Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Η κατάσταση είναι κάπως μπερδεμένη:Εχω την εντυπωση οτι ολη η νεα σειρα Bravia δεν εχει WEGA ENGINE πια αλλα αλλη τεχνολογια...
Έχεις την εντύπωση;;;;Εχω την εντυπωση οτι ολη η νεα σειρα Bravia δεν εχει WEGA ENGINE πια αλλα αλλη τεχνολογια...
Σύμφωνα με τον 'Ήχο' η σειρά S δεν έχει WEGA ENGINE ενώ η σειρά V έχει.Tις είδα ολες.
Υπάρχουν στο κατάστημα Κωτσόβολου Γλυφάδας, καθώς και σχεδόν όλη η σειρά στον Σκλαβενίτη (!!!) Περάματος.
¨Εχουν εντυπωσιακότατο design αλλά δεν μπορώ να πω οτι η εικόνα με ενθουσίασε. Ειδικά η φθηνή σειρά (η S) που λείπει η WEGA ENGINE θεωρώ οτι είναι υπερκοστολογημένη (~1500) καθώς και η 32'' της σειράς V (~1850). H 40άρα της σειράς V νομίζω οτι αξίζει προσοχής λόγω ιντσών και τιμής (~2300).
Εγω δεν ξερω τιποτα... Απλα ενας αγγελιοφορος ειμαι...Έχεις την εντύπωση;;;;Εχω την εντυπωση οτι ολη η νεα σειρα Bravia δεν εχει WEGA ENGINE πια αλλα αλλη τεχνολογια...
Ελπίζω αυτό να μην το διαβάσουν πολλοί...
WEGA ENGINE δεν εχει καμια...Σύμφωνα με τον 'Ήχο' η σειρά S δεν έχει WEGA ENGINE ενώ η σειρά V έχει.Tις είδα ολες.
Υπάρχουν στο κατάστημα Κωτσόβολου Γλυφάδας, καθώς και σχεδόν όλη η σειρά στον Σκλαβενίτη (!!!) Περάματος.
¨Εχουν εντυπωσιακότατο design αλλά δεν μπορώ να πω οτι η εικόνα με ενθουσίασε. Ειδικά η φθηνή σειρά (η S) που λείπει η WEGA ENGINE θεωρώ οτι είναι υπερκοστολογημένη (~1500) καθώς και η 32'' της σειράς V (~1850). H 40άρα της σειράς V νομίζω οτι αξίζει προσοχής λόγω ιντσών και τιμής (~2300).
Η KDL-V40XBR1 δηλαδή που έχει Wega Engine, είναι εντελώς διαφορετικό μοντέλο από αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα;WEGA ENGINE δεν εχει καμια...Σύμφωνα με τον 'Ήχο' η σειρά S δεν έχει WEGA ENGINE ενώ η σειρά V έχει.Tις είδα ολες.
Οι σειρες V, W ομως εχουν το ''High Resolution Image Proccessor'' που δεν ειναι WEGA ENGINE.
Βελτιώνεσαι...WEGA ENGINE δεν εχει καμια...Σύμφωνα με τον 'Ήχο' η σειρά S δεν έχει WEGA ENGINE ενώ η σειρά V έχει.Tις είδα ολες.
Οι σειρες V, W ομως εχουν το ''High Resolution Image Proccessor'' που δεν ειναι WEGA ENGINE.
Που ειδες οτι εχει wega?Η KDL-V40XBR1 δηλαδή που έχει Wega Engine, είναι εντελώς διαφορετικό μοντέλο από αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα;
Tις είδα ολες.
Εδω: http://www.sonystyle.com/is-bin/INT...oot&ProductSKU=KDLV40XBR1&TabName=specs&var2= αναφέρει οτι έχει wega engine.Που ειδες οτι εχει wega?Η KDL-V40XBR1 δηλαδή που έχει Wega Engine, είναι εντελώς διαφορετικό μοντέλο από αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα;
Εδώ αναφέρει:Που ειδες οτι εχει wega?Η KDL-V40XBR1 δηλαδή που έχει Wega Engine, είναι εντελώς διαφορετικό μοντέλο από αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα;