calibration.

Reaction score
0
Είχα μια ελπίδα για τις εκπτώσεις του Ιουλίου αλλά απ' ο,τι λέτε δεν παίζει να δουμε έκπτωση...

Εγω θελω να δώσω κάτω από 3κ , οπότε μάλλον πρέπει να ξεχάσω τη συγκεκριμένη.

Κοιτάζω sony λόγω αξιοπιστίας αλλά μου έλεγε ένας φίλος ότι φοβάται το support που έχουν, κυρίως σε επίπεδο αναβαθμίσεων. Ότι η Samsung με το tizen σε έχει πιο "εξασφαλισμενο"

Για Sony μάλλον πρέπει να κοιτάξω αν υπάρχει τώρα στου 23 τα μοντέλα κάποιο που να έχει τουλάχιστον ίδιο επεξεργαστή με την X95L.

Δεν εχω τις τρελές απαιτήσεις στην εικόνα, αρκεί να ναι αξιόπιστη και γρήγορη η τηλεόραση.
Θα έλεγα με ταβάνι τα 2,5κ

Reaction score
643
X95L στα 2.5Κ σε πόσες ιντσες? 55? Γιατί για 75 και άνω ούτε για αστείο ακόμα και μετά από εκπτώσεις 2 ετιας.

Όσο για τη Samsung με το Tizen, δώρο αδωρο όταν η λίστα εφαρμογών είναι πολύ περιορισμένη και δε μπορεί να πάρει custom εφαρμογές όπως το SmartTube για να αποφεύγω της ενοχλητικες διαφημίσεις του YouTube.
Τα updates στη Sony είναι 1 ανά 3-6 μήνες.
Σε Samsung που είχα παλιά, δεν είδα παραπάνω συχνότητα αλλά κι έτσι να ήταν, ποιος βάζει Tizen σε μια Android εποχή?

Reaction score
1.056
Είχα μια ελπίδα για τις εκπτώσεις του Ιουλίου αλλά απ' ο,τι λέτε δεν παίζει να δουμε έκπτωση...

Εγω θελω να δώσω κάτω από 3κ , οπότε μάλλον πρέπει να ξεχάσω τη συγκεκριμένη.

Κοιτάζω sony λόγω αξιοπιστίας αλλά μου έλεγε ένας φίλος ότι φοβάται το support που έχουν, κυρίως σε επίπεδο αναβαθμίσεων. Ότι η Samsung με το tizen σε έχει πιο "εξασφαλισμενο"

Για Sony μάλλον πρέπει να κοιτάξω αν υπάρχει τώρα στου 23 τα μοντέλα κάποιο που να έχει τουλάχιστον ίδιο επεξεργαστή με την X95L.

Δεν εχω τις τρελές απαιτήσεις στην εικόνα, αρκεί να ναι αξιόπιστη και γρήγορη η τηλεόραση.
Θα έλεγα με ταβάνι τα 2,5κ
Ολες ιδιο επεξεργαστη - chip - εχουν του 2022 και του 2023 οι XR tv
ΜΟΝΟ η A95L (QD-OLED) θα εχει νεο chip MediaTek's Pentonic 1000 SoC που θεωρητικα παντα θα εχει ουσιαστικη διαφορα

H Χ95L του 2023 θα βγαινει ' με περισσοτερες dimming zones και πιο φωτεινη .
Η X93L περιπου με την Χ95Κ του 2022 με το XR επεξεργαστη , ιδια dimming zones κλπ σε διαφορες ιντσες
Ομως ΧR επεξεργαστη εχει και η πιο οικονομικη X90L (2023) KAI X90Κ(2022)

Απλα διαφερουν λιγο στα πανελ με αλλες φωτεινοτητες , dimming zones , αλγοριθμους και ανακλαστικα φιλτρα

Κοινως μπαχαλο οπως και με τις αλλες εταιρειες για να μην βγαινει ακρη και να παμε σε OLED τελικα :)

Reaction score
643

Reaction score
1.056
Όταν βλέπω κάτι 4500χίλιαρα για 65άρα 2023 μου γυρνούν τα μάτια πάντως. 😳😵💫
Οταν μαλιστα η LG G3 εχει 3600 στη Γερμανια . Ολες οι TV φετος εχουν ερθει πολυ κοντα . Αυτο γιατι υπαρχει καλυτερο pre calibration profile out of the box απο οτι δειχνουν τα πρωτα reviews

Reaction score
0
X95L στα 2.5Κ σε πόσες ιντσες? 55? Γιατί για 75 και άνω ούτε για αστείο ακόμα και μετά από εκπτώσεις 2 ετιας.

Όσο για τη Samsung με το Tizen, δώρο αδωρο όταν η λίστα εφαρμογών είναι πολύ περιορισμένη και δε μπορεί να πάρει custom εφαρμογές όπως το SmartTube για να αποφεύγω της ενοχλητικες διαφημίσεις του YouTube.
Τα updates στη Sony είναι 1 ανά 3-6 μήνες.
Σε Samsung που είχα παλιά, δεν είδα παραπάνω συχνότητα αλλά κι έτσι να ήταν, ποιος βάζει Tizen σε μια Android εποχή?
65 θέλω…. δεν ειχα δει καν τιμές στο site της Sony όποτε ειχα το απατηλό όνειρο των 2,5Κ με έκπτωση :idk:

Κι εγώ έτσι έλεγα, την ίδια άποψη δηλαδη με εσένα εχω για Sony & Samsung απλως αυτος ο γνωστός με έβαλε σε σκέψεις.

Ολες ιδιο επεξεργαστη - chip - εχουν του 2022 και του 2023 οι XR tv
ΜΟΝΟ η A95L (QD-OLED) θα εχει νεο chip MediaTek's Pentonic 1000 SoC που θεωρητικα παντα θα εχει ουσιαστικη διαφορα

H Χ95L του 2023 θα βγαινει ' με περισσοτερες dimming zones και πιο φωτεινη .
Η X93L περιπου με την Χ95Κ του 2022 με το XR επεξεργαστη , ιδια dimming zones κλπ σε διαφορες ιντσες
Ομως ΧR επεξεργαστη εχει και η πιο οικονομικη X90L (2023) KAI X90Κ(2022)

Απλα διαφερουν λιγο στα πανελ με αλλες φωτεινοτητες , dimming zones , αλγοριθμους και ανακλαστικα φιλτρα

Κοινως μπαχαλο οπως και με τις αλλες εταιρειες για να μην βγαινει ακρη και να παμε σε OLED τελικα :)
Μαλλον πρέπει ν ανοίξω topic μόλις έρθει η ωρα της αγοράς (Ιούλιο) για να μη χαλάω το εδώ θεμα και με κυνηγήσουν οι mods , αυτο βλέπω! Γινεται χαμός όπως λες με τα μοντέλα , κι εγώ που γενικά ξερω ελάχιστα πραγματα πανω στο θεμα των τηλεοράσεων, τωρα διαβάζω για να μάθω…

Πχ αν αξίζει κάποιος να δώσει χρήματα για mini led έναντι των full aray ( x90L ) (ποια ειναι η διαφορά στην πράξη οέο) ή αν αξίζει να πας σε mini led κι ας ειναι μοντέλο του 2022

OLED δεν κάνει για τη δίκη μου χρήση, φοβάμαι πολυ το ghosting και το burn in. Μπορεί να βάλω ενα κανάλι στην tv να παίζει 4 ώρες σερί, γεγονός που δεν ενδείκνυται στις OLED απ ο,τι γράφεται 🙄

Reaction score
1.056
65 θέλω…. δεν ειχα δει καν τιμές στο site της Sony όποτε ειχα το απατηλό όνειρο των 2,5Κ με έκπτωση :idk:

Κι εγώ έτσι έλεγα, την ίδια άποψη δηλαδη με εσένα εχω για Sony & Samsung απλως αυτος ο γνωστός με έβαλε σε σκέψεις.

Μαλλον πρέπει ν ανοίξω topic μόλις έρθει η ωρα της αγοράς (Ιούλιο) για να μη χαλάω το εδώ θεμα και με κυνηγήσουν οι mods , αυτο βλέπω! Γινεται χαμός όπως λες με τα μοντέλα , κι εγώ που γενικά ξερω ελάχιστα πραγματα πανω στο θεμα των τηλεοράσεων, τωρα διαβάζω για να μάθω…

Πχ αν αξίζει κάποιος να δώσει χρήματα για mini led έναντι των full aray ( x90L ) (ποια ειναι η διαφορά στην πράξη οέο) ή αν αξίζει να πας σε mini led κι ας ειναι μοντέλο του 2022

OLED δεν κάνει για τη δίκη μου χρήση, φοβάμαι πολυ το ghosting και το burn in. Μπορεί να βάλω ενα κανάλι στην tv να παίζει 4 ώρες σερί, γεγονός που δεν ενδείκνυται στις OLED απ ο,τι γράφεται 🙄
Απο αυτα που εχω δει και διαβασει οι mini led tv εχουν μεγαλο πλεονεκτημα στις μεγαλες ιντσες 75+
Φετος θα υπαρχουν πολλα μοντελα mini led και προσεχως θα εχουμε πιο ολοκληρωμενη αποψη

Reaction score
643
Α μπράβο γιατί με την Sony και τις ονομασίες της δεν βγάζω άκρη. Κάθε φορά πρέπει να ψάχνω.

Άρα αυτή που λέω να πάρω τα Χριστούγεννα πόσο λέτε να έχει τότε; Κάτω από 3000€;
Εξαιρετικό monitor, το χαμηλότερο που έχει παίξει είναι κάπου 2800 αν δεν απατωμαι (κι αυτό στο Πλαίσιο με το promo "γλυτώνεις το ΦΠΑ" που λέγανε και φυσικά χωρίς το optional εργοστασιακό πενταετές της εγγυησης που το Sony center δίνει δώρο κατά καιρούς).

Εκτιμώ θα κάτσει παρόμοια τιμή σε ξεστοκαρισμα στα τελευταία κομμάτια που εχουν, από Νοέμβρη και μετα.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak