Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

To θεμα του Spiderbox ξεκινησε για τα Ελληνικα φορουμ απο εμενα,κανοντας και το πρωτο μου ποστ τοτε, 25/10/2009.
Πολυ πιο νωρις, απο οτι ο δεκτης και τα επομενα μοντελα του, κυκλοφορησουν στην αγορα.
Τα υπολοιπα που ακολουθησαν μεχρι και σημερα ειναι λιγο πολυ γνωστα.
Υστερα απο τη συμπληρωση ακριβως 1 χρονου, 25/11/2010 ,θα γινει και το τελευταιο μου ποστ που τον αφορα, και θα λαβει τελος για μενα,οπως και καθε ενημερωση για νεο project κτλ. σε οποιοδηποτε Ελληνικο φορουμ.

Με εκτιμηση
john78

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

To θεμα του Spiderbox ξεκινησε για τα Ελληνικα φορουμ απο εμενα,κανοντας και το πρωτο μου ποστ τοτε, 25/10/2009.
Πολυ πιο νωρις, απο οτι ο δεκτης και τα επομενα μοντελα του, κυκλοφορησουν στην αγορα.
Υστερα απο τη συμπληρωση ακριβως 1 χρονου, 25/11/2010 ,θα γινει και το τελευταιο μου ποστ που τον αφορα, και θα λαβει τελος για μενα,οπως και καθε ενημερωση για νεο project κτλ. σε οποιοδηποτε Ελληνικο φορουμ.

Με εκτιμηση
john78
Σε ξενα φορα θα σε βλεπουμε; ή δεν θα ξανασχοληθείς με το αραχνοκουτι.

Reaction score
0

Με εκτιμηση
john78
Δεν μπορω να γνωριζω τους λογους τις αποφασης σου , αλλα προσωπικά θα ηθελα να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την ολη βοηθεια που εχεις προσφερει εως τωρα προσωπικα σε εμενα αλλα και σε αυτο το forum.
Μακαρι να μην ειναι αυτη η τελικη αποφαση σου , εαν ομως το αποφασισες σου ευχομαι οτι το καλυτερο.
Μιχαλης

Reaction score
0

εχω ενα προβλημα οταν κλεισω απο πισω το κουτι χανει τις ρυθμισεις της ωρας.
επισης περασα τον τελευταιο update και δεν εμφανιζει την ρυθμιση για το 1w στο μενου.
Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει ?

Reaction score
0

επισης περασα τον τελευταιο update και δεν εμφανιζει την ρυθμιση για το 1w στο μενου.
Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει ?[/QUOTΕ]

Μπορεί όπως και στο δικό μου μοντέλο να μην εμφανίζεται αυτό καθότι to update αυτό αφορά τα πολύ νεότερα μοντέλα και συγκεκριμένα για το Loop through. Τώρα δοκίμασε αν θες ξανά το udate και βάλτο πάλι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις (αφού έχεις κάνει back up λίστες κτλ ). Επίσης κοίτα παλιότερα Posts εδώ, έχουν αναφερθεί τα παιδιά επί του θέματος.

Reaction score
0

Με εκτιμηση
john78
Τι έγινε??? Όπως και να έχει, η βοήθεια σου εδώ είναι σημαντική για αυτό το thread. Ελπίζω σε επιστροφή

Reaction score
0

Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει ?[/QUOTΕ]

Μπορεί όπως και στο δικό μου μοντέλο να μην εμφανίζεται αυτό καθότι to update αυτό αφορά τα πολύ νεότερα μοντέλα και συγκεκριμένα για το Loop through. Τώρα δοκίμασε αν θες ξανά το udate και βάλτο πάλι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις (αφού έχεις κάνει back up λίστες κτλ ). Επίσης κοίτα παλιότερα Posts εδώ, έχουν αναφερθεί τα παιδιά επί του θέματος.

υπαρχει τροπος να τσεκαρω αν ειναι παλιο?
ρωταω γιατι το εχω μονο 3 εβδομαδες

Reaction score
0

Εγώ δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Ίσως να είναι θέμα των 7000, αλλά αν είναι θέμα σίγουρα θα διορθωθεί σε επόμενες εκδόσεις (ή τουλάχιστο έτσι γίνεται έως τώρα) διότι πιθανό να μην είσαι και ο μόνος. Η ουσία είναι ότι δουλεύει κανονικά. Επίσης οι ρυθμίσεις για contrast κτλ εμφανίζονται μόνο αν κάνεις σύνδεση από scart. Όχι από hdmi

Reaction score
0

Με εκτιμηση
john78
johnny ελπίζω να μην είναι τελεσίδικη η απόφαση σου αυτή.
Η συνεισφορά σου είναι ανεκτίμητη!!!
Ελπίζω να αλλάξεις απόφαση σύντομα...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Υστερα απο 1 χρόνο παραγωγής, υπάρχει κάποιο καινούριο μοντέλο; έστω 1080p;
δεν εχω διαβασει κατι για spiderbox μεχρι στιγμης!!

αμα ενδιαφερεσαι για 1080p ο ΑΖΒΟΧ το κανει και ο Vantage αν δεν κανω λαθος

exs

Reaction score
3
Προς τον azbox κατευθυνόμουν αλλά κολλάω οτι είναι παλιός...
Υπερκαλύπτει όμως όλα τα χαρακτηριστικά του spider9000;

Reaction score
1

Βασικά και οι δυο δέκτες αν θες την γνώμη μου είναι καλοί

Εγώ αγόρασα τον spiderbox για την δυνατότητα Blind search και το gift

O azbox βλέπει 4:2:2 feeds απευθείας στην TV σου και όχι μέσο streaming κάτι που είναι μοναδικό σε δέκτη μέχρι στιγμής

Ο ΑΖΒΟΧ είναι και linux o spiderbox oxi(όμως o azbox δεν έχει gift)αλλά και αυτός έχει δυνατότητες cccam ktlp

Από εικονα ο spiderbox εχει καλη ο Αzbox δεν εχω δει λενε και αυτος εξισου

Αν αποφασιζεις για azbox ότι άλλη ερωτηση θελεις για αυτόν θα πας στο θεμα του το οποιο είναι εδώ

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=64072&page=102

Για spiderbox καλα εισαι

Reaction score
114

Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει ?
-H ρυθμιση της ωρας γινεται αυτοματα,υστερα απο λιγη ωρα ,απο τον δορυφορο.
Αρκει απο το menu του δεκτη να εχεις επιλεξει στην επιλογη της ωρας το +2 η'.... κτλ. για να εχεις και την σωστη ωρα.

-Το τελευταιο patch αφορα κυριως την λειτουργια του loop στους νεους δεκτες.Σε 'σενα θα λειτουργουσε ηδη.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Spiderbox 9000HD - 7000HD.

Υστερα απο 1 χρόνο παραγωγής, υπάρχει κάποιο καινούριο μοντέλο; έστω 1080p;
Ξεκινησε με τον 5000 SD και τον 9000 HD.
Στην συνεχεια βγηκε ο 7000 ΗD και τωρα ο 9000 HD Combo.
To 1080p σε εναν δεκτη δεν προυποθετει καλυτερη ποιοτητα εικονας.
Σημασια εχει στις ιδιοτητες του σαν media player,αν αναπαραγει .mkv αρχεια.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.129
Members
38.412
Νεότερο μέλος
FotisLam