Soundcare Superspikes

Μηνύματα
537
Reaction score
543
Μέχρι πρόσφατα,χρησιμοποιούσα τα IsoAcoustics Gaia κάτω από τα ηχεία και το έπιπλο.Σαφης βελτίωση.Παραξενο η όχι,η βελτίωση ήταν μεγαλύτερη στο Exelixis απ' ο,τι στα PMC.
Το μικρόβιο της αναβάθμισης με κατηύθυνε να πάω σε κάτι καλύτερο.Ηδη είχα στοχο τα Finite Elemente ,τα οποία ηδη χρησιμοποιούσα στους Primare και κάποια στιγμή τα δοκίμασα στα ηχεία.Εν τω μεταξύ,τα πούλησα και αναβάθμισα τη στήριξη των συσκευών με Symposium Acoustics οπότε έπρεπε να ξεκινήσω από το μηδέν.Ερευνωντας τις τιμές,είδα ότι οι τιμές των Finite Elemente είχαν αυξηθεί πολύ,γεγονός που με απέτρεψε από την αγορα τους.
Τοτε απεφάσισα να ρίξω τις απαιτήσεις μου και ν' αγοράσω κάτι φθηνότερο,μειώνοντας κατά πολύ το ρισκο.Κι όμως,τα ταπεινά Soundcare απεδείχθησαν πολύ καλύτερα των προαναφερθέντων και μάλιστα με πολλαπλάσια μικρότερο κόστος.Ειναι πανευκολο να τοποθετηθούν.Δεν τοποθέτησα,συνειδητά,το αυτοκόλλητο τσοχακι.
Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο γιατί άκουσα για πρώτη φορά τα ηχεία μου να παίζουν πραγματικα σαν PMC στο σπίτι μου.Πεντακαθαρος και διαφανής ήχος,γρανιτένιο χαμηλό,μεγαλύτερη εικόνα,καλύτερος διαχωρισμός οργάνων,ανάδειξη λεπτομερειών και ειδικά στα πρίμα,η πληροφορία που εξάγεται με τρελλανε.
Το μόνο αρνητικό που τους προσαπτω είναι ότι μαζί με τα καλά στοιχεία των ηχογραφήσεων,αναδεικνύουν και τα κακά.Οι εργοστασιακες ακίδες των PMC έδιναν πιο συγχωρητικο αποτέλεσμα.Επομενο βήμα,η τοποθέτηση τους στο Exelixis.
Όπως πάντοτε,
IMG_20240901_083203.jpg
δεν προτρέπω κανέναν σε τυφλή αγορά.
 

Μηνύματα
537
Reaction score
543
Μόλις αγόρασα ένα τρίτο σετ για να χρησιμοποιηθεί κάτω από το Exelixis.Αν έχω όρεξη θα το κάνω το απόγευμα,διαφορετικά αύριο το πρωί.
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
172.674
Μηνύματα
2.913.612
Members
38.083
Νεότερο μέλος
astrogrk
Top