- Reaction score
- 1
Απάντηση: Spiderbox 9000HD - 7000HD.
σωστα zshare ok
σωστα zshare ok
Το ιδιο θα ρωταγα κι εγω...αν μπορεις να μας πεις.Και ΓΙΑΤΙ αυτη η αποφαση;
Σε ξενα φορα θα σε βλεπουμε; ή δεν θα ξανασχοληθείς με το αραχνοκουτι.To θεμα του Spiderbox ξεκινησε για τα Ελληνικα φορουμ απο εμενα,κανοντας και το πρωτο μου ποστ τοτε, 25/10/2009.
Πολυ πιο νωρις, απο οτι ο δεκτης και τα επομενα μοντελα του, κυκλοφορησουν στην αγορα.
Τα υπολοιπα που ακολουθησαν μεχρι και σημερα ειναι λιγο πολυ γνωστα.
Υστερα απο τη συμπληρωση ακριβως 1 χρονου, 25/11/2010 ,θα γινει και το τελευταιο μου ποστ που τον αφορα, και θα λαβει τελος για μενα,οπως και καθε ενημερωση για νεο project κτλ. σε οποιοδηποτε Ελληνικο φορουμ.
Με εκτιμηση
john78
Δεν μπορω να γνωριζω τους λογους τις αποφασης σου , αλλα προσωπικά θα ηθελα να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω για την ολη βοηθεια που εχεις προσφερει εως τωρα προσωπικα σε εμενα αλλα και σε αυτο το forum.To θεμα του Spiderbox ξεκινησε για τα Ελληνικα φορουμ απο εμενα,κανοντας και το πρωτο μου ποστ τοτε, 25/10/2009.
Πολυ πιο νωρις, απο οτι ο δεκτης και τα επομενα μοντελα του, κυκλοφορησουν στην αγορα.
Υστερα απο τη συμπληρωση ακριβως 1 χρονου, 25/11/2010 ,θα γινει και το τελευταιο μου ποστ που τον αφορα, και θα λαβει τελος για μενα,οπως και καθε ενημερωση για νεο project κτλ. σε οποιοδηποτε Ελληνικο φορουμ.
Με εκτιμηση
john78
εχω ενα προβλημα οταν κλεισω απο πισω το κουτι χανει τις ρυθμισεις της ωρας.
επισης περασα τον τελευταιο update και δεν εμφανιζει την ρυθμιση για το 1w στο μενου.
Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει ?[/QUOTΕ]
Μπορεί όπως και στο δικό μου μοντέλο να μην εμφανίζεται αυτό καθότι to update αυτό αφορά τα πολύ νεότερα μοντέλα και συγκεκριμένα για το Loop through. Τώρα δοκίμασε αν θες ξανά το udate και βάλτο πάλι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις (αφού έχεις κάνει back up λίστες κτλ ). Επίσης κοίτα παλιότερα Posts εδώ, έχουν αναφερθεί τα παιδιά επί του θέματος.
Τι έγινε??? Όπως και να έχει, η βοήθεια σου εδώ είναι σημαντική για αυτό το thread. Ελπίζω σε επιστροφήTo θεμα του Spiderbox ξεκινησε για τα Ελληνικα φορουμ απο εμενα,κανοντας και το πρωτο μου ποστ τοτε, 25/10/2009.
Με εκτιμηση
john78
εχω ενα προβλημα οταν κλεισω απο πισω το κουτι χανει τις ρυθμισεις της ωρας.
επισης περασα τον τελευταιο update και δεν εμφανιζει την ρυθμιση για το 1w στο μενου.
Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει ?[/QUOTΕ]
Μπορεί όπως και στο δικό μου μοντέλο να μην εμφανίζεται αυτό καθότι to update αυτό αφορά τα πολύ νεότερα μοντέλα και συγκεκριμένα για το Loop through. Τώρα δοκίμασε αν θες ξανά το udate και βάλτο πάλι σε εργοστασιακές ρυθμίσεις (αφού έχεις κάνει back up λίστες κτλ ). Επίσης κοίτα παλιότερα Posts εδώ, έχουν αναφερθεί τα παιδιά επί του θέματος.
υπαρχει τροπος να τσεκαρω αν ειναι παλιο?
ρωταω γιατι το εχω μονο 3 εβδομαδες
johnny ελπίζω να μην είναι τελεσίδικη η απόφαση σου αυτή.To θεμα του Spiderbox ξεκινησε για τα Ελληνικα φορουμ απο εμενα,κανοντας και το πρωτο μου ποστ τοτε, 25/10/2009.
Με εκτιμηση
john78
δεν εχω διαβασει κατι για spiderbox μεχρι στιγμης!!Υστερα απο 1 χρόνο παραγωγής, υπάρχει κάποιο καινούριο μοντέλο; έστω 1080p;
-H ρυθμιση της ωρας γινεται αυτοματα,υστερα απο λιγη ωρα ,απο τον δορυφορο.εχω ενα προβλημα οταν κλεισω απο πισω το κουτι χανει τις ρυθμισεις της ωρας.
Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι συμβαινει ?
Ξεκινησε με τον 5000 SD και τον 9000 HD.Υστερα απο 1 χρόνο παραγωγής, υπάρχει κάποιο καινούριο μοντέλο; έστω 1080p;