sony vaio rulez

Reaction score
777
Έχω στην κατοχή μου μία σειρά απο λάπτοπ.Απο σχετικά low budget τύπου fujitsu των 500 ευρώ μέχρι mac book pro.
ένα απο αυτά που είχα ήταν το sony vaio fz21z.ακριβό στην εποχή του.περίπου πάνε 3 χρόνια χωρίς να παίρνω όρκο.βέβαια η εγγύηση έχει λήξει προ πολλού.
Τί έγινε τώρα...
μία μέρα η οθόνη έβγαζε κάτι πορτοκαλί γραμμές.κρίμα...το λάπτοπ πήγαινε για φούντο.όμως με τα πολλά βρήκα μία ανακοίνωση της σόνυ που έλεγε οτι το αλλάζει δωρεάν ακόμα και εκτός εγγύησης αρκεί να έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών!!!!
έτσι πήρα τηλέφωνο και μου το επιβεβαίωσαν.
το είχα ανοίξει όμως με κατσαβίδι στο παρελθόν για να βγάλω σκόνες.
το έστειλα όμως.είπα δε πα στο διάολο.
α ναι...υποσημείωση.η βάιο δέν έχει σέρβις στην Ελλάδα.το στέλνουν στο Βέλγιο.άρα αν δέν ήταν η κάρτα γραφικών θα μου το γυρίζαν πίσω και θα πλήρωνα τα μεταφορικά.
το έστειλα λοιπόν και σκέφτηκα οτι αν κάτι πάει στραβά θα κάνω τον Κινέζο και ας πάει στο καλό το λάπτοπ...

Και όμως παιδιά.μετά απο 5 μέρες το έστειλαν πίσω επισκευασμένο, καθαρισμένο απο δαχτυλιές.τελειο.σαν καινούργιο.μάλιστα αλλάξαν όλη την εσωτερική πλακέτα!!!!!!
άντε...να παίρνουν μαθήματα και οι υπόλοιποι.απο μία σχετικά σφιχτή εταιρεία...

Reaction score
122
Απάντηση: sony vaio rulez

:607: Sony

τα Vaio για μένα έχουν την καλύτερη ποιότητα κατακευής μαζί με τα mac. Πολύ καλή νομίζω και η hp με κάποια μοντέλα.

Reaction score
777
εγώ τα μακ τα θεωρώ τυπικά στις οθόνες τους.τα βάιο έχουν τρομερά χρώματα.

Reaction score
122

Το δικό μου έχει την x-black οθόνη και είναι όντως πολύ καλή.

Αλλά και η ποιότητα κατασκευής τους είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με κάτι άλλα (ονόματα δεν λέμε) που έχουν υλικά της πλάκας ακόμη και σε ακριβά μοντέλα.

Reaction score
122

τα οποία (όπως και όλα τα μοντέλα) μπορείς να τα αγοράσεις online απευθείας και είναι customizable!

Online και customized μπορείς να τα παραγγείλεις και στη Γερμανία, αλλά δυστυχώς όχι στην Ελλάδα. Με τιμές πάρα πολύ καλές.

Reaction score
777
κοίτα γενικότερα η toshiba έχει βγάλει ένα σύστημα εγγύησης που είναι οτι πάθει για 4 χρόνια.
μάλλον η σόνυ ένιωσε μία κάποια πίεση...
σκέψου οτι ήδη είναι και λίγο τσιμπημένα σε τιμές.

Reaction score
0
Η Sony έχει, πλέον, service και στην Ελλάδα, για μηχανήματα εκτός εγγύησης.

Επικοινωνία στο: Ραζής 210.6104338. Ελάχιστη χρέωση 40€.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Έχω στην κατοχή μου μία σειρά απο λάπτοπ.Απο σχετικά low budget τύπου fujitsu των 500 ευρώ μέχρι mac book pro.
ένα απο αυτά που είχα ήταν το sony vaio fz21z.ακριβό στην εποχή του.περίπου πάνε 3 χρόνια χωρίς να παίρνω όρκο.βέβαια η εγγύηση έχει λήξει προ πολλού.
Τί έγινε τώρα...
μία μέρα η οθόνη έβγαζε κάτι πορτοκαλί γραμμές.κρίμα...το λάπτοπ πήγαινε για φούντο.όμως με τα πολλά βρήκα μία ανακοίνωση της σόνυ που έλεγε οτι το αλλάζει δωρεάν ακόμα και εκτός εγγύησης αρκεί να έχει χαλάσει η κάρτα γραφικών!!!!
έτσι πήρα τηλέφωνο και μου το επιβεβαίωσαν.
το είχα ανοίξει όμως με κατσαβίδι στο παρελθόν για να βγάλω σκόνες.
το έστειλα όμως.είπα δε πα στο διάολο.
α ναι...υποσημείωση.η βάιο δέν έχει σέρβις στην Ελλάδα.το στέλνουν στο Βέλγιο.άρα αν δέν ήταν η κάρτα γραφικών θα μου το γυρίζαν πίσω και θα πλήρωνα τα μεταφορικά.
το έστειλα λοιπόν και σκέφτηκα οτι αν κάτι πάει στραβά θα κάνω τον Κινέζο και ας πάει στο καλό το λάπτοπ...

Και όμως παιδιά.μετά απο 5 μέρες το έστειλαν πίσω επισκευασμένο, καθαρισμένο απο δαχτυλιές.τελειο.σαν καινούργιο.μάλιστα αλλάξαν όλη την εσωτερική πλακέτα!!!!!!
άντε...να παίρνουν μαθήματα και οι υπόλοιποι.απο μία σχετικά σφιχτή εταιρεία...
Μπορείς να μου πείς σε ποιον, ή πού απευθυνθηκες γιατι έχω και εγώ ενα VAIO VGN-A297XP με πρόβλημα στην κάρτα οθόνης εκτός εγγύησης και μου είναι αχρηστο έτσι όπως είναι...
και να σκεφτείς το 2005 κόστιζε 2.500 ευρώ...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: sony vaio rulez

Μπορείς να μου πείς σε ποιον, ή πού απευθυνθηκες γιατι έχω και εγώ ενα VAIO VGN-A297XP με πρόβλημα στην κάρτα οθόνης εκτός εγγύησης και μου είναι αχρηστο έτσι όπως είναι...
και να σκεφτείς το 2005 κόστιζε 2.500 ευρώ...
α φίλε είσαι τυχερός.το πιάνει το πρόβλημα σου.θα στο φτιάξουν.α όμως πρέπει η motherboard να λειτουργεί.αλλιώς δέν στο φτιάχνουν.
δές εδώ.

Μπές στο σάιτ της βάιο στην Ελλάδα.πήγαινε στην υποστήριξη.βρές το service της βάιο στην Ελλάδα.Έχει τηλ.αυτοί θα σου πούν τί θα κάνεις...

αν αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα μήν διστάσεις να με πάρεις τήλ.

Reaction score
122
Απάντηση: Re: sony vaio rulez

κοίτα γενικότερα η toshiba έχει βγάλει ένα σύστημα εγγύησης που είναι οτι πάθει για 4 χρόνια.
μάλλον η σόνυ ένιωσε μία κάποια πίεση...
σκέψου οτι ήδη είναι και λίγο τσιμπημένα σε τιμές.
Στα 2 άντε 3 χρόνια το πολύ τα laptop θεωρούνται απαρχαιωμένα, οπότε τα 4 χρόνια είναι μάλλον πολλά.

Επίσης η ποιότητα των vaio σε σχέση με τα toshiba είναι η μέρα με τη νύχτα. Τα πλαστικά των toshiba είναι πολύ χαμηλής ποιότητας ακόμη και σε ακριβά μοντέλα. Πολλά μοντέλα της HP είναι ασυγκρίτως καλύτερα από τα toshiba. Για μένα είναι η τελευταία επιλογή για λaptop.

Και οι τιμές είναι συγκρίσιμες και υπέρ της sony σε απόλυτα μεγέθη και εκτός συναγωνισμού σε εξοπλισμό και ποιότητα κατασκευής σε σχέση με τα Toshiba που είναι αδικαιολόγητα ακριβά (μήπως έτσι πληρώνει κανείς την 4χρονη εγγύηση;). Εδώ ένα παράδειγμα με το φθηνότερο μοντέλο κάθε εταιρείας με i5:

http://www.skroutz.gr/s/256694/Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ.html

http://www.skroutz.gr/s/274547/Toshiba-Satellite-L650-12P.html

Σημειωτέον το παραπάνω μοντέλο της toshiba το έχει μόνο ένα μαγαζί. Το επόμενο με i5 που υπάρχει σε πολλά μαγαζιά είναι αυτό:
http://www.skroutz.gr/s/255060/Toshiba-Satellite-L505-13N.html

Reaction score
777
ωχ.βλέπω οτι έγραψες οτι έχει το vgn-Α ενώ η σόνυ καλύπτει το vgn-ar
Μήν το στείλεις θα πληρώσεις πολλά.πάνω απο 200 ευρώ.
αλλα για πάρε ένα τήλ να δείς...

Reaction score
122
Απάντηση: Re: sony vaio rulez

Η Sony έχει, πλέον, service και στην Ελλάδα, για μηχανήματα εκτός εγγύησης.

Επικοινωνία στο: Ραζής 210.6104338. Ελάχιστη χρέωση 40€.
πολύ καλό νέο! thanx.

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναι όντως, απο ότι βλέπω το Vaio μου δεν το υποστηρίζει γιατι αντικαθιστά αυτα που έχουν πρόβλημα με κάρτες NVidia , ενώ το δικό μου έχει ΑΤΙ.

Πάντως το Vaio δουλεύει κανονικά, πέρα απο το πρόβλημα στην κάρτα γραφικών. Θα πάρω ενα τηλέφωνο στον Ελληνα τεχνικό να δώ τι θα γίνει...

Reaction score
777
κάτσε.
υπάρχουν κάποια καταστήματα που θα στο φτιάξουν με 90-100 ευρώ εκτός σόνυ.δέν τα ξέρω αν και σε άλλο φόρουμ με είχαν προσεγγίσει...

στη σόνυ θα σου ζητήσουν πολλά.αν και αξίζει να δοκιμάσεις για το πόσο πάει...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

για στείλε κανα pm , με τηλέφωνα και διευθυνσεις...:109:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members