Sony Bravia

Reaction score
0
Tις έχει δεί κανείς ζωντανά? Γιατί έμαθα επειτα απο τηλεφώνημα στην sony Hellas οτι ήδη έχουν κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά και μάλιστα σε δελεαστικές τιμές.
Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για την KLV-V40A10 και KLV-S19 ή KLV-S23. Περιμένω τις εντυπώσεις σας...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
σήμερα φιγουράρει η 32" σε διαφημιστικό φυλλάδιο του Κωτσόβολου οπότε μάλλον σε κάποια καταστήματα θα υπάρχει σε επίδειξη. (προτίμησε τα μεγάλα καταστήματά τους)

Reaction score
2
Tις είδα ολες.
Υπάρχουν στο κατάστημα Κωτσόβολου Γλυφάδας, καθώς και σχεδόν όλη η σειρά στον Σκλαβενίτη (!!!) Περάματος.
¨Εχουν εντυπωσιακότατο design αλλά δεν μπορώ να πω οτι η εικόνα με ενθουσίασε. Ειδικά η φθηνή σειρά (η S) που λείπει η WEGA ENGINE θεωρώ οτι είναι υπερκοστολογημένη (~1500) καθώς και η 32'' της σειράς V (~1850). H 40άρα της σειράς V νομίζω οτι αξίζει προσοχής λόγω ιντσών και τιμής (~2300).

Reaction score
164
Εχω την εντυπωση οτι ολη η νεα σειρα Bravia  δεν εχει WEGA ENGINE πια αλλα αλλη τεχνολογια...
Η κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη:
Στο Sony.com έχει μόνο την KDL-V40XBR1 που αναφέρει σαφέστατα ότι έχει Wega Engine
Στο Sony.co.uk έχει τις KDL-S40A12U, KDL-V40A12U και KDL-W40A12U για τις οποίες δεν κάνει κουβέντα για Wega.
Στο Sony.gr έχει τις KLV-S40A10E, KLV-V40A10E και KLV-W40, όπου πάλι κουβέντα για Wega.
Άντε βρες άκρη... :?
Πάντως, αν δεν έχει Wega Engine η "V", πώς δικαιολογείται η διαφορά από τις "S";

Πάντως έχω διαβάσει ότι "out of the box" η εικόνα δεν λέει τίποτα. Χρειάζεται ψάξιμο και ρυθμίσεις για να δείξουν τα δόντια τους.

Reaction score
0
Tις είδα ολες.
Υπάρχουν στο κατάστημα Κωτσόβολου Γλυφάδας, καθώς και σχεδόν όλη η σειρά στον Σκλαβενίτη (!!!) Περάματος.
¨Εχουν εντυπωσιακότατο design αλλά δεν μπορώ να πω οτι η εικόνα με ενθουσίασε. Ειδικά  η φθηνή σειρά (η S) που λείπει η WEGA ENGINE θεωρώ οτι είναι υπερκοστολογημένη (~1500) καθώς και η 32'' της σειράς V (~1850). H 40άρα της σειράς V νομίζω οτι αξίζει προσοχής λόγω ιντσών και τιμής (~2300).
Σύμφωνα με τον 'Ήχο' η σειρά S δεν έχει WEGA ENGINE ενώ η σειρά V έχει.

Reaction score
5
Εχω την εντυπωση οτι ολη η νεα σειρα Bravia  δεν εχει WEGA ENGINE πια αλλα αλλη τεχνολογια...
Έχεις την εντύπωση;;;;

Ελπίζω αυτό να μην το διαβάσουν πολλοί...  :wink:

:lol:  :lol:  :lol:
Εγω δεν ξερω τιποτα... Απλα ενας αγγελιοφορος ειμαι...

Reaction score
5
Tις είδα ολες.
¨Εχουν εντυπωσιακότατο design αλλά δεν μπορώ να πω οτι η εικόνα με ενθουσίασε. Ειδικά  η φθηνή σειρά (η S) που λείπει η WEGA ENGINE θεωρώ οτι είναι υπερκοστολογημένη (~1500) καθώς και η 32'' της σειράς V (~1850). H 40άρα της σειράς V νομίζω οτι αξίζει προσοχής λόγω ιντσών και τιμής (~2300).
WEGA ENGINE δεν εχει καμια...
Οι σειρες V, W ομως εχουν το ''High Resolution Image Proccessor'' που δεν ειναι WEGA ENGINE.

Reaction score
164
Tις είδα ολες.
Οι σειρες V, W ομως εχουν το ''High Resolution Image Proccessor'' που δεν ειναι WEGA ENGINE.
Η KDL-V40XBR1 δηλαδή που έχει Wega Engine, είναι εντελώς διαφορετικό μοντέλο από αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Tις είδα ολες.
¨Εχουν εντυπωσιακότατο design αλλά δεν μπορώ να πω οτι η εικόνα με ενθουσίασε. Ειδικά η φθηνή σειρά (η S) που λείπει η WEGA ENGINE θεωρώ οτι είναι υπερκοστολογημένη (~1500) καθώς και η 32'' της σειράς V (~1850). H 40άρα της σειράς V νομίζω οτι αξίζει προσοχής λόγω ιντσών και τιμής (~2300).
Βελτιώνεσαι...

:lol: :lol:

Reaction score
0
Tις είδα ολες.

Κώστα που βρήκες την 40άρα V series με 2300????????
Ενδιαφέρομαι άμεσα
sms me @ 6974504058

Reaction score
0
Η KDL-V40XBR1 δηλαδή που έχει Wega Engine, είναι εντελώς διαφορετικό μοντέλο από αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα;
Που ειδες οτι εχει wega?
Εδω: http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...oot&ProductSKU=KDLV40XBR1&TabName=specs&var2= αναφέρει οτι έχει wega engine.

Επίσης εδω: http://www.stereopark.gr/SONY/TV/LCD/KLV-V32A10.htm αναφέρει ότι και η KLV-V32A10 εχει wega engine.

Τέλος και η KLV-V40A10E εχει wega engine σύμφωνα με όσα αναφέρονται εδω:
http://www.sony.gr/view/ShowProduct...R&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV

Τώρα τι απ όλα αυτά ισχύει και τι όχι, η SONY και η ψυχή της ξέρει.

Reaction score
164
Που ειδες οτι εχει wega?
Εδώ αναφέρει:
"• WEGA Engine™ technology: Delivers superb picture quality from any video source by minimizing the signal deterioration caused by digital-to-analog conversion and stabilizing the signal processing. The engine features unique Sony technology, including:
• The first step in the digital processing system, Composite Component Processor2, which enhances input signal-to-noise ratio by chroma decoder digital processing.

• Digital Reality Creation (DRC) Multifunction V1 Circuitry Unlike conventional line doublers, the DRC Multifunction feature replaces the signal’s NTSC waveform with near-HD equivalent by digital mapping processing. The DRC Palette option lets you customize the level of detail (Reality) and smoothness (Clarity) to create a customized picture that is optimized for signal quality, viewing conditions and personal preference"

Reaction score
2
Δυστηχώς έκανα λάθος. η S είναι στην τιμή των 2300 περίπου. η V πλησιάζει τα 2800. Οπότε εγώ ξεχνάω τις Bravia...
Εκτός των άλλων η εικόνα που είδα ήταν κακή. Ακόμα και out of the box να ήταν (που ήταν) δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα απο τηλεόραση εκατομμυρίου. Δηλαδή είμαι υποχερωμένος να είμαι ο Β.Λ. για να δω σωστή εικόνα? Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Reaction score
0
Γεια σας. Νέος στο Φόρουμ.
Πήγα το απόγευμα σε μεγάλο κατάστημα της Θεσ/νίκης και αγόρασα την V32a10. Τιμή 1949.

Αύριο το πρωί την παραλαμβάνω. Θα γράψω τις πρώτες μου εντυπώσεις.
Χαίρομαι που βρήκα την ύπαρξη ενός forum που μπορώ να μάθω κάτι για θέματα τεχνολογίας, καθότι αρχάριος. Ελπίζω η επιλογή μου στην ΤV να αποδειχθεί καλή.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.998
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell