Southland Tales (2006)

Reaction score
59
[IMGl]http://img166.imageshack.us/img166/2774/southlandtalesver3hn6.jpg[/IMGl]

Southland Tales (2006)

Ο σκηνοθετης του Donnie Darco στην πρωτη του μεγαλη χολυγουντιανη παραγωγη.

2008. Το Λος Άντζελες βρίσκεται στα πρόθυρα της κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντολογικής καταστροφής. Σενάρια καταστροφολογίας με γενναίες δόσεις καυστικού black humor.

http://www.southlandtales.com/

[youtube]vtp14ikRvxo[/youtube]

Aξιο λογου ειναι το γεγονος οτι στο imdb οι περισσοτεροι εχουν βαθμολογησει την ταινια΄η με 10 η με 1 !!

Ελληνικη πρεμιερα 15/5/2008

Reaction score
6
Απάντηση: Southland Tales (2006)

Aξιο λογου ειναι το γεγονος οτι στο imdb οι περισσοτεροι εχουν βαθμολογησει την ταινια΄η με 10 η με 1 !!

Ελληνικη πρεμιερα 15/5/2008
Εγω είμαι από αυτούς που την έχουν βαθμολογήσει με ένα…:144:

NIX

Reaction score
0

0,1 θα ηταν το καταλληλο.

Reaction score
0
Εγώ ειμαι απ αυτούς που εχουν ταξινομίσει την ταινιοθήκη τους με βάση το imdb ranking!!!! Και πίστευα πως εγώ είχα άδικο και οχι η κοινή γνώμη.........................Μπου χου χουου

Reaction score
59

H πρεμιερα τελικα θα γινει περιπου 1 χρονο μετα απο την πρωτη ανακοινωση !!!

Πρεμιερα λοιπον 14/5/2009 !!!

Reaction score
59

Σάτιρα της τρομολαγνείας και ιλουστρασιόν θρίλερ από το τέλος του κόσμου

Η μεν σαρξ πρόθυμoς, το δε πνεύμα σθενές για την περίπτωση του 34χρονου σκηνοθέτη Ρίτσαρντ Κέλι που θέλησε, μετά το «Donnie Darko» το οποίο άρεσε, να γράψει το σενάριο και να σκηνοθετήσει μια πολιτική σάτιρα για την τρομολαγνεία που έχει κατακλύσει την αμερικανική κοινωνία μετά την 11η Σεπτεμβρίου.

Στο νέο του φιλμ «Ιστορίες από το τέλος του κόσμου» (Southland tales), θέλησε να κάνει μια κωμωδία για το τέλος του κόσμου, αλλά το αποτέλεσμα είναι ολίγον... τουρλουμπούκι. Μας μεταφέρει σε ένα Λος Άντζελες που βρίσκεται στο χείλος της κοινωνικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής καταστροφής με μια ιστορία που εξελίσσεται σε τρεις ημέρες, με κορύφωση έναν μαζικό εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

Αλλά όλα μοιάζουν λίθοι, πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα. Αναρωτιέσαι, βέβαια, αν φταίει το ταλέντο του σκηνοθέτη ή μπήκε δάκτυλος λογοκρισίας από τους παραγωγούς. Κι άντε οι ηθοποιοί Ντουέιν Τζόνσον, Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, Σον Ουίλιαμ Σκοτ, Μάντι Μουρ, Μιράντα Ρίτσαρντσον να δώσουν νόημα στα λόγια τους...

Απο βδομαδα σε βδομαδα αναβαλουν την πρεμιερα.

Η τελευταια ανακοινωση αναφερει οτι η πρεμιερα θα γινει σημερα.

Reaction score
0

Don't Direct Drunk
του zerVo
Καταρχήν δεν μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να δει το Southland Tales και ακόμη δεν το έχει κάνει. Και μην πάει ο νους σου πουθενά στο πονηρό ή το παράνομο, εφόσον έχει κυκλοφορήσει στην υπόλοιπη Κοινή Αγορά, εδώ και καμιά τριετία σε DVD, οπότε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, όποιος ζητούσε να αποτίσει φόρο τιμής στον σκηνοθέτη του Donnie Darko, ήδη το έχει διαπράξει. Για όποιον όμως τυγχάνει να περνά απόξω από την μια και μοναδική (και πολύ του πέφτει) αίθουσα που το δείχνει σε πρώτη προβολή και βλέποντας την αφίσα αναρωτηθεί "ρε που τον έχω πετύχει ξανά αυτόν τον μπρατσαρά? Ανα μπράβο, είχε πλακώσει μια βολά στο ξύλο τον John Cena" και κατόπιν τούρθει να βγάλει εισητήριο για μέσα, έχω μια συμβουλή: Ας πιει πρώτα έξι εφτά σφηνάκια Jose Cuervo μπαμ - μπαμ και ύστερα το φιλμ είναι δικό του. Θα περάσει καλύτερα κι από το να έβλεπε Louis De Funes!

Έχει ξεκινήσει, λέει, ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος και στο Λος Άντζελες ένας πρώην πολεμιστής, που όμως είναι πρωταγωνιστής της τηλεόρασης, έχει γράψει ένα σενάριο και θέλει να το κάνει ταινία, μαζί με μια πορνοστάρ, που μοιάζει αλλά δεν είναι γκόμενα του και είναι κι ένας αστυνόμος, που δεν είναι στ' αλήθεια μπάτσος, που γυρνάει μαζί του σε ένα αμάξι για να πλανάρουν και σε μια ταράτσα ένας βετεράνος του πολέμου το παίζει ελεύθερος σκοπευτής και κάποιοι νεο-Μαρξιστές σχεδιάζουν την εξολόθρευση της Αμερικής! Πες μου τώρα κάτι. Δίχως να έχεις κατεβάσει ένα μπουκάλι τεκίλα, αυτό μπορείς να το παρακολουθήσεις? Και καλά εσύ. Αυτός που το γύρισε πόσα κασόνια κατανάλωσε στην διάρκεια των γυρισμάτων?

Για πες: Τι μου απέδειξε βασικά το Southland Tales? Τι σημαίνει το να υπερτιμάς κάποιον σαν τον Richard Kelly ως δημιουργό, για μια ταινία που αν δεν έπαιζε ο Gyllenhaal, δεν θα την έβλεπε τελικά ούτε ο πατέρας του. Τι άλλο? Ότι οι ευχές που κάνεις πολλές φορές καθισμένος στην καρέκλα σου στο σινεμά δεν πραγματοποιούνται. Όπως έκανα κι εγώ μία, γύρω στο εξηκοστό λεπτό της "δράσης" - εκ των 150 παρακαλώ της συνολικής διάρκειας - να ζωντανέψει από την οθόνη ο πιστολέρο Jon Lovitz και να με πυροβολήσει και μένα να ησυχάσω! Μάταια...

http://lessthanzervo.blogspot.com/

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.257
Members
38.298
Νεότερο μέλος
Neroponti