- Reaction score
- 1.388
Papaflessas - Soundtrack - Kostas Kapnissis
Μου άναψες φωτιές, το θέλω αλλα ειναι και δυσεύρετο και πανάκριβο...ROBERTO DONATI - MANGIATI VIVI! aka EATEN ALIVE! ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK / ALBUM SNIPPETS
Some cuts of original previously unreleased soundtrack of the Umberto Lenzi movie from 1980. First copies including 2 posters!
Μωρση Stathiana, αυτή στην φωτο την εχουν αλυσοδεμενη και ετοιμη να την ξεκανουν με τα τοξα, τα ροπαλα και τα ακοντια, κι αυτή το χερι της το εχει στο...νιμου? Πες κανα ανεκδοτο εξω από τα δοντια σαν το άλλο με τον νανοROBERTO DONATI - MANGIATI VIVI! aka EATEN ALIVE! ORIGINAL MOTION PICTURE SOUNDTRACK / ALBUM SNIPPETS
Some cuts of original previously unreleased soundtrack of the Umberto Lenzi movie from 1980. First copies including 2 posters!
Μωρση Stathiana, αυτή στην φωτο την εχουν αλυσοδεμενη και ετοιμη να την ξεκανουν με τα τοξα, τα ροπαλα και τα ακοντια, κι αυτή το χερι της το εχει στο...νιμου? Πες κανα ανεκδοτο εξω από τα δοντια σαν το άλλο με τον νανο
Μου άναψες φωτιές, το θέλω αλλα ειναι και δυσεύρετο και πανάκριβο...
We're already dead Anaihtats, ε? ε?Phantasm (1979)
Γειά σου και σένα..We're already dead Anaihtats, ε? ε?
Goblin - Profondo Rosso OST (1975)
Anaihtats ΤΣΙΤΑ!!!! Δεν γινονται αυτά λεμε
ειχες δεν ειχες μ'εβγαλες πρωινιατικα απ'τον ταφο Anaihtats κι εχει και καργα ηλιο...
GEORGE A. ROMERO (1978) L'alba Dei Morti Viventi (Alternate Take) - Goblin
ε; Underground δευρο έξω λέμε.