Sony KDL40HX720 ή Samsung αλλά ποιά Samsung?

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλο το φόρουμ,

Ψάχνοντας για τηλεόραση στις 40 ίντσες έχω ξεχωρίσει την Sony KDL40HX720. Βασικά μου κριτήρια είναι τα εξής:

1. Ομαλή και φυσική κίνηση
2. Σωστά χρώματα
3. Μέγιστη απόδοση σε "αληθινό" Blu-Ray από Blu-Ray Player (μάλλον το S480 της Sony) που θα αγοράσω.

σε αυτά τα δύο απλά κριτήρια η Sony με καλύπτει καθώς η φυσικότητα της κίνησης (ελέω XR400) είναι καταπληκτική!

Από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει η απροβλημάτιστη αναπαραγωγή .mkv αρχεία με ήχο DTS και μεγέθους πολλές φορές ίσως και 10-12 GB μέσω Ethernet από τον σκληρό δίσκο του σταθερού μου υπολογιστή ή μέσω USB από εξωτειρκό 3,5άρι HD.

Από όσο έχω διαβάσει σε αυτό το forum οι Sony σε αυτόν τον τομέα πάσχουν. Αντίθετα οι Samsung και συγκεκριμένα τα μοντέλα από 6510 και πάνω τα παίζουν απροβλημάτιστα.

Το ερώτημα είναι το εξής:

Ποιά Samsung αγγίζει την Sony σε ποιότητα εικόνας (κίνηση και φυσικότητα χρωμάτων) ενώ παράλληλα αποτελεί και έναν καλό media player σε ματρόσκες?

Μήπως ούτως ή άλλως η sony είναι μια εξαιρετική τηλεόραση οπότε αξίζει να δώσω και 130 ευρώ παραπάνω για να πάρω ένα media player όπως το WD Live?

Εν κατακλείδη:

Sony + Media player ή

Samsung με ενσωματωμένο media player

Και τέλος σε ποιά από τις δύο θα έχω καλύτερη εικόνα σε blu ray δισκάκια από blu ray player?

Reaction score
0
Απάντηση: Sony KDL40HX720 ή Samsung αλλά ποιά Samsung?

Επίσης δεν ανέφερα ότι το budget είναι αυστηρά 900 ευρώ όσο δηλαδή η Sony...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Sony + media player..... για να είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να αναπαράγεις σχεδόν τα πάντα.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.382

Sony + media player..... για να είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να αναπαράγεις σχεδόν τα πάντα.
+1

Για να σου φύγει όμως η περιέργεια πήγαινε δες και την Samsung της σειράς 6500.

Reaction score
0

η γνωμη μου ειναι να διαλεξεις την sony και απο κει και περα επελεξε οτι player νομιζεις εσυ

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας. Οπιαδήποτε άλλη γνώμη ευπρόσδεκτη! Χαίρομαι πάντως γιατί σε πάααρα πολύ κόσμο με το που του λέω ότι ίσως αγοράσω sony αντί για samsung όλο με στολίζουν με κοσμιτικά επίθετα!

Πολύ καλές οι samsung αλλά νομίζω ότι οι sony έχουν ένα αέρα πιο επαγγελματικό...:114:

Για να μην παρεξηγηθώ μιλάω για αυτή την κατηγορία τιμής: 900 ευρώ στις 40 ίντσες.

Reaction score
0

Ένας πωλητής μου πρότεινε και την Philips 42 PFL 7606. Έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη τηλεόραση μιας και αδυνατώ να την βρω κάπου και να την χαζέψω...!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Την Philips δεν την έχω δει οπότε δεν μπορώ να ξέρω, να ξέρεις όμως ότι οι πωλητές δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι, συνήθως προωθούν ότι τους συμφέρει.
Έχε υπόψη ότι έρχεται το νέο μοντέλο KDL-40HX750 με τιμή 1000 ευρώ όπως αναφέρει η Sony Ελλάς, μόλις θα γίνει διαθέσιμο σίγουρα η τιμή θα πέσει.

Reaction score
0

Την Philips δεν την έχω δει οπότε δεν μπορώ να ξέρω, να ξέρεις όμως ότι οι πωλητές δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι, συνήθως προωθούν ότι τους συμφέρει.
Έχε υπόψη ότι έρχεται το νέο μοντέλο KDL-40HX750 με τιμή 1000 ευρώ όπως αναφέρει η Sony Ελλάς, μόλις θα γίνει διαθέσιμο σίγουρα η τιμή θα πέσει.
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία αλλά δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά το νέο μοντέλο είναι 100Hz ενώ το παλαιότερο 200Hz! Εκτός βέβαια αν έχει γίνει λάθος στο site της Sony...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Έχεις δίκιο, ωραίο παιχνιδάκι παίζει η Sony...
Υποστηρίζει ότι έχει βελτιώσει το 3D στην HX750 αλλά χρησιμοποιεί panel 100Hz και το X-Reality, ενώ η ΗΧ720 έχει panel 200Hz και το X-Reality Pro.

Reaction score
0

Έχεις δίκιο, ωραίο παιχνιδάκι παίζει η Sony...
Υποστηρίζει ότι έχει βελτιώσει το 3D στην HX750 αλλά χρησιμοποιεί panel 100Hz και το X-Reality, ενώ η ΗΧ720 έχει panel 200Hz και το X-Reality Pro.
Ακριβώς αυτό. Πιθανότατα αύριο να την παραγγείλω από Ηχοέκφραση. Την "παλιά" βεβαίως!

Reaction score
40

Σε μια εβδομαδα ερχεται και η σειρα Ε σε samsung που δεν θα εχει ανταγωνισμο.

Reaction score
0

Σας ευχαριστώ όλους! Πήρα την Sony KDL-HX720 από το puplic από τα τελευταία κομμάτια στην αγορά.:107:

Μου εύχομαι καλές θεάσεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.108
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo