Sony w8 (KDL-55W805A??)

Reaction score
801
Για κακή μου τύχη πήγα μια βόλτα στα public και έπεσα πάνω σε μια sony w8 55 ιντσών (δεν συγκράτησα μοντέλο αλλά νομίζω πως είναι αυτό του τίτλου) και μου έπεσε το σαγόνι!!!!!

Εχω την lg 50pg 7000 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλα νομίζω πως αυτό που είδα ξεπερνάει κατα πολύ οτι εχω δει μέχρι στιγμής.

Στα 1500€ την είχε και τολμώ να πω οτι τα έδινα ευχαρίστως και να βάλω την lg στην αποθήκη με τους ποντικούς!!!!

Για πείτε γιατι έχω χρόνια να ασχοληθώ με το σπορ.

Α την είχε και Α+!!!!!

Reaction score
801
Εντάξει,δεν είναι και για να πηδηχτούμε απ' το παράθυρο.
Το είδα το review αλλά αυτή την εντύπωση που μου έκανε η sony μέρα μεσημέρι και σε ένα χώρο με πάρα πολύ φως......

Ακόμα και να το είχαν παρακάνει με τις ρυθμίσεις για θέμα εντυπωσιασμού και πάλι μου άρεσε.

Το κακό για μένα είναι πως θα πρέπει να πληρώσω 3d για μια καλή τηλεόραση που δεν πρόκειται ποτέ να το εκμεταλλευτώ.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13
Για κακή μου τύχη πήγα μια βόλτα στα public και έπεσα πάνω σε μια sony w8 55 ιντσών (δεν συγκράτησα μοντέλο αλλά νομίζω πως είναι αυτό του τίτλου) και μου έπεσε το σαγόνι!!!!!

Εχω την lg 50pg 7000 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλα νομίζω πως αυτό που είδα ξεπερνάει κατα πολύ οτι εχω δει μέχρι στιγμής.

Στα 1500€ την είχε και τολμώ να πω οτι τα έδινα ευχαρίστως και να βάλω την lg στην αποθήκη με τους ποντικούς!!!!

Για πείτε γιατι έχω χρόνια να ασχοληθώ με το σπορ.

Α την είχε και Α+!!!!!
Για να παρεις μια ιδεα ας ξεκινησουμε απο το πιο βασικο.

Το panel που φοραει η σειρα 8 της Sony ερχετε ζεστο ζεστο κατευθειαν απο την γραμμη παραγωγης της LG.

Και επειδη εχω βαρεθει να ακουω σαχλαμαρες του τυπου τριλουμινος ή 3 πουλακια καθονταν,
παρουσιαζοντας και καλα μια διαφορετικη απεικονιση απο τους αλλους
την στιγμη που επαναλλαμβανω φορανε το ιδιο panel,( το software δεν μπορει να κανει μαγικα, ή πχ να βγαλει 3ο ή 4ο χρωμα pixel)

Αυτο που προτεινω ειναι το εξης:παρε μια δικια σου ματροσκα
οχι κατι πολυ βαρυ,
(γιατι ακομη και φετος o media player της Sony αρνειται να παιξει τα αυτονοητα),
και πηγαινε σε ενα μαγαζι και βαλε στο ιδιο mode την Sony w8
με εστω την ταπεινη της LG LA660 ή LA690, γιατι αν την συγκρινεις με
LA740 ή LA790 ειναι κλεψια.

Να συγκρινεις δηλαδη παρομοια προιοντα

και οχι κατι που ειχες πριν 7 χρονια με το σημερα.

Εδω πια υπαρχουν σημαντικες διαφορες στο 6μηνο...οποτε τι να λεμε.

ΥΓ και δυστυχως ΝΑΙ, δεν γινετε αξιοπρεπης τηλεοραση σημερα να μην ειναι και smart και 3D.

που παρεπιπτοντος αν η συγκριση πηγαινε και σε αυτες τις κατηγοριες τοτε ναι θα καταλαβαινες την χαοτικη αποσταση

που χωριζει τον ενα απο τον αλλον.

Βλεπεις οι κορεατες αναπτυσουν χρονια τον αλγοριθμο απεικονισης 3D περιεχομενου στο FPR πανελ τους, κατι που η Sony ξεκινισε

μολις φετος στην συγκεκριμενη σειρα.

Οσο για το Smart κομματι και το αναμφισβητιτο easy tv full web browsing....ρωτα καποιον απο την Sony

Εσενα βεβαια μπορει να μην σε απασχολουν ολα αυτα,

αλλα το ενα ειναι αναποσπαστο κομματι του αλλου.

Βλεπεις το marketing ειναι αδηφαγο και δεν επιτρεπει οικονομικες λυσεις του τυπου ''σκετο εξαιρετικη 2D εικονα''

Reaction score
0
Χρονια πολλα παιδια!!! Ξέρει κανεις απο τους κατόχους της συγκεκριμένης τηλεόρασης πως μπορει να φύγει το μαύρο πλαίσιο κατα την αναπαραγωγή αρχείων απο το mp της τηλεόρασης με εξωτερικό αρχείο srt???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell