Sony XR-65X90K vs Samsung QE65QN90B

Reaction score
0
Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο.

Σε τιμή είναι περίπου στα ίδια. Στο Rtings βγάζει τη Samsung καλύτερη αλλά σε βιντεάκια στο YouTube και από απόψεις εκεί η Sony τα πάει καλύτερα (χρώματα, κίνηση κτλ).

Χαρακτηριστικά εδώ.

Η θέαση είναι all-around (ταινίες, αθλητικά, αργότερα θα παίξει και κανένα Xbox).

Oled δεν προτιμώ. Θα θυσιάσω τη ποιότητα εικόνας για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο (παιδιά στο σπίτι με YouTube στο φουλ). Τώρα έχω Plasma.

Είμαι σε δίλημμα.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.669
Η γνώμη μου: πολύ κοντά και οι δύο, άλλωστε στην εποχή μας όλες οι τηλεοράσεις της ανώτερης κατηγορίας είναι πολύ κοντά αλλά για μένα, Sony. Καλύτερη κίνηση, καλύτερη επεξεργασία. Θεωρώ ότι αυτοί οι δύο τομείς είναι σημαντικότεροι από το χρώμα. Το οποίο είναι υποκειμενικό και συνήθως καταλαβαίνεις την διαφορά σε σύγκριση με άλλη- άλλες δίπλα δίπλα. Τα προβλήματα όμως στην κίνηση και στην ταχύτητα επεξεργασίας δεν χρειάζεται να έχεις δίπλα άλλη τηλεόραση να τα καταλάβεις, είναι εκεί και σου σπάνε τα νεύρα!!! Και αν προσέξετε διαχρονικά τις διαφημίσεις της Samsung, για χρώμα και παλέτες και τεχνολογία led μιλάνε πάντα, για κίνηση και τεχνουργήματα και φυσκότητα ούτε λόγος. Σε αντίθεση η Sony πάντα διαφήμιζε τις μηχανές επεξεργασίας της.
Γνώμη μου πάντα (ίσως και λίγο υποκειμενική αφού οι δύο προσπάθειες συμβίωσης με Samsung δεν είχαν μακροζωία)...

Υ.Γ. να έβλεπες και προς Philips μεριά...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.653
Members
38.356
Νεότερο μέλος
Konpap