- Reaction score
- 782
Kαλημερες σε ολο το φορουμ και καλως σας βρηκα μιας και δεν εχω ξαναγραψει δημοσια!Επειδη πλεον εχω μπει στον τομεα λαμπατου ενισχυτη θα ηθελα να μου πειτε εαν ειναι εφικτο η εαν ειχε καποιος την τυχη να ακουσει τα συγκεκριμενα ηχεια https://www.skroutz.gr/s/348863/Spicom-F5.html?keyphrase=spicom f5
πως δουλευουν ?τα συγκεκριμενα θα μπουν επανω στον λαμπατο ο οποιος δουλευει με el34 λυχνιες σε διαταξη push-pull μετρημενος ειναι 2χ48 watts.O χωρος που πρεπει να καλυψει το συστημα ειναι 30-35 τμ .Βεβαια εχω και ενα δευτερο συστημα με εναν naim nait 5i-2 δεν ξερω ισως δουλεψουν εκει καλυτερα και παω σε αλλο ηχειο για την λαμπα.Δωστε μου τα φωτα σας παιδια!
Ευχαριστω Νικος
πως δουλευουν ?τα συγκεκριμενα θα μπουν επανω στον λαμπατο ο οποιος δουλευει με el34 λυχνιες σε διαταξη push-pull μετρημενος ειναι 2χ48 watts.O χωρος που πρεπει να καλυψει το συστημα ειναι 30-35 τμ .Βεβαια εχω και ενα δευτερο συστημα με εναν naim nait 5i-2 δεν ξερω ισως δουλεψουν εκει καλυτερα και παω σε αλλο ηχειο για την λαμπα.Δωστε μου τα φωτα σας παιδια!
Ευχαριστω Νικος
Last edited: