spicom f5

Reaction score
782
Kαλημερες σε ολο το φορουμ και καλως σας βρηκα μιας και δεν εχω ξαναγραψει δημοσια!Επειδη πλεον εχω μπει στον τομεα λαμπατου ενισχυτη θα ηθελα να μου πειτε εαν ειναι εφικτο η εαν ειχε καποιος την τυχη να ακουσει τα συγκεκριμενα ηχεια https://www.skroutz.gr/s/348863/Spicom-F5.html?keyphrase=spicom f5
πως δουλευουν ?τα συγκεκριμενα θα μπουν επανω στον λαμπατο ο οποιος δουλευει με el34 λυχνιες σε διαταξη push-pull μετρημενος ειναι 2χ48 watts.O χωρος που πρεπει να καλυψει το συστημα ειναι 30-35 τμ .Βεβαια εχω και ενα δευτερο συστημα με εναν naim nait 5i-2 δεν ξερω ισως δουλεψουν εκει καλυτερα και παω σε αλλο ηχειο για την λαμπα.Δωστε μου τα φωτα σας παιδια!
Ευχαριστω Νικος

Last edited:

TGD

Reaction score
10.539
Ribbon και γούφερ σε κλειστή καμπίνα, με καλή ευαισθησία και αντίσταση. Θα παίξει άνετα και με μικρότερο λαμπάτο από τον δικό σου. Δεν είναι όμως τόσο φλατ όσο τα μεγάλα ribbon της Spicom, και ούτε κατεβαίνει πολύ χαμηλά, παρά το 8ιντσο γούφερ. Τηλεφώνησέ τους για να το ακούσεις.

Reaction score
372
Πριν τα πάρεις άκουσε τα πολύ προσεκτικά και πρόσεξε ιδιαίτερα το ταίριασμα του γούφερ με το Ribbon.

Reaction score
782
Ευχαριστω για τις συμβουλες.Μιλησα με το μαγαζι audio show και θα τα παρω για δοκιμη με τα μηχανηματα μου να δω πως και τι κανουν.Ελπιζω και θελω να τα παει καλα με την λαμπα

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
... θελω να τα παει καλα με την λαμπα
Τότε δεν θα είσαι αμερόληπτος απέναντι του.
Αστο να παει μόνο του χωρίς απαιτήσεις και προϋποθέσεις από μέρους σου.
Έχω βρεθεί και εγώ στη θέση σου για άλλο συνδυασμό, έκανα το λάθος και άκουσα το θέλω μου, και όταν πέρασε ο μήνας του μέλιτος όλα μου εφταιγαν.
Βέβαια θα μου πεις το ταξίδι μετράει, και θα έχεις δίκιο, απλά είναι οι εποχές δύσκολες.
Φιλικά

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut