Sony Bravia

Reaction score
3
vasika egw psinomai gia thn sony lcd klv-v40a10 kai gia th nea samsung plasma ps42s5h.eimai se megalo dilima.an h sony exei kalo mavro mallon 8a thn protimhsw.
exei dei kanenas poiothta mavrou me dvd player kai syndesh hdmi?
pantws h samsung pou anefera einai polla yposxomenh kai exei polles kales kritikes se forum tou ekswterikou.
opoios thn exei dei parakalw as mas pei...
sigoura den 8a exei toso kalo mavro opws mia kalh plasma alla an h sony einai veltiwmenh arketa se afton ton tomea,tote allazoun ta pragmata.

Reaction score
5
giati to les oti den eixe kali eikona????
Egw pou thn eida me dvd play epaize ...apla TELIA!!!
Γιατι ετσι γινεται στα μαγαζια...
1. Ειτε χαλανε τις ρυθμισεις σε κατι για να μην παιζει καλα
2. Ειτε ρυθμιζουν κατι αλλο καλυτερα
3. Ειτε παιζει το ενα σημα κεραιας και το αλλο DVD
4. Ειτε καποιος ΑΣΧΕΤΟΣ εχει αναλαβει τη συνδεση-ρυθμιση κλπ....

Με απλα λογια μπορουν να θαψουν οτιδηποτε (εσκεμενα ή οχι)

Reaction score
152
Δυστηχώς έκανα λάθος. η S είναι στην τιμή των 2300 περίπου. η V πλησιάζει τα 2800. Οπότε εγώ ξεχνάω τις Bravia...
Εκτός των άλλων η εικόνα που είδα ήταν κακή. Ακόμα και out of the box να ήταν (που ήταν) δεν δικαιολογείται τέτοια εικόνα απο τηλεόραση εκατομμυρίου. Δηλαδή είμαι υποχερωμένος να είμαι ο Β.Λ. για να δω σωστή εικόνα? Ευχαριστώ, δεν θα πάρω.
2550 ΚΟΤΣΩΒΟΛΟΣ

3000+ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Reaction score
0
Πρώτες εντυπώσεις (V32a10e):

Από άποψη εικόνας δεν ευχαριστήθηκα όσο αφορά στα επίγεια κανάλια, αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι σε όλες τις 32 LCD έτσι είναι λόγω της υψηλής ανάλυσής τους.

Από άποψη ήχου είναι απογοητευτική. Σε βαθμό που αναρωτήθηκα αν είναι ντροπή αυτό για μια εταιρία σαν τη SONY (τηλεόραση 2000€).

Από άποψη συνδεσιμότητας είναι οκ. Καλύπτει σχεδόν απόλυτα όλα τα γούστα νομίζω. Λείπει μια είσοδος usb και μια είσοδος για σύνδεση με pc. Επίσης έχει ένα tv tuner.

Όσο αφορά στα menu, στις extra δυνατότητες κτλ θα έλεγα ότι είναι μια πολύ απλή tv χωρίς τίποτα επιπλέον. Έψαχνα με τις ώρες κάτι έξυπνο, κάτι περίεργο, κάτι που να δικαιολογεί την τιμή της τέλος πάντων, αλλά μάταια. Ένα απλό, λιτό μενού. Σε μια philips 10 χρόνων που είχα, σίγουρα τα πράγματα ήταν καλύτερα. Απογοήτευση και εδώ. Βασικές ρυθμίσεις εικόνας, ήχου και συντονισμού καναλιών. Μάλλον δεν έκανα καλή έρευνα αγοράς τελικά. 8)

Το μόνο που με ενθουσίασε είναι η εμφάνισή της. Oμόρφυνε ο χώρος μου, 100%. Είναι σαν ένα στολίδι.

Επιφυλάσσομαι για τις δυνατότητές της με συνδέσεις composite και hdmi, αλλά δεν έχω κάποια συσκευή ώστε να το διαπιστώσω. Μόνο την mini dv camera μου σύνδεσα με s-video καλώδιο και δεν έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα. Σίγουρα καλύτερη στην Philips που είχα. Θα ήθελα πολύ να μάθω τη γνώμη κάποιου που την έχει να δω αν μόνο εγώ είμαι κάπως "κακόκεφος".

Θα ξαναγράψω νεότερα σύντομα.

Reaction score
5
Ρε παιδια, αν ειναι σε TV με μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη του broadcasting PAL να δεις τηλεοπτικο σημα (σημα composite video), σιγουρα η εικονα θα ειναι χαλια.

Aπο DVDp με component σημα θα ειναι ΟΚ και με HDMΙ πολυ πολυ καλυτερο...

Σε αυτες που ειναι 800*600 το τηλεοπτικο σημα ειναι ΟΚ.

Οσο για τον ηχο, λογικο δεν ειναι να μην ειναι καλος? Λογω ογκου δεν εχει ουτε μεγαλα μεγαφωνα ουτε "κουτι"... Για να ακους τον ευαγγελατο ειναι καλα, αλλα για ταινια οχι (για τα δικα μας παραξενα και τρελα γουστα και παραξενιες παντα...)

Reaction score
2
Oπότε φίλε taspix περίμενε καμια 20αριά χρόνια για να δεις τηλεοπτικό σήμα HD από επίγειο ελληνικό σταθμό... για να πάρεις καλή εικόνα από την brand new Βravia . Εγώ, όπως έγραψα και παραπάνω, πραγματικά απογοητεύτηκα απο το τηλεοπτικό της σήμα...Και είναι πολλά τα λεφτά για 32'' τηλεόραση.

Reaction score
0
Times 24/10/05 gia tin V-40 : KOTSOVOLOS 2890 me toko gia eksoflisi se 24 mines - HLEKTRONIKH 2790 atoka gia 24 mines. Tin agorasa kai eimai apla, apolyta ikanopoiimenos... Ti allo na zitiso gia na vlepo eidiseis , athlitika , nova kai tis miniDV tainioules mou ? KostasT.

Reaction score
1
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ SONY BRAVIA V40 A10E Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ PHILIPS H NEC LCD ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΙΝΤΣΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΝΑ PC ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ (ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ)ΚΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ HD KANAΛΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ.Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ WEGA ENGINE KAI TO HD ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΙΠΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ.(ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ?ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΠΟΥ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΦΩΤΗΣΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ).ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ.

Reaction score
1
όλα καλά με την Sony και τις τηλεοράσεις της,αλλά αυτό με τους άπειρους κωδικούς στις ίδιες πάντα ίντσες και ανεξάρτητα από την τεχνολογία (crt,plasma.lcd) καταντάει αηδία...
Θες μια μέρα να ψάχνεις στο Internet για να δεις ποιές- και αν υπάρχουν διαφορές -έχει η 42΄ Χ με την 42' Ψ ή την 42' Ω...

Reaction score
0
Eγώ δεν βρήκα τρόπο να τη συνδέσω με το pc μου (την v32). Εξάλλου λέει ότι λείπει η υποδοχή d-sub.

Και γω για το δορυφορικό σύστημα την πήρα, αν και φαντάζομαι ότι ούτε και εκεί θα έχω καλή εικόνα (αυτή που φανταζόμουν δηλαδή), καθώς και εκεί η ανάλυση δεν είναι τόσο μεγάλη. Αλλα σίγουρα θα υπάρχουν κάποια κανάλια που θα φαίνεται κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό.

Η αλήθεια είναι ότι έχω συνδέσει ένα xbox με την tv και σε 2 από τα 3 scart μου εμφανίζονται σκιές στα γράμματα κλπ....αλλά φαντάζομαι πως έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά της κάθε εισόδου.

minas

Πισιά
Reaction score
3.959
Έψαχνα με τις ώρες κάτι έξυπνο, κάτι περίεργο, κάτι που να δικαιολογεί την τιμή της τέλος πάντων, αλλά μάταια.
[...]
Το μόνο που με ενθουσίασε είναι η εμφάνισή της. Oμόρφυνε ο χώρος μου, 100%. Είναι σαν ένα στολίδι.

Επιφυλάσσομαι για τις δυνατότητές της με συνδέσεις composite και hdmi
[...]
Το δεύτερο είναι η απάντηση στο πρώτο :)
Και όσο για το τρίτο, ελπίζω ότι εννοείς component!

minas

Πισιά
Reaction score
3.959
Eγώ δεν βρήκα τρόπο να τη συνδέσω με το pc μου (την v32). Εξάλλου λέει ότι λείπει η υποδοχή d-sub.
[...]
Η αλήθεια είναι ότι έχω συνδέσει ένα xbox με την tv και σε 2 από τα 3 scart μου εμφανίζονται σκιές στα γράμματα κλπ....αλλά φαντάζομαι πως έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά της κάθε εισόδου.
Δεν κατάλαβα ακριβώς ποιος "λέει" ότι λείπει η d-sub...
Όσον αφορά στο xbox πάντως, ίσως να υπάρχει εξήγηση:
Αν το καλώδιό σου είναι RGB σιγουρέψου ότι είναι σε RGB SCART input πάνω στην τηλεόραση. Επιπλέον, στη θέση σου θα δοκίμαζα και τη σύνδεση component του xbox, γιατί πραγματικά αξίζει τον κόπο! Βέβαια θα χρειαστεί να γυρίσεις την έξοδό του σε NTSC, γιατί οι φίλοι μας στη Microsoft δεν φαντάζονταν ότι στο Europe θα θέλαμε και HDTV σήμα! Βεβαίως θα χρειαστείς και το κατάλληλο καλώδιο...

Reaction score
0
Ευχαριστώ για τις διορθώσεις φίλε Μηνά. Για την είσοδο για pc, ρώτησα στο κατάστημα από το οποίο την είχα πάρει. Μου είπαν ότι "φυσικά και μπορείς". Αλλά σε διάφορα sites διάβασα ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό καθώς της λείπει η είσοδος για το κατάλληλο καλώδιο. Πίστεψα σε αυτά τα sites γιατί επίσης έλεγαν ότι της λείπουν και usb είσοδοι, κάτι που μου είπαν από το κατάστημα ότι επίσης υπήρχε και δεν υπάρχει.

Για το θέμα με το xbox θα ήθελα να γίνεις πιο σαφής. Εξήγησέ μου τι καλώδιο χρειάζομαι και τι ρύθμιση πρέπει να κάνω ακριβώς στο μηχάνημα. Και φυσικά με κέντρισε αυτό που έγραψες "αξίζει τον κόπο".

minas

Πισιά
Reaction score
3.959
Καμία διόρθωση! Απλές παρατηρήσεις ήταν :wink:
Όσο για το dsub, ρώτησα γιατί δεν κατάλαβα πώς το εννοούσες... Δυστυχώς δεν έχω προλάβει να κοιτάξω τις προδιαγραφές της TV σου, και προσπαθούσα να καταλάβω αν τελικά έχει ή δεν έχει VGA-in.
Πάντως έχε υπόψη σου ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις DVI-σε-HDMI για να δείξεις εικόνα από το PC.

Για το xbox, μια και είναι λίγο άσχετο με το τρέχον θέμα και δεν προλαβαίνω να σου απαντήσω σε βάθος τώρα, επιφυλάσσομαι να κάνω ένα νέο post μέχρι το βράδι. Σαν preview σου λέω πάντως ότι πολύ συχνά χρησιμοποιώ το xbox σαν DVD player με upscaled έξοδο 720p.

Reaction score
0
Φίλε Μηνά, δυστυχώς η κάρτα γραφικών μου δεν έχει έξοδο dvi. Είναι μια gforce4 της PixelView.
Με ενδιαφέρει αυτό που έγραψες για το xbox. Eγώ το συνδέω με scart έξοδο. Πως μπορώ να δω δηλαδή εικόνα από upscaled έξοδο όπως γράφεις;

minas

Πισιά
Reaction score
3.959
Υποθέτω από την τελευταία σου απάντηση ότι τελικά δεν έχει dsub η τηλεόραση :(
Δυστυχώς από όσο ξέρω δε μπορείς να οδηγήσεις VGA σε HDMI, οπότε μάλλον η καλύτερη λύση είναι να βρεις κάρτα με DVI (ευκαιρία να αναβαθμίσεις και την κακομοίρα την GeForce4!)
Όπως σου υποσχέθηκα, μερικές πληροφορίες για το πως δείχνεις HD από το xbox:
http://www.avsite.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=7851

VG

Reaction score
0
Νεότερα για την Sony Bravia KLV-V40:

1)Διαθέτει Wega engine

http://www.sony.gr/view/ShowProduct...R&pageType=TechnicalSpecs&category=TVP+LCD+TV

2)Μπορείτε να την βρείτε με 2450 (ολα included) σε online κατάστημα.

Νομιζω οτι αυτη η τιμη αλλαζει πολυ τα δεδομενα, καθότι η Philips 37PF αν και καλυτερη, ειναι 37'' και στοιχίζει ένα χιλιάρικο παραπανω(!)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.998
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell